8,226

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Nici nu stiu ei ce pierd! ..

@shadowdinasty ... la ce pret era whiteface?

Gestul Conteaza !

8,227

E la 130 ron

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

8,228

Multumesc :bravo:

Gestul Conteaza !

8,229

Shadow toate nimfele de la tine sunt 130 de roni sau doar aia?Si cum pot oamenii sa intrebe daca o nimfa sa decolorat smile)?Faza cu palid ii cred desi sunt sigur ca faci tot ce iti sta in putinta sa ii fie bine ca la orice alt petshop sta inghesuit in colivie poate si batut de ceilalti.Cody se apropie din ce in ce mai tare...Sta pe umar...cand misc capul brusc ma mai ciupeste asa incetisor de ureche si cand incerc sa il bag in colivie de pe umar...El se duce pe spate meu facand bagarea lui in colivie mai greuta big_smile.Ozybarna mare norocoasa mai esti yikes.Oh si am inceput sa visez nimfe smile) Adik pe langa golanul meu o sotioara desi de fiecare data am visat ca o sa iasa din ou dar nu va fi micutza ci va fi mare:|

8,230

Chiar nu are nimeni un motat care vorbeste?

8,231

Chiar am nevoie de ajutor,''motata'' mea nu vrea sa manance nici in ruptul capului altceva in afara de seminte.Am incercat si cu mere,morcovi,verdeturi,dar NIMIC,doar seminte si iar seminte.Ce sa fac?

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,232

Am doua nimfe in magazin, unul white si celalalt "nedecolorat" smile Ambii sunt la acelasi pret.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

8,233

Mai am o intrebare,cand va uitati de ex. la creasta motatilor,ea tremura,inseamna ca el tremura si ii este frica? sau asa ii tremura lui ?

My Pets:

8,234

Nu stiu ce sa zic poate sa tremure de frica sau de frig

8,235

Eu il am pe motatul meu de 5 luni si inca mai tremura cand ma apropii de el pana se invata cu mine, ca dupa aceia incepe sa cante si "vb" cu mine.

8,236

Nimfa mea a implinit aproape 6 zile de cand am cumparat-o si astazi am lasat-o prin casa.A zburat pentru prima data si se lovea de pereti si obiecte..cred ca e ceva normal.Dupa ce a intrat in cusca sa manance am observat ca are o mica zgarietura pe nas.Probabil s-a zgariat cu ceva prin casa , nu e ceva grav nu?(se vede putin zgarietura in prima poza)..Cand a intrat in cusca a baut apa si a mancat si a iesit iar dar de data asta nu se mai loveste de obiecte si stie mai bine sa zboare.As putea sa o invat sa nu se mai loveasca cand zboara?...Dupa ce a zburat acum, s-a oprit intr-un loc si priveste de acolo si clipeste incet ca si cum i-ar fi somn  hmm

Am si doua poze cu ea , nu imi dau seama daca e femela sau mascul big_smile  :

http://img140.imageshack.us/img140/2140/dscf2836v.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/9629/dscf2833y.jpg

8,237

Am o intrebare,zic doar ca sa stiu,de ex.
Eu am o fetita,iar un prieten are un baietel,cand vor avea o varsta de imperecheat,i-as putea pune impreuna pentru imperechere? Dupa imperechere,sa ii despart cum ar veni,sau dupa ce cloceste? Cum vine?

My Pets:

8,238

Nu cred ca au mers acele poze..

8,239

Daca ar fi o poza din profil, ti-as spune eu. Mi se pare ca seamana cu al meu, care sigur e baiat.

8,240

E baiat a lu' masteru

My Pets:

8,241 (edited by suana 18-11-2010 23:28)

Wow,cate ati mai scris cat timp am lipsit.........Andreea ce motati frumosi ai.M-ai ajuns la numaratoare????  :hihi: Ce oameni nestiutori,sa intrebe daca s-au decolorat nimfele. :bang: Asta e daca sunt mai greu de gasit si in consecinta mai putin cunoscute.Exista multe mutatii si toate arata minunat.
Prea multe nu am acum timp sa povestesc mai bine pun poze.Dupa ce ne asejam la casa noastra de la tara venim cu vesti si poze la cald.

http://img703.imageshack.us/img703/8618/dscn0029.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img715.imageshack.us/img715/4705/dscn0032lx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,242

klausss wrote:

Am o intrebare,zic doar ca sa stiu,de ex.
Eu am o fetita,iar un prieten are un baietel,cand vor avea o varsta de imperecheat,i-as putea pune impreuna pentru imperechere? Dupa imperechere,sa ii despart cum ar veni,sau dupa ce cloceste? Cum vine?

Nu e bine. Nimfele formeaza perechi pe viata. Ele au suflet si sunt foarte sensibile. Bine ar fi sa aiba fiecare perechea lui. Cum sai pui sa cloceasca si sa-i desparti atunci cand e mai greu. Of. Stiu ce spun credema. Am avut ocazia sa cunosc astfel de persoane care au facut asta.
Ramona, pupam motatii, vom veni si noi in vizita cu ai nostri la voi.   :k: 
Se vor reintalni fratii intre ei.   :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,243

Ai dreptate deyseby,m-am gandit si eu la asta si am ajuns la concluzia ca nu e bine deloc,eventual ii cumpar un partener,dar daca nu se accepta unul pe celelalt?

My Pets:

8,244 (edited by andreea7 19-11-2010 14:31)

ramona cred ca te'am intrecut...cred.ce frumosi sunt motatii tai  :heart: .deci mai dureaza putin pana va mutati.cand va mutati sa pui cateva poze sa vedem si noi cum se simt micutii acolo

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,245

Am inceput sa ne obisnuim mai mult unul cu altul. Nu ma refer la atins cu mana,s au degetul, ci la modul de vietuire. El s-a invatat, cand vede ca e liniste in camera si ca sunt intins in pat, tace (poate mi se pare mie ca s-a invatat asa, poate ma laud degeaba smile ) Eu am invatat ca atunci cand e agitat si tipa de ma doare capul, ori nu ii place mancarea care este in adapatoare, ori nu mai are mancare. E un mofturos golanul meu. Imi place de el, ca atunci cand ne intalnim, incepe sa vorbeasca si apoi incepe sa cante, canta vreo 30 min  smile
Sper sa ne apropiem mai mult unul de altul. Ce idei imi mai dati?

8,246 (edited by flyaway70 19-11-2010 21:46)

* Ramona abia atept sa te muti ca sa intri si tu mai des pe forum ! Imi este dor de motatii tai si de ai lui Mary , de fapt imi place sa vad poze multe cu motati deosebiti cum numai aici se gasesc ! wink
* Klausss chiar daca nu sti daca se vor accepta , tu trebuie sa incerci sa ii iei un partener . Trebuie sa risti putin ... Nu ai nimic de pierdut ... Dar ai sa vezi ca pana la urma se vor accepta ! Totul este sa ii urmaresti si sa vezi daca se bat . Doar daca iese sange trebuie sa intervi sa ii desparti ! Iti spun asta pentru ca la inceput cand l-am luat eu pe Sonny , Ally nici macar nu il lasa sa manance si dadea mereu cu ciocul in el si il gonea ... nu a fost totusi bataie pana la sange pentru ca ii urmaream eu si o mai goneam pe ea , ca sa poata si el sa manance ! A fost mai greu la inceput , dar acum totul e okk ! wink
* Silviu , ce mai face Lily si Oliver ?
* Monyxme , nici o poza ? Imi este dor de ei ! :pls:  :heart:  :hug:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,247

Mai revin si eu cu o intrebare.Am observat ca nimfa mea cand sta in cusca de obicei dimineata sau seara scoate un sunet ca un stranut si isi misca capul de 5-6ori.Oare stranuta? e ceva normal?

8,248 (edited by deyseby 20-11-2010 10:19)

masteru wrote:

Mai revin si eu cu o intrebare.Am observat ca nimfa mea cand sta in cusca de obicei dimineata sau seara scoate un sunet ca un stranut si isi misca capul de 5-6ori.Oare stranuta? e ceva normal?

Da stranuta. DAca o tii intr-o zona unde este curent poate sa stranute, sau daca este rece in camera.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,249

Nu cred ca ar fi problema de frig.Eu o tin in camera unde ziua sunt cam 20 de grade si colivia e langa calorifer.Astazi a implinit o saptamana de cand am cumparat-o si de vreo 2 zile  cam de dimineata de la 9 incepe sa cante foarte frumos vreo jumatate de ora.Asta inseamna ca e mascul?Am pus si in posturile anterioare niste poze  :grey:  big_smile

8,250

brunos si cu perluta au intrat in cuib...cerd ca o urmeaza si ouale ca a tercut ceva timp de cand s'au imperecheat

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi