1,101

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

foarte frumos dans felicitari :bravo:

http://asia.sunphoto.ro

1,102

Super colorate pozele.  :k:  . Cine intra pe forum are ce vedea.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,103

necunoscuta ,foarte frumoasa astha mica a ta...pupicei multi multi de tot  :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

1,104

Multumimi frumos ! Promitem o noua sesiune foto, iar pozele aici bineinteles. big_smile

Simo

1,105 (edited by yo_dan 05-11-2010 14:05)

f frumoasa  :pup:
ps:astepatm pozele

1,106

Sunt foarte fericita !!! Inca de aseara am observat ca Paco incearca sa se apropie de mine. Mai devreme s-a asezat pe spatarul scaunului si ma ciupea pe mine de spate.  :elefant:  :elefant:  :elefant:

Simo

1,107

poly pianistul  smile

1,108 (edited by Latifa 08-03-2012 16:05)

acestia sunt papagali mei

1,109

Frumoase pasarele intr-adevar  :dans:

Sunt 2 roselle la mama la munca . Care vin la mine mereu
este vorba de una galbena pe corp si rosu pe cap , si una rosie toata

Vin la mine sa tipe smile

Gestul Conteaza !

1,110

Foarte frumoase Pepa, sa iti traiasca  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,111

este scump un rosella la 200 lei?

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

1,112 (edited by yo_dan 24-11-2010 18:51)

nu , cu atata le-am luat si eu pe ale mele smile
ps:pepa ff frumoase roselele tale sa iti traiasca

1,113

foarte frumose exemplare felicitari pepa

1,114

sad buna dimineata! am vaut si noi o pereche de rosella dar le`am dat pe un micul Alexandru....nu erau compatibile din cate am inteles...au depus 4 randuri de oua dar nu au scos nimic din ele, mereu le stricau

1,115

anka ti-ai cam luat teaza...Sa dai 2 rosella pe un micu alexander nu mi se pare un schimb avantajos...chiar daca un micul alexander e foarte dragutz

1,116

fhgfhgn wrote:

anka ti-ai cam luat teaza...Sa dai 2 rosella pe un micu alexander nu mi se pare un schimb avantajos...chiar daca un micul alexander e foarte dragutz

in Iasi la pret e aceeasi treaba...la noi o rosella se vinde cu 150 maxim 200 lei iar un micul Alexandru 400-420 le...ne`am informat inainte...rar gasesti un micul Alexander cu 350-380 lei
astea fii preturi din piata.... de 2 luni in coace nu prea gasim rosella sub 200 lei/buc

1,117 (edited by necunoscuta 28-12-2010 13:43)

Ce putin se mai scrie aici. Nu stiu ce sa fac cu Pacolino al meu... Nu i-am mai dat drumul afara de ceva timp.. M-am certat si cu tata din cauza lui.. Ma gandeam sa il donez, dar imi e greu. Rosella e o pasare care cere muuulta miscare... Ma tipa toata ziua ca vrea afara.. dar face foooarte multa mizerie... Mi-a ros vitrina ... mi-a zgariat oglinda si geam... Hai ca din partea mea, pasarii sa ii fie bine.. dar ma mai cert si cu tata din cand in cand din cauza ei.. O sa ii dau drumul maine.. insa inainte va trebui sa gasesc cumva o modalitate sa acopar mobila sa nu mai faca ce vrea cu ea. Eu nu sunt non-stop acasa, sa stau sa strang din urma ei, iar daca ii dau drumul afara.. s-a intamplat ca o saptamana intreaga sa nu o mai pot prinde inauntru.. Nu stiu.. incerc sa gasesc o solutie.. nici sa o dau nu vreau.. Voi cum faceti cu pastratul curateniei?

Ziarele zboara din peisaj. Sunt mancate din primul minut. smile) Ma trezesc io mai dimineata, ii scot mancarea... ca dupa sa fiu pe faza cand intra. big_smile

Simo

1,118

Eu am invelit totul in ziare.. dar tot ca la porci se face.

1,119 (edited by andreea7 28-12-2010 13:33)

eu bag in fiecare zi aspiratorul.prichindeii astia sunt niste  :porc:  in miniatura si cu alta infatisare

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,120

cateva poze pentru incantare  smile in ultima motaim langa oglinda ca de obicei  :nani:

1,121

buna seara...
acum 1 luna cand eram in gradina am zarit un papagal frumos..tata la luat si l-am pus intro cusca a unui iepure big_smile lam tinut un timp in acea cusca apoi iam cumparat alta..nu neam putut duce sa vedem ce rasa e sau ce varsta are..am cautat foarte mult pe internet si nu am gasit exact specia lui...dar acum cred ca e rosella...defapt sunt sigura big_smile
este cam salbatic cum ati zis si voi....in ultimele zile iam mai dat drumul prin casa...dar mult timp a stat in cusca,,,si acum nu prea zboara... :cry:   :cry: zboara se ridica in sus dar cauta mereu ceva sa se agate :cry: este cam sperios...desi mereu vb cu el...stau cu el si am grija de el...nici nu stiu ce sa fac imi este tare mila de el....daca ii dau drumu in mod constant de acum oare isi revine? sad este foarte frumos..si il iubesc tare mult...
colivia trebuie sa fie destul de mare pt ei nu?necesita spatiu mare nu?

va felicit pe toti aveti niste papagali minunati :pup:

multumesc anticipat

1,122

f frumoasa rosella ta sa iti traiasca  specia ei este crimson rosella dupa cum imi dau eu seama este un exemplar matur deoarece specia cu culorile acelea cand sunt pui au si pene de culoare verde dai timp se va acomoda cu tine si nu se va mai speria mult succes :k:

1,123

da necesita o colivie mai marisoara, bn acum cat sa se poata misca  ,asta e bn sa ai pentru ca sa nu se simta stingher si inghesuit el find mai marisor,trebuie sa ai rabdare cu el si sa-l tii cat mai aproape de tine,vorbeste-i tot timpul,da-i drumul des prin casa si incearca sa te apropii de el cat mai mult,in general sa ai mancare asupra ta (mere,morcov,pere,semintele lui).pune-i un recipient in care sa faca baita.cat sa incapa iar apa sa nu fie mai adanca ,doar cat vine pana la jumatatea lui,poti sa faci o cura de vitamine deoarece vad ca penele sunt intr-o stare mai proasta.daca ajungi sa te atasezi de el..iti spun, merita.cand o sa fie bland si o sa-ti stea pe mana,sa-ti manance din ea si sa vina la tine(sa nu se sperie),atunci sa stii ca ai reusit ceva smile .eu iti urez succez,sa ai mare grija de el

1,124

va multumesc tare mult pt raspunsuri.. :pup: multumesc poly pt sfaturi am sa ii iau vitamine...din cate am citit aici...de acelea care sa le pun in apa nu?
in seara asta iar iam dat drumu si lam lasat pe el sa faca ce vrea..si la fel am stat langa el..iam vb ...si iam pus un recipient cu apa...dar nu a vrut sa intre big_smile am sa pun un recipent in cusca...
am sa va mai tin la curent cu evolutia relatiei mele cu el big_smile va multumesc tare mult
si sa ma scuzati daca cateodata pun intrebari tampite...dar nu am experienta cu papagali...am avut cand eram mica...dar nici nu mai stiu cum aratau smile

1,125

stai linistita o sa intre el cand o sa-i fie foame...tu sa-i pui cusca la indemana si incearca sa il iei pe bat sa il duci la cusca....asta daca sta..