651

Re: hamsteri pitici

buna!!!datorita unor persoane de pe forum m-am hotarat sa imi iau hamster!!! :hamster: le multumesc lu pretox bubbles iloveanimals si bicici pentru sfaturi argumente si experienta!!!animalutul meu este fetita si o cheama GINGI!!!  big_smile (nu radeti)esti hamster pitic!!!daca cineva imi poate da sfaturi sau orice tip de ajutor astept cu mare placere!!!este primul meu hamster si nu ultimu!!!si o poza cu GINGI

652

bine ai venit smile si sati traiasca Gingi :heart:

o noua pozitie a lui Mandy de somn.. de la atata caldura sta acum lipita cu labutele si corpul de geam smile e tare nostima

- Bianca

653

biancadumi mersi mult!!!si tie MANDY!!!

Adaugat: 24-07-2010 15:11

deci explicati-mi si mie va rog frumos!!!am citit pe forum si pe alte site-uri ca hamsteri sunt activi dimineata seara si noaptea!!!a mea Gingi a dormit toata ziua la pranz 2-5-7 dupa ne-am jucat pana la 10!!!si de la 10 pana ala 10:45 doarme!!! e normal sau e ceva cu ea???

654

este normal..al meu doarme toata ziua!il vad doar cand iese sa manance..iar noaptea daca ii uit rotita neblocata ma trezesc din somn ca am impresia ca e cutremur  smile  si ce sa mai zic ca eu am un robo si nici nu se joaca cu mine,cand il scot de acolo se gandeste doar cum sa faca sa scape prin casa(a mai scapat de cateva ori si ii place sa se plimbe prin casa acum are deja experienta smile  )

:floare: Georgiana :floare:

655

mersi mult bicica big_smile  :k: !!! sa iti traiasca  :hamster: robo

656

pozitii de somn

- Bianca

657

Ce are pe jos in ultima poza?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

658

i-am inlocuit talajul cu niste brichete absorbante pt rozatoare .... cu talajul mirosea ff nasol .... acum numia miroase deloc smile

- Bianca

659

bianca talajul ala pe care il folosestu tu acum nu este indicat pt hamster, deoarece ei nu fac atat pipi incat sa absoarba brichetele alea. Ei adora sa scarba, iar in ele nu au cum.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

660

mi-e mi se pare ca e ok ... adica poate sa sape prin ele (nu sunt asa grele incat sa nu poata ) plus ca nu produce praf,cea ce e ff bine pentru ele ...dar daca e,ii pun talaj smile

- Bianca

661

Nu e vorba de greutate. Ai grija ca in camera unde le tii sa fie racoare ca in acvarriu se formeaza efectul de sera si se face de 2 ori mai cald, observ ca una din ele este transpirata.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

662

este racoare tongue nu,nu este transpirata smile a curs picuratorul pe ea...dar am rezolvat problema big_smile i-am luat altul care nu curge decat cand da cu limbuta smile

- Bianca

663

buna as avea o intrebare azi am fost la piata si ficamia a vazut niste soricei mici si m-a convins sa ii cumpar bun vinzatorul mi-a zis ca sint hamsteri liliput si a zis sa nu le dau apa deloc voi ce ziceti ii dau apa sau nu ?

http://asia.sunphoto.ro

664

Eu o am pe Alună!A fătat 4 pui care acum au 12 zile!Unul din ei,pe nume Tigru,s-a plimbat prin cuşcă în prima zi de viaţă! :hamster:

665

xxy, da-le apa la hamsteri. Ia o adapatoare si pune-le . Au si ei nevoie de apa, ca orice organism viu. Ce denumire ciudata le-a dat vanzatoare aia "liliput"  big_smile

666

:hamster: Hamsterii sunt ca nişte căţei în miniatură! :hamster:  :hamster:  :hamster:  :hamster:  :heart:  :heart:

667

xxy, orice vietate de pe lumea asta ARE NEVOIE de apa.
Mai demult se ziceai ca rozatoarele nu au nevoie de apa, pentru ca urina lor miroase si asfel oamenii nu erau nevoiti sa ii curete asa des.
Bineinteles, ei isi pot asigura apa si din fructe si legume, insa e bine sa aiba apa la discretie, astfel ei beau cand simt nevoia.
In legatura cu mirosul urinei: niciun animal nu miroase daca este curatat. Asa ca daca le pui apa si ii cureti, vor fi fericiti hamsterii smile

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

668

ok va multumesc mult si sa va traiasca mititeii ,ma gindeam eu ca nu poate fi cum zicea vinzatorul ca nu beau apa dar vroiam sa ma asigur mersi mult :hamster:

http://asia.sunphoto.ro

669

intreadevar,dale apa.

si eu am un hamster pitic rusesc big_smile
sunt mandru de el si e foarte desptept.
Il puteti vedea mai jos:
aici un video mai recent,cateva zile:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nlG62Ii9CFk[/youtube]
aici la scurt timp de la achizitia lui:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCP4KIPdfjo[/youtube]

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

670

E foarte dragut! Nu i-ai pus un nume? Aceea e cusca lui de transport? Te intreb fiindca i-ar trebui si in ea rotita, ca si in cusca mare  smile

671

Aceea nu este cusca de transport, ci cusca pentru hamseri.
Cusca respectiva are casuta, adapatoare, scarite, rotita si vas pentru mancare. Asa vine de la firma care furnizeaza. Poate klausss a scos rotita. Daca cusca nu a avut rotita din magazin, nu e bine...

672

Buna ma gandesc sa incerc sa ii conving pe parinti sa imi ia un hamster big_smile Si as vrea sa stiu pretul unui hamster,pretul unei custi si daca sunt daunatori oamenilor si poate si sfaturi sa ii conving big_smile

673

In magazinul in care lucrez eu, un hamster costa 30 lei, iar o colivie cu de toate incepe de la 42 lei.
Ai nevoie de talas, piatra minerala pentru ros si mancare.

674

fhgfhgn wrote:

Buna ma gandesc sa incerc sa ii conving pe parinti sa imi ia un hamster big_smile Si as vrea sa stiu pretul unui hamster,pretul unei custi si daca sunt daunatori oamenilor si poate si sfaturi sa ii conving big_smile

Un hamster e 20 lei in general, prin petshopuri. O cusca decenta pentru hamsteri incepe de la 100 lei in sus. Restul pot fi considerate doar custi de transport, altfel doar chinui animalul in ele smile

675

Buna!
nu am mai intrat pe sit din cauza lipsei de timp, vreau sa va anunt ca imi iau inca un hamster.
Intrebarea mea este, daca iau inca un hamster au loc amn 2 in cusca aia? sau sa ii pun in acvariu?
se vor bate daca-l pun pe cel nou in cusca cu Puffy?

:hamster: My name is COdY tongue