8,201

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

cei mici au inceput sa manance bine si bea apa... cel mic a inceput sa prinda sa se opreasca mai bine dar se mai lovesti un pic dar invata,poze noi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,202

Salut sunt nou aici big_smile , se merita sa tii o  :grey: intr-un apartament ... si ele pot fi dresate sau invatate sa nu mai fie asa de galagioase???

Si o intrebare mai slaba : Nimfele vorbesc?

Gestul Conteaza !

8,203

Oh god,ce ar fi sa citesti primele pagini? Ai afla tot ce ti-ar trebui.

Uite un video cu nimfa mea (pacat de luminozitate,dar voi mai filma altul)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q5sxYo09u54[/youtube]

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,204

klausss wrote:

Super,dupa cat timp ti-a stat prima data pe mana?

Sincer cred ca dupa 4 saptamani...Prima saptamana a stat pe bat apoi a doua a mancat din palma si a 3 am lasat-o in pace apoi in a patra a stat pe mana

Adaugat: 14-11-2010 17:04

klausss wrote:

Oh god,ce ar fi sa citesti primele pagini? Ai afla tot ce ti-ar trebui.

Uite un video cu nimfa mea (pacat de luminozitate,dar voi mai filma altul)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q5sxYo09u54[/youtube]

Stiu ca am promis Latifa ca nu mai fac dublu post dar scz...O sa fac din nou...Sper ca ultimu....Klauss nu stiu ce sa zic...E minunat ca te lasa sa il mangai...Creasta i s-a facut insa lasata pe spate la maxim...Nu orizontala mai mult...Din cate stiu eu daca creasta unei nimfe se intinde aproape complet sau complet inseamna ca aceasta vrea sa ciupeasca...Daca creasta e orizontala inseamna ca e linistita,daca creasta e ridicata si la fel si unele pene de pe cap care nu fac parte din creasta inseamna ca e atenta...Si daca creasta e ridicata dar nu sunt ridicate si unele pene de pe cap inseamna ca e ipostanta sau ceva de genul...Chiar e tare adica golanul meu nu ma lasa deloc sa il ating da sa ciupeasca...In fine cred ca ar veni timpul sa imi iau inima in dinti si sa incerc sa il ating mai mult deoarece cred ca nu ma va ciupi...Din moment ce imi sta pe umar...Voi ce credeti ca ar trebuii sa fac?

8,205

Eu il am de 2 sapt si 1 zi,ieri a implinit 2 sapt.

My Pets:

8,206

Salutare celor noi.
Masteru: Da acesta este comportamentul lor, la inceput. Trebuie sa o lasi pana se obisnuieste cu noua casa. Suporta si tu putin si sa nu te ingrijorezi ca nu mananca sau nu bea sau ca se agita prea tare in colivie. O saptamana, las-o "in legea ei". Apoi ai sa vezi ca sa o sa se mai apropie de tine.
4Dollar: Da poti tine in casa. Unele nimfe sunt mai galagioase, altele mai tacute. Ce e drept, nimfele de felul lor sunt galagioase, dar nu e de speriat. O spun din experienta, ca am patit-o cu motatul meu. Facea galagie prea multa, dar acum, stiu cum sa il iau ca sa mai taca. Da, nimfele pot fi imblanzite, adica sa iti stea pe umar, mana si se poate chiar sa  vorbeasca. Motatul  meu nu se apropie de mana mea, in schimb a inceput sa vorbeasca. Isi spune numele. De acum, o sa fie mai usor sa invete si alte cuvinte (bineinteles ceva scurt)

8,207

am si eu ninfa pe care am prins-o afara dar nu stiu ce este fata sau baiat ca vreau sa ii cumpar pereche
:grey:  :nimfa:

8,208

Exista o sansa sa gasesc un papagal asa?

http://pegasusnews.com/media/img/photos/2009/11/24/thumbs/Cockateil.jpg.728x520_q85.jpg

l-as dori gri de tot .. fara accente galbene pe el .. nu gasesc pe nicaieri hmm

Gestul Conteaza !

8,209

Daca ai sa cauti, ai sa gasesti, ca se gasesc.
Ozybarna: Eu zic ca este baietel. Seamana cu al meu

8,210

ozybarna wrote:

am si eu ninfa pe care am prins-o afara dar nu stiu ce este fata sau baiat ca vreau sa ii cumpar pereche
:grey:  :nimfa:

Ahhh ... ce tare ! ai avut noroc si sal prinzi ... s-a acomodat cu tine? smile

Am mai vazut si eu prin parcuri prin pomi sau pe afara niste perusi prin crengi am incercat sai iau dar nu au vrut sa stea ... big_smile

@silviuof .. o sa incerc sa mai caut :cry:

Gestul Conteaza !

8,211

@ozybarna - este baietel.

My Pets:

8,212

ce draguta e pasarea asta smile) chiki chiki toe toe smile)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jYa8KmpvF84[/youtube]

Gestul Conteaza !

8,213

4dollar wrote:

Exista o sansa sa gasesc un papagal asa?

http://pegasusnews.com/media/img/photos/2009/11/24/thumbs/Cockateil.jpg.728x520_q85.jpg

l-as dori gri de tot .. fara accente galbene pe el .. nu gasesc pe nicaieri hmm

nu,nu ai sanse pt ca el este inca pui si si o sa aiba obraji galbeni daca esti atent/a paco al meu si ai sa vezi smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,214

Eram sigur. Dupa ce am postat, mi-am adus aminte ca tot pe forum am citit ca o sa i se ingalbeneasca obrajorii. Are dreptate nimfa, e inca pui si i se formeaza penajul in timp.

8,215

:cry: parca klauss avea o nimfa alba cu gri asta vreau eu defapt

o nimfa fara pete de galben !

(beatboxing bird e tare)

Gestul Conteaza !

8,216

klausss wrote:

@ozybarna - este baietel.

multumesc
:nimfa:

8,217

din cate zici tu...ti'ai dori un whiteface...cred.cel din stanga imaginii este un whiteface si se gaseste, dar mai rar.

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,218

Ce draguti sunt toti papagalii aia pe perdea  smile  smile  smile  smile

Dar asa este imi plac nimfele Whiteface  :hihi:

Gestul Conteaza !

8,219

ce draguti sunt

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

8,220

Poly a inceput sa naparleasca...in sfarsit aflu si eu ce e...fetita sau baiat...de fapt sper sa aflu...oricum nu conteaza ce e...Se poate sa ma ajutati cu un mic sfat??Nu stiu...ceva ce nu ar trebui sa ii lipseasca...E cam irascibil saracutul si respinge pe toata lumea din cauza asta...cu ce as putea sa ii fac viata mai buna??Numai bine!! :iubareti:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

8,221

Scuzati, de intrebare, stiu ca s-a mai zis, dar nu mai stiu unde. Cam la ce varsta naparlesc? Golanul meu nu face decat puf in toata casa si mai ales pe biroul meu smile
Cine are motat care vorbeste? As vrea sa ma contacteze, va rog

8,222

La mine e prima data cand naparleste...are in jur de 1 anisor...Pana acum lasa doar puf prin casa peste tot pe unde era...dar acum nu mai lasa puf...lasa pene smile  smile ...am citit articolul despre naparlirea pasarilor de pe site si asa ziceau...pe la un an cand se face trecerea de la sezonul cald la cel rece de obicei...Si foarte bine daca vorbeste Silviuof...ai un baietel de care sa fi mandru...poate pui un filmulet cu el sa il auzim si noi smile  smile !Sa-ti traiasca!Numai bine! :iubareti:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

8,223

narparleste primavara si toamna

==>Misu<==

8,224

Dar la o anumita varsta,nu ?

My Pets:

8,225

Aem si noi in magazin un whiteface, e un superb si jumatate, insa oamenii nu sunt prea incantati de el.
Am fost intrebata de ce s-a decolorat, de ce e palid, de ce nu il tinem la soare... se pare ca necunoscatorii il vad chiar urat...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus: