8,026

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Silviu si azi mi s-a parut papagalul meu destul de ciudat...A stat cu usita mare deschisa la colivie pana la 11 si apoi la 11 a zburat deodata din colivie in timp ce eu ma imbracam.Si cand apropiam mana de el zbura...M-am chinuit vre 3-4-5 minute sa il bag in colivie de pe bat...Daca nu trebuia sa ma duc la scoala si acum un sfert de ora cand era in colivie si mi-a sunat telefonu s-a speriat si a zburat prin colivie...O fi din cauza ca i-am pus oglinda faza cu colivia?Ca oricum oglinda nu ii pusesem cand zburase deodata din colivie...Si a zburat chiar bine...Pe mobila apoi pe colivie apoi am venit la el a zburat pe mobila apoi iar pe colivie si apoi l-am luat cu batu...O fi o perioada speciala la nimfe probabil...Nush...

8,027

Ma intreb si eu, o fi in calduri? Exista asa ceva la motati? Eu am experienta cu Tora mea, dar trebuie sa astept si la golanul meu sa faca urat? Astept pareri! Merci

8,028

acum fac la poze si incerc sa le descarc...putintica rabdare  smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,029

Nu-mi raspunde nimeni la problema mea? Ca iar a inceput concertul  smile  smile  :pup:

8,030

silviuof wrote:

Nu-mi raspunde nimeni la problema mea? Ca iar a inceput concertul  smile  smile  :pup:

Nu este o problema. Cand danseaza si canta, inseamna ca te curteaza pe tine. Posibil sa fie in calduri. Daca vrei sa nu mai ai probleme de genul asta tre sa-i cumperi partenera ca se va mai linisti din tipat, nu si din cantat.  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,031

despre cuib,ok nu am sa ii cumpar unul,astazi nu voi reusi sa merg sa il cumpar,insa daca nici maine dimineata,Luni dupa ore direct la pet-shop ma duc.
Pana atunci,mai urmaresc discutiile voastre si ma uit cu mare placere la poze big_smile

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,032

sa va spun ceva despre perlatul azi lam scos din colivie si lam pus pe umar,si sta nu are treaba,sa urcat pe capul meu... el a a vrut sa se urce pe tv si sa intors si iam intins mana si pe mana a venit,acum lam pus pe jos si tot la mine vine,deci e chiar ca ne iubim atat de tare si nu se mai satura de mine  smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,033

Frumos smile)
Se ajunge greu la o astfel de relatie?

My Pets:

8,034

poze noi, in general nu chiar.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,035

Nimfele au ajuns cu bine la mine,sunt amandoua in regula,s-au si acomodat,s-au calmat,au fluierat putin si au topait prin colivie.
Trebuie sa vorbesc cu Silviu sa vad cand ne intalnim ca sa ii dai si lui nimfa.
Poze pun cat de curand pot  tongue 
Cred ca nimfei mele o sa ii pun numele Samy....sigur e baiat.....deja i se ingalbeneste fetisoara  :heart:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

8,036

Multumesc Deyseby pentru raspuns. Sincer, nu am de gand sa ii cumpar o motata, deocamdata. Poate la anul o sa ii cumpar, dar pana atunci, vreau sa ajungem sa ne iubim, asa cum i se intampla lu Nimfa185. Poate nu chiar sa de mult, dar totusi, catusi de putin sa fie big_smile
Eeeee, pana la urma, am sa ma obisnuiesc cu el, de fapt cu "tipatul" lui. Nu ii prea convine Torei si verisorului leu ca tipa, dar sunt multumit ca nu tipa tot timpul si nu tipa cum fac motatele.
Eu imi iubesc golanul, asa cum e el, cu tot cu tipat  smile  :pup:

8,037

Va multumesc la toti ! :hug:  :heart:
Nimfa sa sti ca sunt frumusei puiutii tai ! :angel:
Mary si Andreea - astept pozeeeee !!!
Moni imi pare bine ca ati ajuns cu bine ! Ca s-au si acomodat si a si cantat , asta e foarte bine ! Acum astept sa vad ce zice Silviu dupa ce ajunge la el pestrita ! Sper sa vad poze aproape in fiecare zi cu ei ... ca deja mi-e dor de ei !!! :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,038

Dimineata imi iau Nimfaaa   :grey:  :grey:  :dans:  :dans:  :perusi:
Revin cu poze dupamasa big_smile

My Pets:

8,039

Moni am uitat sa iti spun ca nimfa ta a iesit din ou pe data de 22.08.2010 , iar a lui Silviu pe 21.08.2010 !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,040

Neata. Golanul meu  nu mai tipa, doar canta, da caaaanta.
O intrebare am si eu: Am observat ca acum dimineata a facut scaunul moale. Ce pot sa ii fac??? Oare sa mai astept, ca dimineata s-a cam speriat, ca am facut curat in colivie. Nu l-am speriat eu cu nimic, dar el, cum nu suporta mana in colivie s-a cam zbatut, tot dadea sa fuga.

8,041

silviuof wrote:

Neata. Golanul meu  nu mai tipa, doar canta, da caaaanta.
O intrebare am si eu: Am observat ca acum dimineata a facut scaunul moale. Ce pot sa ii fac??? Oare sa mai astept, ca dimineata s-a cam speriat, ca am facut curat in colivie. Nu l-am speriat eu cu nimic, dar el, cum nu suporta mana in colivie s-a cam zbatut, tot dadea sa fuga.

Chiar ieri voiam sa-ti spun acest lucru. Daca baietelul tau este in calduri, va avea si scaunul mai moale.Sa nu te sperii. Este normal. Te ingrujorezi cand este mai apos.

Adaugat: 30-10-2010 12:01

Si sedinta foto. Tata ,mama si puiutii. Avem si un filmulet dar revenim cu el mai incolo.  :k:

- Mary-

8,042

gata si pozele mele  big_smile Snow e murdara ca asa am luat'o...bine nu e cum a fost...sper sa se faca frumosa repede

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,043

Multumesc deyseby si multumim Andreea, pentru promisiune! Acum, Andreea, daca vrei, sa imi trimiti pozele pe email, ca sa repar rosul acela din ochi, ca pacat. E asa de frumos motatul tau si rosul acela cam strica. E alegerea ta, eu m-am oferit big_smile
Deyseby. Si eu imi puneam semne de intrebare, ca golanul meu papa, bea, caaaaaanta. Ce e drept, a facut chiar prea moale, dar acum vad ca a facut normal. Ce ma bucura ca nu mai tipa smile  smile  smile  Am dat-o la pace cu tipatul :sol:  :sol:
Nu stiu ce sa ii mai fac, ca sa il apropii de mine, dar sper sa vina el la mine!
Multumim!

Ce ma bucura Andreea este faptul ca toti motatii tai sunt puisori. Ii poti "educa" frumos si bine. Felicitari si sanatate la toti si tie, ca sa ii cresti si sa fii mamica buna!

8,044

silviu asa are ochii si nu ma deranjeaza cu nimic.multumesc petru ca te'ai oferit, dar mie imi place asa.au in jur de 7 luni

8,045

Si in sfarsit mi-a ajuns Nimfa acasa smile
voi reveni cu poze.

My Pets:

8,046 (edited by deyseby 30-10-2010 12:43)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rJHtx72_t8g[/youtube]
Sa vedeti si voi cum sta Perluta ascunsa dupa cutia cu mancare. Puf nu poate zbura ca are cateva penite rupte dintr-o aripioara si se framanata el acolo sa mearga la Perluta. Il pun eu pe colivie cand vad ca vrea, dar mai mult stau toti cu el pe jos.

- Mary-

8,047

As avea o intrebare,ciocolata le pot da? Am ceva sticksuri normale din magazin si au ciocolata inauntru,sau doar simple?

Acum,e foarte speriat,creasta ridicata in sus la maxim,tremura saracutul,si l-am lasat cu usa inchisa in camera cu speranta ca se va linisti,a venit pe masina si s-a stresat foarte mult.
Cum ar fi etapele in care il pot scoate si lasa prin casa? Dupa cat timp aprox.? Cat ii ia cu acomodarea?

My Pets:

8,048

klausss wrote:

As avea o intrebare,ciocolata le pot da? Am ceva sticksuri normale din magazin si au ciocolata inauntru,sau doar simple?

Nu au voie, nici sarat nu au voie. Anreea sa stii ca sunt forte deosebiti motatii tai. Sa-ti traiasca. Ce s-a  inmultit gasca motatilor de pe Latifa  :k: .

- Mary-

8,049

LOOOL Ciocolata la papagali?Papagali nu au voie ciocolata,sare,zahar etc De preferat sa ii dau fructe,verdeturi(unele),legume

Azi l-am fugarit putin pe Cody sa vad daca se pune pe mana si s-a pus o data a stat 2-3 secunde si apoi a doua oara tot 2-3 secunde.Dar nu a zburat de pe ea...S-a pus la loc unde era el...Eu il alergam cu un bat ca sa il fac sa se puna big_smile

Klauss eu zic sa il ti in aceeasi camera cu tine...Adica camera unde stai tu cel mai mult sau unde dormi...Astfel se va atasa mai repede de tine...Eu zic sa il lasi o saptamana in colivie si apoi sa ii dai drumu desi eu i-am dat drumul la al meu din prima zi dar al meu era mult mai cuminte tongue

8,050

Ok atunci :)Nici o problema,cu acomodarea,sper sa se acomodeze rapid.

My Pets: