Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
scriei un mesaj privat lui DEYSEDY. ea iti va spune mai corect.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
scriei un mesaj privat lui DEYSEDY. ea iti va spune mai corect.
Ramona..."Sa ne marim familia"
am innebunit de tot.acum imi dau seama cat de minunate sunt nimfele...
E o nebunie frumoasa.Sa-ti traiasca.Vrem pozeeeeee.... :sol:
Hey am gasit un documentar destul de interesant acum ma chinui sa il descarc se numeste Parrots in the land of Oz...Cred ca unii au auzit despre el...E un documentar despre papagalii din australia...Oh si tot pe un site am gasit niste sunete care cica inseamna Buna sau Pasare draguta in papagaleasca ) Mi-a fost usor sa le invat
) Poate ma ajuta cu nimfoiu meu sa il salut cand vin in camera
)
ma bucur. nu am auzit despre asa documentar
cam cit costa o :nimfa: ?????
Sooo azi am mai repetat si pot sa spun ca e din ce in ce mai bine ) Imi papa din mana fara sa se mai retraga sta si papa din ea de parca ar papa din recipientu cu mancare
)Si ce fain se simte cand se intinde dupa o samanta si eu ii simt capusoru
Oh nu am vazut postul tau...Pai din cate stiu la petshop park era pana intr-un milion sau nu mai stiu...Acum l-am trimis si eu pe taikmiu la pet shop ca trebuie sa plece la bunicii mei si in drum i-am zis sa opreasca si la un pet shop sa vada dak are nimfe si sa ma sune sa imi zica cat sunt
foarte bine,fghfghn!!! (imi raspunde cineva la intrebarea mea de mai sus????
)
Apropo poti sa imi spui Marius...
scriei un mesaj privat lui DEYSEDY.
ea iti va spune mai corect.
Iubita mea Mary,ai ajuns o vestita dresoare de papagali. Zau asa,copiii astia ma lasa masca.
Oh am o intrebare cum l-as putea face pe Cody sa foloseasca osul de sepie...De o saptamana de cand il are nici nu s-a uitat la el...
o sa-l foloseasca el.al meu a avut osul o luna si ceva pana s a atins de el.
Eu imi fac un cappuccino......si tie nu-ti dau. :nimfa:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Suana, sa iti traiasca catelul. :pup: :pup:
Si eu am unul si vroiam sa te intreb cu l-ai obisnuit sa nu il pape, sa nu se dea la el, sa nu il muste, ca Tora mea se cam da la el. Ma bucur ca golanul meu cand iese din colivie sta numai pe dulap, nu coboara decat pe colivia de pe birou. Tora stie ca nu are voie pe birou la mine si nu se urca si astfel nu se atinge nici de colivie, dar cred ca daca ar avea ocazia, l-ar ciufuli putin.
Doamne Ramona , ce frumos stau ei acolo ! Pupam dulce pe botic si pe mot pe cei 2 frumosi ! :hug: :pup:
Multumim frumos. :hug:
In primul rand,Hanny,veterana motzata e obisnuita cu cainii pentru am de 14 ani chow-chow,iar ceilalti s-au obisnuit pe parcurs.Daissy a venit de pui la noi si am obisnuit-o cu tot ce misca sau zboara pe aici.Se mai joaca si fuge dupa ei dar nu le face nimic.Au mai fost ocazii ca au aterizat pe jos dar ii conduce si pune boticul pe ei fara alte intentii.I-am invatat sa se tolereze reciproc sa nu am parte se surprize.Singura care e mai atent supravegheata e Alexi,sa nu se apropie de cei mici sau de Daissy cu ciocul ei mare.
Aha, merci
Oricum, trebuie sa o educ pe Tora, ca golanul este noul membru al familiei si sper sa inteleaga :sol: :sol: , de fapt o sa inteleaga, de nevoie
Recunosc, e putin si geloasa, ca na... a venit cineva nou care este in centrul atentiei. De exemplu, cand ma intorc de la servici (cand ei stau acasa) primul pe care il salut e golanul si Tora, geloasa, incepe sa latre, ca nu o bag pe ea in seama prima data. Eeeee, chestii... sentimente....
Oricum, tin la amandoi :pup: :pup:
o,suana,este asa de dragut,vreau si eu o nimfa :iubareti:
Netza!Chiar acum 5 minute Cody si-a pus piciorul intreg pe degetelul meu in timp ce eu il momeam cu niste seminte si el incerca sa ajunga la ele...Cred ca saptamana viitoare pe timpul asta Cody imi va sta pe deget :X Daca nu chiar mai devreme
Iar acum am fost atat de aproape sa il iau pe deget...Tot la momit s-a pus cu gherutzele pe degetu meu si l-am lasat asa sa manance...Chiar cand a simtit ca vroiam sa il ridic s-a dus de pe deget...Si eu dadusem degetu meu sus degeaba...Am observat ca a cam renuntat la hahaitul ala al lui si cred ca in 2-3 zile va sta pe deget :X
speram si noi :iubareti:
astazi am luat a doua femela si e alba toata.cred ca o sa o numesc Snow(parca mai are cineva pe aici o nimfa cu acelasi nume). ramona o sa pun si poze in curan, insa sunt cam speriosi si nu cred ca o sa stea la poze.femela de am luat'o acum e foarte linistita.ma lasa sa pun mana pe ea, insa e cam timida, trista... pot sa ii pun nista vitamine in apa? sau sa ii pun altceva?
Nu numai tu Silviu, ci si eu, tot Silviu. Uite Andreea ai doi de Silviu curiosi
Nu cred ca ma las si eu mai prejos, cred ca o sa ii cumpar si eu golanului o nimfa alba.
Asteptam poze Andreea si sa iti traisca
va las sa asteptati ca sa fie surpriza si mai mare...curiosii mor repede
....o sa pun si poze.cred ca atunci cand o sa primesc voliera(saptamana aceasta).pot sa spun ca femela cea noua sta numai prin pat, pe jos si merge ca un titirez pe jos.e tare scumpa.multumesc.sper sa imi traiasca si sa am si puiuti frumosi
Ai ajuns sa iti urezi sungura sanatate nimfelor tale
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
App cea alba ai luat-o de la crescator?
Explicati-mi si mie ceva. Il prind pe golanul meu in prosop, il mangai pe cap, nu se mai sperie asa de tare ca inainte cand il mangaim pe cap. Tot da sa muste, tot cauta sa prinda ceva, ca poate scapa. Se linisteste in prosop, eu il mangai, vorbesc cu el si apoi ii dau drumul. El fuge, tot pe dulap, ca acolo e locul lui. Ma apropii de el cu fata, nici macar nu sasaie. Apoi incepe sa cante. Daca apropii degetul, deschide ciocul sa muste si bineinteles mie imi este frica nu imi trag degetul. Ce as putea sa ii mai fac?
poi am ajuns moni ca imi e frica sa nu le pierd ca tin foarte mult la ele, iar cea alba mi se pare cam bolnavioara.nu e luata de la crescator.e un nene care cumpara de la altii...
poi am ajuns moni ca imi e frica sa nu le pierd ca tin foarte mult la ele, iar cea alba mi se pare cam bolnavioara.nu e luata de la crescator.e un nene care cumpara de la altii...
Mi se pare putin dubios dar sper sa fie doar o presupunere....
In curand o sa am si eu o nimfa :k: Cea gri de la d-na Laura...de abia astept sa o iau :angel:
Dar de ce ti se pare bolnavioara? E molaie?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus