8,051

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

multumesc mary si ii mai mai si pe tzuiu si tzuiuka  smile chiar ca s'a inmultit gasca...ce dulce e Perluta cand se ascunde dupa cutia cu mancare  smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,052

Apropo,il deranjeaza zgomotele? E o problema daca aude de ex, Muzica,voci,strigate,etc. ?

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,053

Nu il deranjeaza, e bine ca se vorbeste langa el, numai sa ai mare grija sa nu se tipe la el, ca se supara. Klauss lasal in colivie aproximativ o saptamana. Nu umbli cu mana in colivie decat cand ii pui mancare, apa si ii faci cu rat (zilnic). Dupa o saptamana da-i drumul prin casa, ca sa se obisnuiasca. Pana atunci, vorbeste-i bland. Asteptam poze

Deyseby, sunt nemaipomeniti golanii tai big_smile  :pup:  :pup:  :pup:
Ce comic era cel care se ascundea dupa cutie smile  smile  Parca sunt niste copii. Si app, sanatate multa baietelului dumneavoastra si multi ani fericiti!
Este super cel alb cu gri de jos :pup:  E femela? Poate ma rog cu insistenta de dumneavoastra sa mi-o dati mie big_smile
Mai vedem. Sa va traiasca si motatii si familia:)

8,054

Poze numai maine pot pune,multumesc pentru informatii.

My Pets:

8,055

Multumim pentru poze !
Mary ai niste puiuti foarte frumosi ! :angel: Si Perluta ascunsa dupa cutie e mortala !!! smile
Andreea nimfa alba este super frumoasa ! Nu am mai vazut o nimfa alba toata pana acum ! Si agapicii si perusii tai sunt frumosi ! :pup:
Klausss asteptam pozele ! Sa sti ca muzica si vocile nu ii deranjaza deloc ! Chiar este necesar sa auda si muzica si voci ! Despre tipat , asta este altceva ! Nu le place sa tipi , mai ales la ei , in nici un caz !
Silviu ma bucur ca a ajuns cu bine nimfa ! Chiar te rog cand ai timp sa pui niste poze cu ea ! O sa dureze putin , probabil , pana se acomodeaza cu tine si cu Oliver , cu locul ... dar acum ai tot timpul ... Si sa sti ca ii place si morcovul fiert . Eu il amestecam cu out si nu aveau treaba ! Daca Oliver nu mananca , poate il invata ea ! wink Si sa ne spui si noua cum o va chema !

Adaugat: 30-10-2010 15:35

Maine iar am un hop de trecut ...  sad Mai vine cineva sa ia un puiut ! Inca nu stiu pe care ... maine aflu ! O sa raman cu unul . Vad eu ce fac si cu el . Gasesc eu pe cineva ! Offf ! Imi este asa greu sa ma despart de ei ... sad

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,056

Deja de cand am adus acasa nimfa,sta si tramura,nu face nimic,e normal nu ? Deja e acasa la mine de aprox. 2-3 ore.

My Pets:

8,057 (edited by deyseby 30-10-2010 14:57)

klausss wrote:

Deja de cand am adus acasa nimfa,sta si tramura,nu face nimic,e normal nu ? Deja e acasa la mine de aprox. 2-3 ore.

Bine ar fi sa nu o bagi in seama astazi ca o stresezi mai tare. o sa-si revina mai incolo. Stresul poate duce la decesul nimfei.
Silviuof multumesc pt aprecieri. Cel de jos este baietel si il am de 2 ani. Nu-l dau nici sa ma picuri cu ceara.  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,058

chiar m'ai speriat cu treaba asta ...deces ??
Eu in max. 20-30 minute plec de acasa,mai vin seara pe la 9,asa ca va fi singur,sper sa fie cu totul alta nimfa pe cand ma intorc neutral

My Pets:

8,059

Multumesc deyseby  smile  smile  smile
Va cred, am zis si eu, ca imi este tare draga:), de fapt, tare drag. Oricum eu am un golan, nu imi mai trebuie alt golan pe cap plus ca mai am si o moftoroasa big_smile , pe Tora. Imi este de ajuns deocamdata big_smile
:pup:  La toti motatii

8,060

multumesc tuturor pentru aprecieri.toti motatii sunt superbi

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,061

Deci baieti,chiar am nevoie de ajutor.
Dupa cum v-am spus despre nimfa mea,ieri dimineata am aduso de la pet shop,pe masina,s-a stresat foarte foarte tare,si acasa,ieri toata ziua tremura si statea intr-un colt.Seara,cand am ajuns acasa,ne-am pus toti langa cusca,si am inceput sa vorbim bland,usor usor,a luat ''curaj'' si a inceput sa se miste de colo colo,sa se catere,etc. A venit timpul sa ne culcam,si am acoperit-o cu un cearceaf (cusca). Cred ca a dormit,seara cand am lasat-o in coltul in care s-a pus jos,dimineata tot acolo am gasit-o,acum insa,se mai catara,dar ii este foarte foarte frica,daca pun mana langa ea se trage imediat sau daca nu are cum,incearca sa muste cand te apropii tare.Eu vorbesc foarte bland,nu exista strigate sau altceva aici,sunt foarte ingrijorat,ce pot sa fac? Sau e ceva normal in acest comportament avand in vedere ca nici 2 zile nu are de cand este acasa la mine?

Va rog mult sa ma ajutati baieti,si fete desigur,daca se poate,eu sunt mai tot timpul online: r4_dm
Multumesc mult !

Uite si ceva poze...nu am reusit sa fac cine stie ca deoarece nu pot nici sa patrund cu aparatul in cusca deoarece o ia razna...
Astept raspunsuri.

Am remarcat un progres,stateam langa usa sa nu ma vada,si se pare ca s-a suit pe cutiuta cu apa,a luat apa in cioc si isi curata penele. Frumos,dar vreau sa fiu impacat ca mananca,deoarece de ieri nu a mancat si ma ingrijoreaza acest fapt.

My Pets:

8,062

foarte normal din cate stiu eu,si Poli si Doli au facut asa in primele zile numai ca Poli era mai agitat.dar i-am luat separat .pote deaceea Doli era mai calma (pentru ca si Poli era calm si obisnuit cu casa).

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

8,063

Minunat !! Pe cand scriam acest mesaj,dintr-o data aud un strigat !! Se pare ca CoCo a inceput sa ''zbiere'',nu stiu sigur cum tre sa cante sau sa faca,dar se aude foarte tare,prima data cand il aud !
Spuneti-mi cum trebuie sa fie sunetele.

My Pets:

8,064

Klausss sa sti ca este foarte normal acest comportament ! Acum ii este frica de tine , nu cunoaste casa in care este si este foarte agitata ... nici nu o sa manance asa repede . Depinde de ea , daca prinde curaj sa manance . Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti tot timpul cu ea pe un ton calm , fara miscari bruste sau ton ridicat ! Acum depinde de ea daca prinde incredere in tine . Fa-ti de lucru pe lnga colivie si vorbeste cu ea tot timpul cat stai acolo .

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

8,065

Desigur,vorbesc cu EL ,multumesc pentru ajutor.
Il cheama CoCo si e mascul smile

My Pets:

8,066

sunt de acord; ce sfat bun!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

8,067

klausss wrote:

Desigur,vorbesc cu EL ,multumesc pentru ajutor.
Il cheama CoCo si e mascul smile

Eu una nu sunt atat de sigura ca este mascul. In poze nu se vede clar codita, dar din ceea ce se vede pare sa aiba dungulite pe codita si daca are este fetita sigur.  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,068

Upsi...se poate? Cel de la pet shop mi-a zis clar ca este mascul desi nu am incredere in ei...am sa incerc cat de curand sa fac o poza la codita.
Uite si pozele...astept raspuns  :grey:

Adaugat: 31-10-2010 11:04

Uite ca intr-un final si-a revenit si canta,se suie de colo-colo,si am reusit sa o/il fotografiez.

My Pets:

8,069

poze  noi,ce este cea lutino mary?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,070

silviu wrote:

Lilly & Oliver
Pe Lilly am scos-o astazi afara si spre surprinderea mea parca cunostea camera, a zburat putin alaturi de Oliver, iar dupa s-au bagat in colivie. Ieri cand m-am uitat la ei, Oliver o curata pe piept si mandra motaia de zori, astazi incerca sa o ciupeasca de mot.  smile

Ce bine imi pare ca se inteleg ! :bravo: Ei ii place afara ! La mine a stat numai afara . Intra in colivie doar sa se mai joace cu jucariile ! Si daca deja o curata , eu zic ca e semn bun ! Sper sa fie totul ok ! Ma bucur foarte mult si mersi de poze ! :pup:

8,071

Samy al meu s-a mai acomodat,este foarte cumintel,chiar am ramas surprinsa cat de curat e  :wow:  cand mananca nu da nici o cojita pe jos si de fiecare data cand aude muzica el isi  curata penele  smile ,este foarte dragut numai ca este sperios,nu a avut curaj sa se apropie de mine ,dar nu are nimic,il am doar de 2 zile.Aseara am scos si agapicii afara,si ei stateau pe bratul meu si mancau dintr-un mar.Samy statea pe dulap si saliva dar nu a venit si el sa manance,s-a apropiat dar nu a venit.Nu e galagios,nu a cantat absolut deloc,doar a ciripit putin.Daca nu ii dau drumu in camera face urat  smile  si incepe sa se agite,dar dupa ce ii dau drumul nu mai vrea sa intre in colivie  tongue ,a explorat tot prin camera.a intrat si sub pat  smile
Nu am reusit sa ii fac prea multe poze pentru ca nu sta nici o clipa locului.Se agita intruna...
...latifa poti te rog sa stergi a 2-a poza  :rusine: ?...multumesc

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

8,072

silviu wrote:

Klausss, frumoasa colivie cat ai dat pe ea pt. ca vreau sa le iau si perusilor una la fel?

Frumoasa colivie m-a costat 110 lei smile

Adaugat: 31-10-2010 13:31

klausss, iti inteleg nerabdarea si entuziasmul, dar te rog sa nu mai postezi nu stiu cate mesaje unul dupa altul. Dureaza mult sa le unesc intr-unul si este deranjant. Considera ca ai avertisment.

Adaugat: 31-10-2010 15:09

Ok,asta e ,sunt la inceput,si trebuia sa stiu ceva lucruri elementare,acum le stiu,si continui normal discutiile.
Scuze inca odata.

My Pets:

8,073

Moni , imi pare bine ca este cumintel ! Ma mira faptul ca nu da mancarea pe jos  hmm la mine dadea tot jos ! Muzica in schimb ii place de nu se poate ! Mar inca nu am apucat sa-i dau ... in schimb e curios rau ! Ai sa vezi ca o sa vina la tine ! Mie mereu imi ateriza in cap ! Cand il auzea ca ciripeste , sotul meu incepea sa fluiere si el incepea sa cante ! Cat despre statul afara din colivie ... ii place mult mai mult afara din ea ! Acasa el intra doar sa se joace in colivie ! In rest numai afara statea si niciodata nu statea locului ! smile Sper sa va intelegeti bine !  :pup:  :hug:

8,074

Golanul meu ma curteaza smile  smile  Vrea sa ma cucereasca :rusine:  :rusine:  :pup:  Dar el nu stie cat de mult il iubesc si il astept sa se apropie de mine, sa imi dea un pup :pup:  :pup:  E un scump golanul meu. Ma face atent si cand ma uit la el, danseaza, sare dintr-o parte in alta, pe dulap. E asa de scump :angel:  :angel:

8,075

Abia astept sa ajung si eu la stagiul de ''iubire'' cu a mea smile
flyaway si silviuof,pana la urma am decis,maine ma duc sa cumpar inca o nimfa,respectiv un barbat smile
Pana la urma,e femela a mea nu ?

My Pets: