7,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

scriei un mesaj privat lui DEYSEDY. big_smile ea iti va spune mai corect.

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

7,952

andreea7 wrote:

Ramona..."Sa ne marim familia"  smile am innebunit de tot.acum imi dau seama cat de minunate sunt nimfele...

E o nebunie frumoasa.Sa-ti traiasca.Vrem pozeeeeee.... :sol:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,953

Hey am gasit un documentar destul de interesant acum ma chinui sa il descarc se numeste Parrots in the land of Oz...Cred ca unii au auzit despre el...E un documentar despre papagalii din australia...Oh si tot pe un site am gasit niste sunete care cica inseamna Buna sau Pasare draguta in papagaleasca smile) Mi-a fost usor sa le invat smile) Poate ma ajuta cu nimfoiu meu sa il salut cand vin in camera smile)

7,954

ma bucur. big_smile nu am auzit despre asa documentar sad

cam cit costa o  :nimfa: ????? hmm

7,955

Sooo azi am mai repetat si pot sa spun ca e din ce in ce mai bine smile) Imi papa din mana fara sa se mai retraga sta si papa din ea de parca ar papa din recipientu cu mancare smile)Si ce fain se simte cand se intinde dupa o samanta si eu ii simt capusoru

Oh nu am vazut postul tau...Pai din cate stiu la petshop park era pana intr-un milion sau nu mai stiu...Acum l-am trimis si eu pe taikmiu la pet shop ca trebuie sa plece la bunicii mei si in drum i-am zis sa opreasca si la un pet shop sa vada dak are nimfe si sa ma sune sa imi zica cat sunt

7,956

foarte bine,fghfghn!!! big_smile (imi raspunde cineva la intrebarea mea de mai sus???? hmm )

7,957

Apropo poti sa imi spui Marius...

7,958 (edited by suana 24-10-2010 11:20)

piciulica wrote:

scriei un mesaj privat lui DEYSEDY. big_smile ea iti va spune mai corect.

Iubita mea Mary,ai ajuns o vestita  dresoare de papagali.  smile Zau asa,copiii astia ma lasa masca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,959

Oh am o intrebare cum l-as putea face pe Cody sa foloseasca osul de sepie...De o saptamana de cand il are nici nu s-a uitat la el...

7,960

o sa-l foloseasca el.al meu a avut osul o luna si ceva pana s a atins de el.

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,961 (edited by suana 24-10-2010 13:33)

Eu imi fac un cappuccino......si tie nu-ti dau.  tongue  :nimfa:
http://img834.imageshack.us/img834/1593/dscn0185u.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img440.imageshack.us/img440/6246/dscn0186u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

7,962

Suana, sa iti traiasca catelul.  :pup:  :pup:
Si eu am unul si vroiam sa te intreb cu l-ai obisnuit sa nu il pape, sa nu se dea la el, sa nu il muste, ca Tora mea se cam da la el. Ma bucur ca golanul meu cand iese din colivie sta numai pe dulap, nu coboara decat pe colivia de pe birou. Tora stie ca nu are voie pe birou la mine si nu se urca si astfel nu se atinge nici de colivie, dar cred ca daca ar avea ocazia, l-ar ciufuli putin.

7,963 (edited by flyaway70 24-10-2010 20:05)

Doamne Ramona , ce frumos stau ei acolo ! Pupam dulce pe botic si pe mot pe cei 2 frumosi ! :hug:  :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,964

Multumim frumos. :hug:
In primul rand,Hanny,veterana motzata e obisnuita cu cainii pentru am  de 14 ani chow-chow,iar ceilalti s-au obisnuit pe parcurs.Daissy a venit de pui la noi si am obisnuit-o cu tot ce misca sau zboara pe aici.Se mai joaca si fuge dupa ei dar nu le face nimic.Au mai fost ocazii ca au aterizat pe jos dar ii conduce si pune boticul pe ei fara alte intentii.I-am invatat sa se tolereze reciproc sa nu am parte se surprize.Singura care e mai atent supravegheata e Alexi,sa nu se apropie de cei mici sau de Daissy cu ciocul ei mare.

7,965

Aha, merci
Oricum, trebuie sa o educ pe Tora, ca golanul este noul membru al familiei si sper sa inteleaga :sol:  :sol: , de fapt o sa inteleaga, de nevoie smile  smile  Recunosc, e putin si geloasa, ca na... a venit cineva nou care este in centrul atentiei. De exemplu, cand ma intorc de la servici (cand ei stau acasa) primul pe care il salut e golanul si Tora, geloasa, incepe sa latre, ca nu o bag pe ea in seama prima data. Eeeee, chestii... sentimente.... big_smile
Oricum, tin la amandoi :pup:  :pup:

7,966

o,suana,este asa de dragut,vreau si eu o nimfa :iubareti:

7,967

Netza!Chiar acum 5 minute Cody si-a pus piciorul intreg pe degetelul meu in timp ce eu il momeam cu niste seminte si el incerca sa ajunga la ele...Cred ca saptamana viitoare pe timpul asta Cody imi va sta pe deget :X Daca nu chiar mai devreme

Iar acum am fost atat de aproape sa il iau pe deget...Tot la momit s-a pus cu gherutzele pe degetu meu si l-am lasat asa sa manance...Chiar cand a simtit ca vroiam sa il ridic s-a dus de pe deget...Si eu dadusem degetu meu sus degeaba...Am observat ca a cam renuntat la hahaitul ala al lui si cred ca in 2-3 zile va sta pe deget :X

7,968

speram si noi :iubareti:

7,969

astazi am luat a doua femela si e alba toata.cred ca o sa o numesc Snow(parca mai are cineva pe aici o nimfa cu acelasi nume). ramona o sa pun si poze in curan, insa sunt cam speriosi si nu cred ca o sa stea la poze.femela de am luat'o acum e foarte linistita.ma lasa sa pun mana pe ea, insa e cam timida, trista... sad pot sa ii pun nista vitamine in apa? sau sa ii pun altceva?

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,970

Nu numai tu Silviu, ci si eu, tot Silviu. Uite Andreea ai doi de Silviu curiosi  smile  smile 
Nu cred ca ma las si eu mai prejos, cred ca o sa ii cumpar si eu golanului o nimfa alba.
Asteptam poze Andreea si sa iti traisca

7,971 (edited by andreea7 25-10-2010 19:19)

smile va las sa asteptati ca sa fie surpriza si mai mare...curiosii mor repede  wink ....o sa pun si poze.cred ca atunci cand o sa primesc voliera(saptamana aceasta).pot sa spun ca femela cea noua sta numai prin pat, pe jos si merge ca un titirez pe jos.e tare scumpa.multumesc.sper sa imi traiasca si sa am si puiuti frumosi

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,972

Ai ajuns sa iti urezi sungura sanatate nimfelor tale  smile   smile  Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!  smile  App cea alba ai luat-o de la crescator?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

7,973

Explicati-mi si mie ceva. Il prind pe golanul meu in prosop, il mangai pe cap, nu se mai sperie asa de tare ca inainte cand il mangaim pe cap. Tot da sa muste, tot cauta sa prinda ceva, ca poate scapa. Se linisteste in prosop, eu il mangai, vorbesc cu el si apoi ii dau drumul. El fuge, tot pe dulap, ca acolo e locul lui. Ma apropii de el cu fata, nici macar nu sasaie. Apoi incepe sa cante. Daca apropii degetul, deschide ciocul sa muste si bineinteles mie imi este frica nu imi trag degetul. Ce as putea sa ii mai fac?

7,974

poi am ajuns moni ca imi e frica sa nu le pierd ca tin foarte mult la ele, iar cea alba mi se pare cam bolnavioara.nu e luata de la crescator.e un nene care cumpara de la altii...

7,975

andreea7 wrote:

poi am ajuns moni ca imi e frica sa nu le pierd ca tin foarte mult la ele, iar cea alba mi se pare cam bolnavioara.nu e luata de la crescator.e un nene care cumpara de la altii...

Mi se pare putin dubios  hmm  dar sper sa fie doar o presupunere....
In curand o sa am si eu o nimfa  :k:  Cea gri de la d-na Laura...de abia astept sa o iau  :angel:
Dar de ce ti se pare bolnavioara? E molaie?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)