7,926

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Am si eu 3 codite ! Cine imi spune si mie ce sunt : fete , baieti ...???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,927

suana : chiar iti multumesc,primul filmulet pe care o sa il mai pun,o sa il pun corect  smile ,sa iti traiasca si ti-e copilasii.
zuxi02 : multumesc, lasa vara cu siguranta poly o sa vrea sa faca baita,sa iti traiasca si sa te bucuri de copilasul tau.
deyseby : multumesc mult de tot,ce sa spun,adevarul este ca nu mai pot de dragul lui si prietenei mele ii place mult,sa iti traiasca animalutele si sa auzim numai de bine.
andreea7 : felicitari, sa iti traiasca  Mafy si Mafyna perechea lui, sa te bucuri de ei.

7,928

Si una codita de la puiul cel mic !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

7,929

Cate frumuseti ! Sa va traiasca si sa creasca mari si grasi!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

7,930

venim si noi cu poze

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,931

nimfa185 foarte frumoase pozele !succese big_smile  :grey:  :grey:  :grey:  :grey:  :nimfa:  :nimfa:  :nimfa:  :nimfa:  :iubareti:  :iubareti:  :iubareti:  :iubareti:

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

7,932

ms frumos te rog numai abuza de smileuri te rog ca o sa iti dea ban.. una sau 2 este de ajuns

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,933

Vai, Laura, cum stau ei toti intr-un leagan  smile  :heart:  :heart:

Adaugat: 21-10-2010 18:00

deyseby wrote:

E bine Silviu ca baietelul tau incearca sa spuna ceva. Nimfele vorbesc forte greu. Rar vezi nimfe care vorbesc, mai mult imita cantece, triluri si sunete precum sirenele.

O colega de-a mea are o nimfa crescuta la seringa chiar de ea si zice puiu, baiatu, riki, turu turu  :hihi: Pupa, latra.. Si nu e minciuna.. am si filmulet cu ea in calculator..
Nimfa, daca mai ai panza aia pe fundul coliviei scoate-i capsele smile

7,934

Vreau si eu sa vorbeasca golanul meu. Dar pana sa vorbeasca (asta chiar e un moft de al meu) vreau sa vina singur sa ne iubim. Imi doresc mult, dar cu rabdarea asta.......Golanul meu are o personalitate....

7,935

De 3 luni incerc aproape zi de zi sa fac ceea ce vedeti in poza, insa abia ieri am reusit si azi am repetat. Sper sa fie un inceput bun pentru o viitoare apropiere de motatii mei, care incet incet vad ca ma accepta. Sunt tare bucuroasa, pentru ca pana acum erau sus pe gratii cand bagam mana la ei, insa acum s-a schimbat putin situatia, mana mea nu mai este dusmanul lor No. 1   smile  Intr-adevar, repetitia este mama invataturii.N-am crezut ca o sa reusesc, dar acum sunt multumita!

--Bianca--

7,936

Simona te cred, am vazut nimfe vorbind, ma refeream la faptul ca ele vorbesc mult mai greu sau deloc. Bia bravo! Ce scumpei sunt ei si papa din mana. Super.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,937

pai in poza de la avatar era puiut si el, apoi incet incet, s-a ingalbenit, pana a ajuns asa cum il vezi  smile  este baietel si stiu ca lor li se face galben  smile este un scump si canta cat e ziua de lunga, iar daca il mai si bagi in seama...innebuneste de tot!  :hihi:

Adaugat: 22-10-2010 14:15

deyseby wrote:

Simona te cred, am vazut nimfe vorbind, ma refeream la faptul ca ele vorbesc mult mai greu sau deloc. Bia bravo! Ce scumpei sunt ei si papa din mana. Super.

Mary, tu sti cel mai bine cat m-am chinuit si cat de suparata si fara sperante eram  smile acum mi-am revenit, azi au papat de 3 ori, 3 maini pline.Sper sa o tina tot asa.Sunt tare bucuroasa, sper ca pasul urmator spre apropiere sa fie facut din partea lor, fara insistentele mele.Bine, eu mi-as dori sa ma trezesc cu ei in cap sau pe umar macar, dar mai e pana acolo.

--Bianca--

7,938

Biadim , pune si tu o poza cu baietelul tau cand era mai mic , te rog mult ! :pls: Am si eu un pui asa si nu stiu ce sa zic .... Culmea e ca el/ea canta ! Pun si eu 2 cu puiul meu !
Prima e mai demult un pic si a doua e recenta !

7,939

Felicitari Simona!!!! Chiar ma bucur pentru tine!!! Si eu imi doresc sa imi pape din mana, dar, asa cum spuneai si tu, mana mea este inamicul numarul 1! A suportat sa il mangai, atunci cand era mobilizat in prosop, dar cand s-a vazut liber ma musca. Ma bucur foarte mult pentru tine.
Acum rad de pocnesc de golanul meu. Dimineata i-am pus mancare, a mancat si pe urma, i-am lasat usa deschisa si l-am fugarit putin. El si-a dat seama ca il dau afara, a coborat singur pe fundul colivie si cauta iesirea. A iesit singur pe usa. A stat toata ziua pe dulap. Acum, i-am pus morcov tocat peste mancare si fiindca ii este foame a intrat in colivie si s-a dus sa pape, dar a vazut morcovul si nu s-a apropiat, se invarte pe toate partile, nu stie cum sa ajunga la semintele de sub "chestia aia urata" Cred ca a iesit si a intrat in colivie de vreo 10 ori. S-a tot invartit, dar nu a gasit nici o solutie. Acum s-a ofticat si s-a dus pe dulap si incepe sa imi cante smile  smile  smile
E un scump :pup: . In sfarsit, a gasit mancarea de pe dulap. papa de acolo. Am sa ii iau mancarea de acolo si am sa incerc sa ii dau din palma.
Voi ce spuneti, sa ii mai las morcovul asa peste, poate o sa inceapa sa manance? Il cam chinui, dar vreau sa pape si morcov, ca e sanatos.

E un fricos golanul meu. Cand ma apropii de el, cu mana, pe care am seminte, se pregateste de atac, danseaza si "scuipa ca o pisica". Nu vrea in nici un chip sa pape. A rasturnat cutiuta cu seminte pe dulap si acum papa ce a mai ramas, dupa ce am strans eu.
M-am suparat pe el si il las putin sa il chinui, sa se duca sa pape morcov. Il tin asa inca vreo ora, pe urma ii dau sa pape seminte.
Acum se uita la mine si da sa cante.

7,940 (edited by andreea7 22-10-2010 17:13)

Ramona..."Sa ne marim familia"  smile am innebunit de tot.astazi am zis sa ma duc sa iau o fetita pentru unul din baietii mei si...n'am stat mult pe ganduri ca acum 10 minute am ajuns cu minunatia mea acasa.este o fetita Pearl foarte frumoasa.baietelul whiteface(pe care l'am numit Bruno) deja a curtat'o.acum sunt toti 3 pe colivia zebrutelor.acum imi dau seama cat de minunate sunt nimfele...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,941

Nici o sansa cu el. E prea incapatinat. smile  L-am inchis in colivie, sa pape morcov. E un smecher. Pe dulap, dadea sa atace, l-am admirat putin pentru ca, si-a deschis aripile larg si dadea sa muste. Tare comic era. Pe urma s-a dus pe colivie. Tot ii dadeam aproape cutiuta cu seminte, dar din mana la mine. Nu s-a apropiat. Daca lasam cutia cu seminte acolo, repede se ducea sa pape, daca apropiam mana, repede se dadea inapoi. Acum cauta o usita, ca sa iasa din colivie. Nu il mai las afara, sa pape morcov!!!

7,942

Laura, eu toate pozele cu ei le-am pierdut, le pastrasem doar in calculator... si a picat hard-ul, dar te poti uita la profilul meu, la paulie, alea sunt printre primele poze cu el, daca te ajuta.El a avut capul gri complet, foarte putin se zarea galben pe la cioculet, insa pe zi ce trecea se vedea cum i se ingalbeneste si i-au cazut toate penele alea dungate din coada, acum nu mai are decat 2 cu dungi, pe margini.

--Bianca--

7,943

Laura, puiul normal grey este baietel sigur. Am si eu in tura asta unul identic si am mai avut pana acum. La fetitele normal grey dungile de pe codita sunt mai dese si mai mici,la baietei sunt mai rare si mai late, apoi capul este usor galbui care se va ingalbeni complet. Eu in tura asta am 2 baietei si o fetita. Acum stau toti prin casa . Dimineata cand am mers in bucatarie, Puf si Perluta erau pe masa si cautau firmituri. Sunt inebuniti sa caute ei firmituri, nu sa le dau eu paine, ca nu o mananca  smile  si m-am asezat la masa iar puii m-au auzit. Au inceput sa zboare prin balcon si voiau sa vina la mine, Perluta cand a vazut ca puii vor sa vina in bucatarie, s-a dat dupa usa si scotea numai capul in cand in cand sa vada daca o vad puii. Nu voia sa vina si ei ca o streseaza. Puf a ramas intepenit si se facea ca doarme. Muream de ras.Puii daca nu i-a vazut, nu au mai intrat in bucatarie.  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,944

Buna...Am si eu un nimfoi de 2 saptamani...Are 2-3 ani si este luat de mai mult timp de la un pet shop...Eu l-am primit de la fostul sau proprietar...Pana acum el sta pe bat(doar ca trebuie sa il fugaresc putin cu batu ca sa se puna pe el...dar nu mereu au fost dati in care s-a pus de buna voie...),imi manananca din mana deobicei daca ii dau paine si o tin doar cu doua degete vine sa  manance fara probleme si astazi a inceput sa manance din palma...I-am pus niste seminte in palma si am asteptat si a venit la palma si a luat o samanta...Doar ca in timp ce o decojea i-a cazut miezul...Dupa 2-3 minute a mai luat una pe care a papat-o apoi a plecat pe batul din spate...Ca sa il conving sa manance ii pun mana cu seminte sau cu ce mancare am in ea si o apropii incet de el...depinde dak e din palma se retrage putin cand o apropii dar dak e paine si o tin doar cu doua degete o pot apropia de el fara sa se retraga decat cu un pas sau doua micutze si ii spun "Hai Cody...Papa...Nu iti fie frica, ai incredere in mine"Si cand ii spun asta simt cum are mai multa incredere si se apropie...Mai ales daca ii tin mancare in doua degete.Si ca sa se puna pe bat ii spun "Hai Cody...Pune piciorusu"Si deobicei ori il pune bine el ori il pune mai asa pe jumatate.Si  ca sa il puna pe celalalt ii zic "Hai Cody...Pune-l si pe celalalt"doar ca nu prea merge...Si doresc sa ii iau o pereche anu viitor.Oh si aproape am uitat e incredibil de tacut...Deabia dak scoate 5-6 zgomote pe zi...I-am pus os de sepie dar nu s-a atins deloc de el...prefera sa rontaie o panglica care i-am atarnat-o de colivie smile) Si acum doua seri a stat intr-o pozitie ciudata...A stat intors pe bat cu capul in jos si cu fundul in sus si penele de la coada ii ieseau putin din colivie...Cred ca vrea o femela...Din pacate anul asta nu se poate...Poate doar la anu

7,945

Bun venit,fhgfhgn!!! big_smile   ma bucur de nimfoi!sa ajungi de la nou venit la super utilizator wink . ar fi bine sa ii iai o prietena  tongue

7,946

Stiu dar eu am 12 ani si tre sa iau premiu intai pentru partenera tongue Credema ca trag din greu pt micutul meu wink)

7,947

Te cred wink

7,948

Am mai repetat mancatul din palma si acum nu se mai retrage cand ia o samanta...Incepe sa imi ciuguleasca mana si ma lasa sa il ating putin cu unul din degetele de la mana cu care tin semintele:X.Oh a dat sa ma muste ca sa zic asa...s-a repezit la mine cand aveam mana cu seminte dar nu m-a muscat a dat cu ciocu in ea sa o dau mai departe...asa ca mi-am luat mana si am pus-o din nou...Cred ca saptamana viitoare mai invata ceva nou:X Adik sa stea pe mana...Oh si cand imi ciugulea din mana practic ma ciupea foarte incet ca cum m-ar fi gadilat si dadea cu limba cand imi ciugulea mana probabil sa o analizeze...Cred ca curand va sta pe mana...Cine imi zice si mie cam cum as putea sa il conving sa se urce pe mana?

7,949

nu ai nimic de facut decit sa pui degetul linga pieptul lui wink  ( asa eu facem cind aveam nimfe) :pup:

7,950

Nu cred eu ca se va urca el pe deget...Cred ca ar sta langa deget cum face si cand pun batu si nu il misc deloc...Alte idei?