1,901

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Ce frumos papa el grefa.... Pupam baiatul frumos.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,902

nu mai e nimeni peaici??? :sol: mai povestiti ce traznai au mai facut alexeii vostrii eu am avut azi o discutie interesanta cu riko nu se satura sa imi tot vorbeasca asa in limba lui era o figura smile

http://asia.sunphoto.ro

1,903

xxy wrote:

da am mai pus poze cu el cind nu e in colivie ,sau te referi sa-i fac poza cind sta pe mine? sad inca nu a venit niciodata singur sa se aseze pe mine

dute linga el, musca din ceva bun fara sa-i dai, apoi dute pe canapea sau fotoliu. si te prefaci ca maninci cu pofta. nu va rezista sa stea prea mult fara sa vina sa i dai si lui

koko cu k

1,904

am sa incerc sa fac ce mi-ai zis comiashi sa vedem ce iese auziti pe inelul lui riko scrie asa H10GI35-0030 nu stiti cumva voi din ce luna este?

http://asia.sunphoto.ro

1,905

buna
cum sa nu razi cand coco merge singur la gratar  :dans:
a plecat de pe cusca si s a oprit tocmai pe lemnele pt.foc...... tare haios afumat

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

1,906

Cei crescuti la mana de mici pot fi tinuti in libertate ?? nu ar fugi de noi daca ii iubim mult le oferim libertate asa e? Ar putea fi luat la padure sau la munte?  :sol:

Gestul Conteaza !

1,907

Da,se poate daca ii cresti de pui cu mare atentie si rabdare.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

1,908

kriss...eu stiu ca nu e bine sa fie tinuti in locuri unde este mult fum...nu mai stiu unde am citit ca l-a tinut cineva in fum si din pacate a murit la scurt timp...asa ca ai mare grija...eu ti-am zis doar ce am citit...

LORA & LORD

1,909

Dap,e adevarat,dar din moment ce el era ''in natura'',daca nu ii convenea se tragea singur de acolo nu ?

My Pets:

1,910

nu...ei nu sunt capabili sa distinga ce e bine de ce e rau pentru ei...decat dupa ce "s-au ars" cum s-ar zice...

LORA & LORD

1,911

Nu poti pleca cu un alex la plimbare daca nu are aripile taiate.Oricat de obisnuit ar fi cu cineva si crescut de mic ,tentatia zborului si a curiozitatii exista si nu cred ca ar risca cineva sa ramana fara.Kriss are alexeiul cu aripile taiate asa ca poate sa-l lase in siguranta liber.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,912

Exista vreo procedura ''cum se pot taia aripile''? La nimfe de ex.
Sunt curios sa vad ce si cum...

My Pets:

1,913

Procedura exista dar in nici un caz nu e indicata pentru pasarile de talie mica.E vorba de cei mari care sunt tinuti in gradini,liberi.N-are rost sa chinui fara rost si sa privezi de libertatea de a zbura un perus,nimfa etc.Dar depinde de gandirea fiecaruia si de necesitati.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,914

klausss wrote:

Exista vreo procedura ''cum se pot taia aripile''? La nimfe de ex.
Sunt curios sa vad ce si cum...

eu, spre rusinea mea, am avut aripile taiate lui Bombonel de la Ramona si saracul se izbea de toti peretii. El voia sa zboare. Asata este bucuria lor.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,915

Doar intrebam,avand in vedere ca nu am de ce sa ii tai aripile,nu vad de ce as faceo.

My Pets:

1,916

Dragul de Bombonel zboara acum foarte bine.Si spre bucuria mea e si prietenos.Papa si el din mana mea chiar daca nu vine la mine pe umar.Macar nu e stresat sau sperios.

1,917

buna
imi cer scuze ca nu am mai putut intra o perioada
cand am mers la gratar nu a stat nici macar un minut Co in fum,a fost o chestie simpla de cateva secunde,va dati seama ca nu l as chinui pentru nimic in lume
in legatura cu taiatul aripilor nici eu nu sunt de acord in totalitate dar crescatorul mi a recomandat,si plus ca daca nu vrei sa ramai fara el e bine sa previ,si Co a avut o tentativa de a zbura
oricum nu cred ca sufera asa de mult daca le au taiate,al meu s a obisnuit si nu cred ca are nici o problema in sensul asta.
Coco e considerat ca facand parte din familie de aceea e normal sa l iau cu mine oriunde(pacat ca avenit iarna)si acum mai putintele plimbari,ca i f frig
va pupam pe toti :dans:

1,918

Ma intreb daca mai pune comiashi poze cu koko lui ! :heart:

Apropo ... Marii Alexanderi de acelasi sex amandoi intr-o singura colivie .. sar bate ... sau sar invata usor amandoi in colivie?

Gestul Conteaza !

1,919

Papagalii sunt pasnici, ei traiesc in stoluri in natura, in niciun caz nu s-ar omori pt teritoriu.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,920

daca tot veni vorba de noi ? mancam lantu' lu' tati. ceva nou ... doarme cu noi in dormitor si nu mai putem sa scapam de el nicicum. stiti ... nici atunci ..

koko cu k

1,921

comiashi wrote:

daca tot veni vorba de noi ? mancam lantu' lu' tati. ceva nou ... doarme cu noi in dormitor si nu mai putem sa scapam de el nicicum. stiti ... nici atunci ..

ma intreb ce va face koko al tau cu bradul de craciun big_smile

Gestul Conteaza !

1,922

Paco al meu nu prea face baie; cand ii pun castronelul nu se atinge de el. Se mai moaie in cutiuta de unde bea apa, in rest stropit...   Aveti niste papagali minunati, sa va traiasca! :bravo:

1,923 (edited by suana 12-12-2010 12:42)

Alexi ,ajutor de nadejede la treburile casei.In sfarsit am reusit sa mai facem ordine la noua casa si i-am dat drumul sa zboare,sa se joace si sa ne ajute la diferite treburi..... :hihi: http://i52.tinypic.com/3359ojr.jpg

http://i54.tinypic.com/2ike7ib.jpg
http://i55.tinypic.com/2aifsc4.jpg
http://i54.tinypic.com/2eure46.jpg

1,924

mancam la pranz cu totii.  pofticios rau de tot verzitura mea. nimeni nu mananca nimic fara el. e disperat rau.
in ce priveste baita, e iarna e cam rece, dar il stropesc putin pt ca e disperat si dupa baie. cum aude ca s-a deschis usa la baie vijjj pina acolo si incepe koko mama mama iha desface aripile si urla pana e stropit

altfel voi cu ai vostrii?

koko cu k

1,925

cu cine va lasati iubiricile de reve?? sa  le organizam si lor un party??? :dans:
ar fi ok sa ii lasam pe toti cateva ore impreuna.
astept propuneri.