8,076

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Klauss, nimfa ta este baietel. Acum am vazut pozele si m-am lamurit. Daca te uiti la pozele lui Silviu, ai sa vezi ca nimfa pe care o are de la Flay este fetita identica cu baietelul tau, numai ca are dungulite negre pe codita.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,077

Dap,pana la urma am gasit niste poze detaliate care iti explica ce si cum,dupa creasta,codita,etc.
Sunt FOARTE fericit de veste !Toata ziua am fost suparat cu gandul ca era fetita.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,078

smile  mai Klauss mai. Ti-am zis eu, RABDARE.
Golanul meu e in calduri si canta, tipa, de toate. Are un obicei ca da din coada repede repede. apoi ridica aripile si tipa, parca ar vrea sa calce o motata. Nu am ce sa ii fac, trebuie sa suporte singuratatea, cel putin pana la anul. Trebuie sa se bucure de mine si de Tora pana atunci. Oricum, el se bucura si se simte bine.

8,079 (edited by flyaway70 31-10-2010 21:28)

Ca sa vezi mai bine diferenta iti pun si o poza ! Eu am vazut , dar nu eram sigura si am asteptat sa vad si alte pareri . Nu cunosteam nici bine mutatia ...
Si apropo ! Si Sonny cred ca este iar in calduri ... yikes A inceput sa ii faca iar curte lui Ally si canta ... Ce ma fac eu cu ei ... Sper ca nu mai au de gand sa faca iar oute !!! Sper sa se opreasca macar pana in vara !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,080

Flyaway70 ai si o pisica? Au crescut impreuna? pisica cu nimfa? sau nimfa o ai dupa ce deja aveai pisica. Cum se impaca pisi cu nimfa? Mie mi-e cam frica cu Tora mea, de asta intreb

8,081

Pisica o aveam de cativa ani . Pe urma a aparut si Ally , dar pisica nu avea voie in camera mea decat cand Ally era in colivie ! De cand au aparut si Sonny si puiutii nu mai are ce cauta in camera mea . Nu ca o iubesc mai putin , dar e mai sigur asa ! Mai intra baiatul meu in brate cu ea sau mama sau sotul , dar nu are voie jos ... Decat sa risc , mai bine ma injura pisica ! :hihi: Si oricum Ally a ciupit-o de nas de cateva ori si o stie de frica ! Dar daca o prinde ... sa vezi razbunare ! smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,082

Am inteles. Eu nu am cum sa o tin pe Tora tot timpul in cealalta camera. Hai ca poate sta varul meu cu ea, dar se intampla sa fim numai unul singur acasa si atunci trebuie sa stea in aceeasi camera. Oricum golanul meu nu sta deloc pe jos, doar pe dulap si pe colivie. Tora a invatat ca nu are voie la biroul meu (unde e si colivia) si asa sper sa nu am probleme, ca nu stiu ce as putea sa ii fac Torei (cred ca nimic smile  smile ), dar o sa fie o deceptie ff mare pentru mine daca mi-as pierde golanul. E prima iubire big_smile  :pup:

8,083 (edited by biancapoli 01-11-2010 12:56)

am o problema.Doli a inceput sa piuie frumos , aproape de cantat.ajutor!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

8,084

Ajutati-ma si pe mine. Golanul meu ma scoate din sarite. Nu mai pot. de o ora tipa si danseaza pe dulap. Ce boala sa ii mai fac? Cu ce as putea sa il ajut, in afara sa ii iau o domnisoara.
si plus ca musca tot ce se poate

8,085

Se pare ca familia asta se mareste tot mai mult pe zi ce trece :heart: adorabil nu??Poly a facut ceva boacăne în ultimul timp  big_smile  big_smile a rupt 2lanturi de aur si vineri a zburat peste balcon bleaga...a mai iesit mama sau tata cu ea pe balcon dar de obicei erau geamurile inchise...cateodata doar unul deschis...atunci au fost amandoua laaaarg deschise si cred ca a fost cam curioasa ce este pe acolo...ghinionul ei ca nu poate sa zboare...doar plonjaza...si norocul ei ca stam doar la etajul 1...s-a lovit putin de bloc...asa in treacat...dar nu are nimic...cand s-a dus tata in gradina dupa ea nu a fugit...a stat cuminte pana a adus-o in casa...bleaga...sper ca s-a invatat minte sa nu mai faca prosti destea...mi-e dor de animalutele mele ca nu le vad decat 1 data saptamana...cateodata doar la doua saptamani... neutral ...oricum eu tot le iubesc mult de tot si mi-e dor de ele :pup:  :hamster:  :nimfa:  :heart:  :heart:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

8,086

Iar a inceput golanul meu    :cry:  :cry:
Trebuie sa il suport, offf si am atat de mult de lucru :cry:
Ce sa-i fac?

8,087

Incearca sa il asezi langa tine si sa ii vorbesti in timp ce muncesti sau macar poate prezenta ta il linisteste...daca nu,cumparai o partenera !!!

My Pets:

8,088 (edited by biancapoli 01-11-2010 20:34)

biancapoli wrote:

ma ajuta si pe mine cineva ?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

8,089 (edited by birdslover 01-11-2010 20:53)

Bianca, pai ce ar fi rau in asta?

8,090

biancapoli wrote:
biancapoli wrote:

ma ajuta si pe mine cineva ?

Nu inteleg ce fel de ajutor vrei  :wow: Piuie si....? Ce are?

- Mary-

8,091

cei de la magazin au zis ca este femela.inainte nu canta , acum am observat.

8,092

Deyseby, ajuta-ma si pe mine. ce as putea sa ii fac? Uneori nu mai suport, am muuult de lucru si nu chiar pot sa suport tipetele. Si singur nu prea vreau sa il las, ca imi este si mie drag sa stau cu el

8,093

silviuof wrote:

Deyseby, ajuta-ma si pe mine. ce as putea sa ii fac? Uneori nu mai suport, am muuult de lucru si nu chiar pot sa suport tipetele. Si singur nu prea vreau sa il las, ca imi este si mie drag sa stau cu el

Nu ai ce sa-i faci fara o fetita.  O fetita nu inseamna neaparat sa ai si pui.

- Mary-

8,094 (edited by andreea7 01-11-2010 21:02)

silviu are nevoie si el de o partenera.atunci cand l'ai luat trebuia sa te gandesti ca e pasara...canta, tipa, si alte chestii.e un risc pe care si'l asuma toti cei care isi iau un animal/pasare, inclusiv tu

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,095

Da mi-l asum, dar uneori nu mai suport sa tipe asa de tare timp de o ora. Nu e vorba de cantat, ci ca tipa. Il iubesc, imi asum toate responsabilitatile.
Nu e vorba de pui, ci e vorba ca imi doresc sa ma apropii de el mai mult. Dar cam cat o sa il tina asa???
De acum, daca o sa ma deranjeze prea tare, o sa ma duc la birou si o sa lucrez acolo. Cand o sa vin acasa, o sa il suport. Oricum, imi este drag si il iubesc. Imi era asa de simpatic, ca astazi, tot tipa, ca sa ma uit la el si cand ma uitam intindea capul spre mine (pe dulap) si incepea sa imi cante sau sa tipe la mine. Radeam de unul singur. Imi venea sa il iau pe mana si sa il pup. Chiar vorbeam cu el: "de-ai sti tu cat de mult te iubeste tata si ca eu astept sa vii sa te pup", dar el tot imi canta.
Multumesc oricum :pup:

8,096

buna,incearca sa-ti faci timp pentru el.joacate cu el,pupa-l daca-i place,vorbeste cu el pentru a nu se mai simti singur.succes.

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

8,097

ralukutza ralukutza,daca erai mai atenta si citeai ce vrea el defapt...
eu am vorbit clar cu el,sa ii cumpere o partenera,nu rezolva daca nu,e in calduri si sunt niste perioade ''fierbinti'' pentru ei,ori asta ori asteapta pana ce se termina (nu exista o durata exacta)

My Pets:

8,098

klausss wrote:

ralukutza ralukutza,daca erai mai atenta si citeai ce vrea el defapt...
eu am vorbit clar cu el,sa ii cumpere o partenera,nu rezolva daca nu,e in calduri si sunt niste perioade ''fierbinti'' pentru ei,ori asta ori asteapta pana ce se termina (nu exista o durata exacta)

Perioada de calduri este determinata, nu nedeterminata.  :bang:

- Mary-

8,099

Pai asta ziceam,nu poti sti daca dureaza 1 zi,2 sau 1 saptamana...

My Pets:

8,100

klausss wrote:

Pai asta ziceam,nu poti sti daca dureaza 1 zi,2 sau 1 saptamana...

Dureaza 1-2 luni  wink

- Mary-