8,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bine, problema mea, nu este 100% golanul. Ca este si el bagat in poveste, asta e. Sunt niste probleme pe care le am si  in problema e si golanul, pentru ca vin acasa si cand sa ma odihnesc incepe sa cante, sa tipe. E cam insuportabil, la ce probleme am. Dar am gasit solutia, il acopar cu ceva negru si tace. Sau cand incepe sa tipe ii arat degetul si el se benocleaza la mine si tace sau schimba trilul.
Dati-mi si mie niste melodii mai simple, ca sa il invat si alt tril, sa nu mai tipe., dar sa nu fie fluier, ca am impresia, ca deja vorbeste, dar nu il inteleg eu. Astept propuneri
D-na Deyseby si flyaway, as dori sa ma ajutati intr-o treaba. Vreau sa ma conving de ceva. Imi puteti trimite un email, ca sa am adresa d-voastra si apoi sa va trimit ceva, ca sa ma ajutati? Va rog! Multumesc

8,177

Misu eu cred ca ai 2 fetite. Mai asteapta  putin sa vezi daca unul dintre ei incepe sa imite sunete.
Claudia, dupa cate se vede in poze( prea putin), par sa fie pereche. Altfel nu se acceptau.Fetita are dungi pe codita iar baietelul nu, Fetita are fata mai negruta decat baietelul si pe corp la fel. Sper sa nu ma insel.  :k:
Oricum sunt tare frumusei.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,178

Silviu orice ai face ,nimfele sunt galagioase,chiar daca au pereche.Se vor curta,vor canta iar in perioada de calduri femela va tipa.Indiferent cum dar nimfele vor fi intotdeauna cu ciocul mare.Stiu din experienta.Si eu am crezut ca nu mai pot cand am avut doar femelele dar acum e mult mai bine.NU e liniste dar macar nu mai tipa fara oprire.

Silverina@Motzatul. :heart:
http://img217.imageshack.us/img217/4047/dscn0106c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,179

Ramona , ai dreptate ! Nimfele sunt galagioase !
Ce frumosi sunt motatii tai ! :hug:
Aseara am dat si ultimul pui ... Sunt un pic trista ! hmm E prea liniste in casa acum ... Nu ca Sonny nu ar canta iar ca de imperechere ... smile Poate mai vrea si el un pui , doi ! Dar am observat ca Ally ii da cu ciocul si il goneste , sau se uita la el si parca ii zice "asta e nebun fratilor !" smile Cred ca acum nu mai vrea ea sa faca pui !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,180

suana...sunt absolut adorabili micutii :heart:  :heart:  :heart:
inainte sa o i-au pe kiki a mea toti m-au avertizat ca nimfele sunt foarte galagioase si totusi am luat-o .... si nu tipa mai deloc ... cred ca e o exceptie smile  smile  smile

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

8,181

Buna! Azi Cody a stat ca intotdeauna pe mana...Acum il pun zilnic pe mana cu ajutorul batului si acesta s-a urcat pe mana pana intre muschi sau putin mai jos la incheietura sau cum se cheama si a inceput sa se curete...A lasat o gramada de fulgi pe mine si dupa ce a terminat el putin a inceput sa ma curete de fulgii ramasi pe mana :X...Cred ca in curand o sa ajunga pe umar daca tot avanseaza atat...De pe mana a ajuns la 5 cm de urmar....E ceva

8,182

Am o rugaminte. Cine are un motat care vorbeste? Sa imi dea si mie add la mess sau sa imi trimita un email. Vreau sa ma ajute! Multumesc!

8,183

Nimfele nu stiu daca vorbesc ele mai mult imita cantece...Desi am vazut o nimfa pe youtube care zicea Cicu(numele ei)

8,184

[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JUj8hbJh9Rg
ca sa vezi ca sunt nimfe care mai vorbesc. Mai greu, dar vorbesc. Sunt multe filmulete cu nimfe care vorbesc.

8,185

silviuof wrote:

[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JUj8hbJh9Rg
ca sa vezi ca sunt nimfe care mai vorbesc. Mai greu, dar vorbesc. Sunt multe filmulete cu nimfe care vorbesc.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JUj8hbJh9Rg[/youtube]
te-am ajutat un pic

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,186

Dar ajuta-ma de tot si zi-mi cum ai facut wink Merci

8,187

silviuof wrote:

Dar ajuta-ma de tot si zi-mi cum ai facut wink Merci

Pai dai copy pe filmuletul de pe you tube, apoi dai clik pe casuta respectiva de pe forum, mai dai un clik intre cele 2 casute cu youtube care apar la mesaj iar la urma dai pase intre ele. Filmuletul trebuie sa fie intre cele doua casute.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,188

Multumesc. Deyseby, ati ascultat?

8,189

Nu stiu ce sa zic ...  hmm Acasa dormea pe scarita , afara din colivie . Poate nu ii place pe bete ! Incearca sa pui inca un bat mai aproape de celalalt , asa ca la scarita , cam la 2 degete distanta de celalalt . Vezi cum se comporta dupa ... Poate ii lipseste scarita ei ! :angel:  :angel: Imi este tare dor de ea si de Samy ! :heart:  :heart:  Nu mai spun de Printisor ... :angel:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,190

Golanul meu, ma face de ras smile  Am avut si eu niste musafiri astazi si a trebuit sa stau cu gura pe el, sa taca. A inceput sa cante, l-am lasat, dar a inceput sa tipe si nu se mai oprea. Pana la urma, am cedat noi, am mers in alta camera. Of, ce nu fac eu pentru golanul meu. Dar el? ce face? Fuge de mine smile

8,191

se  bucura si el smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,192

Da, se bucura. Il cred si pe el. Deyseby, poate imi raspundeti, va rog! Ca sa fiu mai sigur, poate mi se pare mie.
In seara asta a fost foarte simpatic. Pe la 10 l-am acoperit cu o vesta. Si cum sta vesta pe colivie, pare ca are doua balcoane. Si golanul meu ce a facut? auzea galagie in camera, a venit intr-o parte, unde este locul pentru manici (la vesta) si statea ca la balcon. Se tot uita el, se chinuia sa vada mai bine si incepea sa cante. Radeam de el, era asa de nostim cum se chinuia sa vada si el ce e in camera. smile
Of, o sa ne invatam noi sa fim si cuminti si sa nu mai tipam, dar in timp. Eu asa sper. M-am decis, nu il mai dau, il pastrez! Din ce in ce mai mult sunt convins ca vorbeste si asta ma face sa il pastrez. Mi-am dorit foarte mult sa il invat sa vorbeasca. Sper sa il invat sa imi vina si pe mana sau pe umar. Deocamdata e incapatinat si nu vrea. Mai vedem noi, care e mai incapatinat big_smile
:pup: la toti golanii

8,193

Frumos,ma bucur de al tau.
Uite ca am revenit si eu,sunt foarte mandru de golanul meu,sau mai bine zis ''golinita''? smile)
Oricum,ieri a implinit 2 sapt de cand este in posesia mea,si a facut MARI progrese.Acum nu mai fuge de mana mea,doar ma ciupeste usor,ma prinde cu cioculetul si ma tine asa,ma lasa sa o ating,este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna.Cateodata canta cumva,adica face usor,frumos,cand tot il ating si il mangai.
Azi dimineata m-a trezit la 8:30 smile),nu a fost nici o problema,m-am dus la ea,era foarte mandra,urca de colo-colo,ceva de vis.
Sper si sunt convins ca,cu timpul vom face progresea mult mai mari.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,194

Ieri am mers la piata si am vazut la un nene crescator, intr-o colivie, 4 minunatii, 3 normal grey, dintre care 2 baietei si o fetita si cea mai mare minunatie dintre cei 4... o frumusete de whiteface, baietel.Era atat de frumos si de cuminte... daca nu as avea deja 2, nu as mai fi stat pe ganduri, insa ma gandesc ca imi va fi foarte greu cu 3. Este prima pe care o vad in realitate, in rest, doar in poze. Deosebite sunt!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

8,195

Voi cate ore tineti oul ras in hranitoare in perioada aceasta cand in casa sunt 20-22 de grade? Poate l-am tinut eu prea mult si a facut si baiatul diaree. Fata a facut un ou sambata si poate din cauza asta are putin diaree.

8,196

Buna...Astazi am mai facut un nou pas inainte...De data aceasta am avut incredere in Cody...Stiam ca nu imi va face nici un rau si cand l-am luat pe mana l-am lasat sa vina pe umar.A stat pe umar o ora timp in care a lasat mult mult puf pe mine...Dar a fost SUPER m-a si intepat cu gherutele cand mai ca era pe gatul meu smile) si mi-a ciupit incet de ureche ca vorbeam prea tare cu tatal meu big_smile.Oh si a lasat si o amintire defapt doua prima data cand incercam sa il iau a lasat pe mana mea...A doua oara cand statea pe umar nu prea avea cum sa se miste ca intr-un fel cred ca si lui ii era putin frica si a facut pe mine smile) Dar nu ma supar :-j Adinioarea l-am bagat in colivie...Mi-am bagat umaru...Cum i-am dat drumu cum a facut din nou treaba mare si apoi imediat la mancare smile).Chiar a fost frumos...Cum ma mangaia el cu aripa cand se curata...Cred ca asa vroia sa para dar mai mult vroia sa ma mangaie smile).Si azi iarasi m-a trezit la 8 si un sfert smile) A crezut ca ma duc la scoala ca atunci cand ma duc la scoala ma trezesc la 8...Si a vazut ca nu ma mai trezesc a zis sa ma treeasca el....Asta sau poate se plictisea si vroia sa se joace cu mine big_smile...Curand voi atasa si o poza !(sper) Pana la urmatorul post ramaneti cu bine!Si Silviu ma bucur ca ai decis sa iti pastrezi copilasul alaturi de tine :-bd.Oh si cine imi spune si mie cum sa il fac sa vina pe mana cand ii spun big_smile?Eu incerc de cand a inceput sa stea pe mana sa ii spun hai pe mana...Deobicei nu prea merge sau trebuie sa astept ceva.Cand nu prea merge il imping cu un betisor si se pune pe mana

8,197

Super,dupa cat timp ti-a stat prima data pe mana?

My Pets:

8,198

Da, frumos. Ma bucur pentru voi. Fiecare avem cate o bucurie. Golanul meu vorbeste, iar ai vostri va stau pe mana. Imi doresc sa ma apropii si eu mai mult de golanul meu, sa imi stea pe mana, pe umar, sa il mangai, dar e prea incaptatinat. Poate nici eu nu am stat de capul lui, sa il stresez, asa putin, ca astfel sa cedeze, dar nu am ce face, trebuie sa imi impac si serviciul. Sunt foarte multumit ca imi vorbeste. Spor si voua!

8,199

Tocmai ce s-a pus pe mana !!! Cand ii pun mana langa ea,face cumva usor,cri cri sau cum sa zic smile)
Sigur cei care aveti de ceva timp cunoasteti,e ceva ca ii place se joaca? Ca ma ciupeste asa usor,doar ma atinge cum ar veni,si nu fuge,sau ca nu ii place?

Inca o intrebare,as vrea sa mai cumpar 1 sau 2 zebrute,as putea? si sa le tin in cusca cu nimfa.Ce ziceti ?

My Pets:

8,200

Salut , am cumparat si eu o nimfa in urma cu o zi.Am pus-o in cusca si la inceput 2-3 ore a stat speriata dar acum sare prin toata cusca se prinde de peretii ei ,roade tot ce poate si scoate un sunet foarte tare ..un fel de fluierat sau urlet.Cand e singura in camera scoate sunete mai des.Daca ii dau mancare printre gratii vine si o ia dar daca deschid usa si bag mana in cusca zboara peste tot si se agita foarte tare.Mancare si apa consuma toata ziua si noaptea sta nemiscata intr-un loc dar nu cred ca doarme.As vrea sa stiu daca este un comportament normal pentru ea avand in vedere ca este la mine doar de o zi , si daca se poate niste sfaturi cu ce as putea face.Va multumesc. :grey: