1,926

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Pupa mama fata harnica.   :pup: 
Koko e un scump.
Sincer mi-ar place si mie ideea asta cu party pt papagalii nostri chiar daca ai mei nu se incadreaza in categoria grea  smile   :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,927

Cred ca ar fi un party foarte zgomotos...... :hihi: Cu sticlele sau dozele n-ar fi problema,cu ciocurile lor mari le-ar desface fara probleme si s-ar betzivi pe cinste. :sanatate:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,928

ok sa votam locatia.Coco al meu ma tot intreaba ,,iubita ce faci? cand il aud dimineata ma topesc efectiv.
Acum e f incantat de bradut...si adora globuletele  :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

1,929

sper ca poate veni si Angelicu meu chiar daca e minor, daca e nevoie il insotesc.   apropo de vorbit pe noi ne intreaba de vreo 7000 de ori pe zi "ce faci???"   si mai zice si  "da pupic"  "muuuuuuaaaaa"     rade , fluiera si mai si tipa asa ca sa amintim ca avem un marele alex in casa.

1,930

Ce super sunt verziturile voastre.  :pup:

- Mary-

1,931

minunati toti alexeii superbi si foarte harnici si iubareti si eu l-am bagat pe riko in camera separat de ceilalti papagali deoarece incepea sa vorbeasca cu alexanderii mici ,asa ca i-am despartit sper acuma sa invete mai repede sa zica ceva macar un cuvintel smile ca abia astept sa zica iubitul meu ceva a fost cam suparat vreo doua zile si nu a mincat dar acum sia revenit smile

http://asia.sunphoto.ro

1,932

:hug: mor de dragul lor cand ii vad cat sunt de iubareti

1,933

salut dollar salut comiashi ce mai faceti?acesta e micul meu puiut. smile

1,934

sad  Coco e in vacanta sad    mi e dor de el

1,935

comoro wrote:

salut comoro , vad ca koko va face cadou pene de craciun smile  :dans:

Gestul Conteaza !

1,936 (edited by suana 20-12-2010 22:51)

comoro wrote:

comoro draga,in poza mica de la semnatura ,poate e papagalul tau,mare alexandru,dar in poza mare pe care ai postat-o e Alexi a mea.Asa ca te rog sa nu te lauzi cu ceva ce nu-ti apartine.Daca ai papagal,te invit sa pui poze cu el si sa nu minti pe forum,ok?????Conturile clona oricum se depisteaza si pe Alexi prea o cunoaste multa lume sa inghita cu ce te lauzi tu,pe nedrept. :furios: De asta mi-am si personalizat mai nou pozele cu numele meu.M-am mai trezit o data ca o vindea cineva pe Alexi.O fi ea frumoasa si desteapta,de ca e a mea,dar nu e scoasa la licitatie.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,937

suana , ia-o mai usor umpic cu el poate nu a stiut , mai discut cu el daca a facut intentionat sau nu

Gestul Conteaza !

1,938

scuzama suana nu am vrut sa te supar.nu mai aveam poze cu kokotu.dollar sa vezi ca bland s-a facut koko de cand l-ai vazut ultima oara

1,939

4dollar nu cred ca era cazul sa te bagi peste suana, las-o ca are dreptate. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,940 (edited by suana 21-12-2010 11:47)

dollar n-ar trebui sa comentezi nimic,mai ales la sectiunea asta.E un lucru urat sa pui o poza si sa spui ca iti apartine ceva.Si nu cred ca esti in masura sa-mi faci mie observatii.De ce trebuie sa folosesti o poza daca ai si tu un animal caruia sigur ii faci poze?!A scris foarte clar ca e ,,puiul'' lui mic.Puiul ala MARE e al meu si nu m-as supara dac s-ar folosi pozele in alt scop benefic  dar nu sa-si insuseasca cineva animalele mele si sa se laude cu ele.Asteptam pozele cu marele lui alex,Koko.Sunt sigura ca va fi bine primit si apreciat.Si cu asta,subiectul asta e incheiat,n-are rost sa fim off-topic.

1,941

sarbatri fericite tuturor !!!!!!!! smile

http://asia.sunphoto.ro

1,942

nu va neglijati ,,iubiricile de sarbatori...si nu uitati nici de mos craciun. :dans:

Adaugat: 22-12-2010 19:02

:dans: .Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii. :dans:

1,943

buna
am intrat pe-aici sa va urez craciun fericit alturi de cei dragi.

mosu a adus koku-tului meu un clopotel pe care bineinteles ca la facut praf in citeva secunde.
surpriza neplacuta a fost ca am vazut discutii legate de verzittura mea in absenta noastra ca sa zic asa.
in nici o poza nu este koko, ( nici cu pana , nici pe mina barbaturlui ). singurele foto reale sunt cele de pe contul meu.
sper ca astfel de incidente sa nu se mai repete.

va rog desfintati contul comoro.

mai jos koko cel real

koko cu k

1,944

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!   smile 
Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca implinire, iubire si fericire.
Sa aveti un an mai bun alaturi de Alexutii vostri!!
Va pupa COCO  pe toti!!!!!

1,945

comoro ban definitiv,

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

1,946

De ce am senzatia ca 4 dollar a facut un nou cont si vorbea cu el insusi de pe doua conturi? In fine.
Pupam si noi alexeii.  :pup:

- Mary-

1,947

comoro e doar un amic ... wink nu avem nici o legatura nici nu stiu de ce oare a facut acel cont ... daca nu crezi intreaba un administrator ... "parolele la ambele conturi nu coincid in nici un fel ... ,iar IP-urile sunt diferite" deci te rog sa nu mai tragi concluzii pripite .. ma sperii  yikes

Gestul Conteaza !

1,948 (edited by suana 26-12-2010 23:56)

Dollar eu zic sa te abtii putin de la comentarii si observatii.Mai ales ca le faci celor care sunt aici de foarte multa vreme,plus ca nu suntem copii care scriu doar sa se afle in treaba.E un sfat daca vrei sa fii bine primit aici intre noi.Latifa e un loc special si au ramas doar cei care intr-adevar merita si unde se  respecta unii pe altii.Uleiul se alege intotdeauna de apa.

1,949

buna seara

suntem la masa de seara, un pic de la mami, un pic de la tati, un pic de la "boby" ( fimiu ), o gura de vin fiert ... apoi la nani  :nb:

am rezolvat si cu pilirea unghiilor. Am fost la Cheia, iar la rau mi-a venit o idee , am luat piatra de rau, din rau, de marimea palmei , putin aspra, am gaurit-o am montat-o pe bat intr-o margine, si de atunci verzitura noastra doarme noaptea doar pe piatra care fiind lata ai tine degetele intinse si varful unghiilor in permanenta in contact cu piatra, iar cind se misca automat virful unghiilor se toceste. din acel moment am scapat de zgarieturi.  smile

cata

koko cu k

1,950

Foarte frumos,si impresionant de inteligenta lor...ceva ce orice iubitor de animale ar trebui sa aiba la casa...
Cat despre incidentul de mai sus,nu am observat pana acum,dar eu zic ca deyseby are dreptate,suana nu mai zic...Ma rog,sper sa nu se mai repede astfel de incidente.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)