Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce vesti bune imi dati deyseby
Golanul meu astazi a fost mai cuminte. L-am lasat singur dimineata, iar de cand m-am intors acasa a fost destul de cuminte. A cantat, dar frumos, nu a mai tipat.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce vesti bune imi dati deyseby
Golanul meu astazi a fost mai cuminte. L-am lasat singur dimineata, iar de cand m-am intors acasa a fost destul de cuminte. A cantat, dar frumos, nu a mai tipat.
Nu stiu ce sa va spun ... sunt FOARTE suparata ! As vrea ca nimeni sa nu cunoasca ce este supararea ! Astazi , cand am venit de la munca , am avut parte de 2 suparari mari de tot ! Mama a fost la doctor si maine o interneaza ... Mi-a zis ca nu a apucat sa vada ce fac puiutii ... Am intrat la ei si m-am dus la Printul sa vad ce face , l-am luat in mana (ca de fiecare data cand vin acasa) sa il pup si am vazut ca este moale de tot ... Nici nu a tipat ca de obicei cand ma auzea ... Avea aripile lasate pe langa el si ochii inchisi ... Nu va pot spune ... Totul s-a sfarsit in mana mea ... L-am pupat si asta a fost tot !!!!!!!!!!!! Nu pot sa mai scriu acum ....
Imi pare rau flyaway. Dar asa dintr-odata? Sanatate multa mamei!!! Trebuie sa ai putere acum sa treci peste amandoua probleme. CURAJ!!! Iti tinem pumni!
eu nu am trecut inca prin asa ceva si nici nu vreau,as fi foarte deprimat daca mi s-ar intampla...dar asta e viata,trebuie acceptata asa cum este ea.Multa sanatate mamei tale..si ce sa zic,asteptam vesti.
Laura imi pare nespus de rau.Stiu cum e cand te lovesc necazurile si suparararile.Si mai ales stiu cat doare sa plece un sufletzel de langa tine.Noi suntem alaturi de tine cu un gand bun dar numai timpul vindeca,mai mult sau mai putin..De uitat nu poti ..... :cry: Si multa sanatate mamei tale.
imi pre rau pentru tine . nu vreau sa mi se intample si mie asta . incep sa plang! :cry: :cry: :cry:
Laura nu mai am cuvinte, i-mi pare rau.
Imi pare rau pt nimfa .Sanatate multa mamei tale
Ne pare rau flyaway,poze cu gasca
Super nimfa 185. Ai tai cum de stau pe jos? Si la deyseby am vazut ca stau pe jos. Golanul meu nu coboara deloc. El are doar doua drumuri (in exteriorul coliviei): pe colivie si pe dulap, in rest, nici sa-i picuri cu ceara nu sta in alta parte. Poate ca inca ii este frica de mine? Ma bucur ca si-a mai revenit. Nu mai face "scandalurile" acelea, cand tipa. Acum mai tipa, dar asa putin, cat isi drege el gatul. E tare simpatic, mai ales cand incepe sa tipe intr-un fel si isi deschide aripile laaaaarg, ca si cum ar ataca. E tare dragut. tin la el la nebunie.
D-na Laura, sper sa vi trecut din suparare. Nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe. E greu cand ceva drag dispare dintr-odata, dar noi trebuie sa luam durerea respectiva cu noi si sa mergem mai departe!!! si incercam sa scapam de durere, vindecandu-ne! Sanantate multa Mamei
Am o intrebare,ce inseamna atunci cand nimfa isi freaca ciocul ? Si suna ca si cum ar curata samanta sau ceva asemanator,CoCo al meu face destul de des asta.
Am o intrebare,ce inseamna atunci cand nimfa isi freaca ciocul ? Si suna ca si cum ar curata samanta sau ceva asemanator,CoCo al meu face destul de des asta.
Inseamna ca ii este somn, mai mult ca sigur cand face asa este si putin infoiat.
Insanatosire grabnica Mamei tale Laura!
si al meu mai facea asa . chiar , ce inseamna?
Deci ii este somn? Atunci sa ii sting TV si lumina si sa ii las usa inchisa? Sau ce sa fac?
insemna ca dupa ce mananca seminte,ou fiert etc isi freaca pentru ia mai ramas pe cioc daia..
tocmai le-am dat drumul alor mei .pana am scoso pe Doli din colivie Poli a tipat...ai mei stau numai pe colivie , oriunde ar fi ea ,mai stau si pe masa , pe gresie ; si nu pot trai fara a sta unul langa altul.
buna voi devenii din nou bunica sper nimfele mele au depus din noi 2 oua pe primul nu stiu de ce lau spart si la-u pus la gaura cuibului dar pe astea doua care le au pina acuma le pazesc foarte bine mai ales femela cind vede ca bag mina in colivie si le dau mincare se infoaie si isi deschide ciocul si se pregateste de atac e o figura oricum abia astept sa vad ce culori vor avea puiutii va pun o poza cu ei si mai revin cu noi amanunte
hei , seamana cu ai mei si ai suanei.uite , pun o poza cu ai mei ca dovada:
Sunt foarte frumosi,arata-ne o poza cu outele
la pozele mele , sunt vechi , betele alea au devenit scobitori :rusine: .si nu mai au os de sepie.
Frumos..al meu nici macar nu se atinge de osul de sepie...bine,inca suntem la inceput
Cumpara-le alt os de sepie
o sa vad daca mai gasesc.
Eh,nu ai pet shop la tine in oras? E 3.6 lei unul
ba da am chiar doua.dar nu am mai fost de mult si de asatanu mai stiu ce este pe acolo.
Pai dute,daca nu au asa ceva ala nu e pet shop )
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus