7,901

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Suana, oricum, sa iti traiasca si se te bucuri de ei. Eu am glumit, momentan nu am de gand sa ii iau pereche golanului meu. Vreau sa ne imprietenim mai mult si pe urma, poate da, o sa ii iau si pereche. Momentan nu vreau.

7,902

Puii mei au prins ca zboara si tipa de ma scot din casa daca nu le dau drumul.   mad

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,903

Frumos. Si golanul meu ma scoate din casa. Canta asa de tare. Totusi eu ma bucur. Ma mai deranjeaza ca mai are el un tril, cand cam tipa, nu canta, dar imi trece repede.
Maine am sa mai repet faza cu prosopul

7,904

La noi este aer conditionat tot timpul ! :hihi:
Printul la joaca si la ora de curatat !
Fratii si surorile (nici acum nu sunt sigura ce sunt) in vizita la Printisor !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,905

Nu ti-a fost frica sa nu cada?? Eu nu l-as fi lasat sa stea pe scarita sus.

7,906

silviuof wrote:

Salut Bogdan. Sa iti traiasca copilasul. Eu cred ca e fetita. Am auzit ca fluierati. E prea mica ca sa fluiere. Pe la 4-6 luni incep sa cante si sa fluere. Asa stiu, daca gresesc, sa ma corecteze careva.
Bafta

Salut Silviu.
Nu stiu ce sa iti spun,de unde l-am luat mi-a spus ca este baiat,un mare rasfatat,pe care il iubesc mult,sa iti traiasca baiatu si tie si sa te bucuri de el.

suana : sa iti traiasca dragalasi si sa te bucuri de ei si nu in ultimu rand Alexi parca asa o cheama.
flyaway70 : sunt foarte frumosi sa iti traiasca se vede ca iubesti animalele.
Sanatate tuturor.

7,907 (edited by suana 18-10-2010 21:58)

Pupam Printisorul drag.  :pup:  :heart:  Off,eu sper ca o sa fie bine intr-o zi.Ai niste frumuseti Laura.Cred si eu ca ai ventilatie tot timpul.....Asa te mai racoresti. :hihi:
Multumesc Bogdan,la fel.Da Alexi o cheama pe cea mai mare innaripata. :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,908

Baiatu meu face baita  smile .

http://www.youtube.com/watch?v=RpzZznXjP1o

Am mers la baie,cand m-am trezit cu el dupa mine si am decis sa ii fac prima lui baita,vad ca ii place tare mult,este un mare rasfatat.
Sa va traiasca copilasii.

7,909 (edited by suana 19-10-2010 14:34)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RpzZznXjP1o[/youtube]

Ai un baiat tare alintat,Bogdan....Ce  fain face el baitza. :hihi:
Ti-am pus eu filmul,daca nu te superi.Codul pe care l-ai scris se copiaza intre parantezele deschise cand dai clic pe butonul de youtube,care se afla deasupra de unde postezi,langa celelalte iconitze.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,910

e foarte dulce max...de fapt toti sunt foarte dulci...poly nu mai sta la baie...se tot urca pe mine cand vreau sa il ud  :iubareti:  :iubareti:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,911

ramona, daca tu erai singura care aveai doua nimfe whiteface(din cate stiu eu), atunci eu sunt a doua persoana.acum 10 minute i'am luat lui Mafy pereche.m'am dus cu gandul sa ii iau o femela gri, insa cand am intrat la papagali, am vazut imediat 3 whiteface si m'am indragostit pe loc de ei.mai avem un nou membru in familie pe nume Mafyna  :hihi:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,912

HeHe felicitari pt noua achizitie..sa iti traiasca :heart: si poate pui si niste poze

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,913

nu stiu daca o sa reusesc sa pun poze, poate atunci cand o sa fie gata voliera ca sunt speriosi si nu vreau sa ii stresez si eu mai tare.insa...acum am observat ceva si nu stiu ce sa mai cred.femela care am luat'o astazi, cand s'a asezat pe o jucarie de plus, a inceput sa faca asa cum fac numfe cand se imperecheaza...nu stiu ce sa cred.cel de la care am luat'o a zis ca daca e pot sa o schimb, insa daca o sa am 2 masculi am sa ii opresc pe amandoi si am sa mai cumpar 2 femele.

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,914 (edited by deyseby 19-10-2010 19:30)

Flay, te felicit ca ai asa mare grija de nimfulinul tau cel mic. Mititelul , el are energie si este vioi.
Bogdan, numai cuvinte de lauda pt tine si sotia sau prietena ta. Se vede cat de mult iubiti nimfa. Va spun sigur ca veti face gradina zoo la voi dupa o perioada de activat pe forum, daca nu macar 3-4 papagali tot o sa aveti . Aici este o manie a papagalilor. Eu am avut 10 cel mai multi. Suana nu mai spun....  :wow:  si restul care au cate o specie mai au inca 2 specii de papagali pe langa prima sau pui .  smile

- Mary-

7,915 (edited by flyaway70 19-10-2010 19:30)

Multumesc tuturor ! Si eu sper , Ramona , sa se faca repede bine !
Si apropo de nimfe whiteface ... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6eEZwU4rwOw[/youtube]

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

7,916

oups...se pare ca sunt a 3-a persoana.mai are si mary unul .scuze mary  big_smile acum mi'am dat seama ca am inca un baietel...a inceput sa cante  smile deci m'ai asteptam 2 femele

7,917 (edited by suana 19-10-2010 19:43)

andreea felicitari pentru whiteface.Sunt niste bijuterii dupa parerea mea.Ei,daca canta te-ai facut cu inca un baietel.Si e pacata sa renunti la el,asa ca......sloganul de aici ti se potriveste  acum:Sa ne marim familia''    :elefant:  :bravo:
Tot zicea Mary ca aici e un virus care se ia.....  :hihi:  Si asteptam poze cu frumosii.
Vai Doamne,Laura.....Aia doi parca sunt Silverina si Bombonel ai mei. :wow:  Asa tare seamana.Mi-ar place sa pot sa-i mangai si eu asa dar ma bucur ca sunt destul de blanzi si mananca de la mine din mana.Hanny si Motatul in schimb stau la giugulit.

7,918

multumesc ramona  :hug: eu nu sunt genul de persoana care sa schimbe animalele...prefer sa nu mai am eu loc intr'o camera/casa decat sa renunt la ele...deja am 14 pasari in casa si mai urmeaza cateva...

7,919 (edited by Misu85 19-10-2010 19:54)

doamne ce mult imi plac whiteface sper ca la seria urmatoare sa nimeresc si eu unu app pacolini mei se calca iarasi, eu nu mai le pun cuibul din orice fel pt ca se pare ne asteapta o iarna ff grea..

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,920

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KJMnw-rFAis[/youtube]
De astia asa albi ce ziceti ? Tot whiteface ... dar ce albi sunt !

7,921 (edited by george89 19-10-2010 20:57)

ce frumosi sunt papagalii whiteface, mai ales cei care au stat la mangaiat, nu au avut nici o treaba, frumos mai fluiera femela :wis: . Am si eu o intrebare, de 4 saptamani Pufi si Angelina se calca in fiecare zi, dar nu a depus nici un ou  sad.  Nu le lipsesti absolut nimic, mancare, legume, fructe etc. De stresat nu ii stresez deoarece intru de 3-4 ori pe zi la ei, si nici atunci nu merg direct spre colivia lor, doar cand le schimb apa, mancarea, fac curat. Mai toata ziua stau in cuib, mai ales dimineata si seara, acum seara au intrat amandoi si Pufi a cantat in cuib de numa :hihi: , oare o sa depuna oua Angelina sau nu mai sunt sperante anul acesta?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

7,922

Eu zic ca trebuia deja sa fi depus oua dar......Cine stie de ce nu o face.Se mai schimba si la ei comportamentulLa ai mei de exemplu nimic pe nicaieri,doar canta si se curteaza si cam atat. hmm

7,923

Ce super sunt cei albi. :pup:  Vreau si eu smile  smile  smile  smile  Vreau si eu o fetita la golanul meu. Ieri, iarasi l-am prins in prosop. A stat, se linistise si dupa vreo 30 min cand m-am gandit sa ii dau drumul, cand a vazut ca e mai liber a inceput sa ciupeasca tot ce prindea si pana la urma a prins si un deget de al meu si m-a capsat de 3 ori. Mi-a facut 3 gaurele in deget. I-am dat drumul pana la urma, a zburat pe dulap si dupa vreo ora a inceput sa cante. Am incercat sa ma apropii de el cu degetul, dadea sa ciupeasca, dar bine ca nu m-a prins. Astazi, cand i-am facut curat, l-am dat afara. A zburat pe dulap si dupa vreo 10 min a inceput sa cante. Era asa de simpatic, ca el canta si umbla de numa numa :hihi:  :hihi: Canta si umbla, cand intr-o parte cand in cealalta.
Ma gandeam sa il prind iarasi in prosop, dar am zis ca il stresez prea mult si ramane pe altadata, pe maine, poate.
Dupa ce il imblanzesc bine (sa imi stea pe mana, sa imi pape din mana) si poate dupa ce invata ceva cuvinte, SIGUR am sa imi au si eu o fetita alba, ca tare frumosi sunt.
:pup:  :pup:  la toti motatii

7,924

flyaway70 wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=KJMnw-rFAis
De astia asa albi ce ziceti ? Tot whiteface ... dar ce albi sunt !

da big_smile foarte dragutzi!ciar imi plac!!!!!!!!!!!! big_smile

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

7,925

suana wrote:

Eu zic ca trebuia deja sa fi depus oua dar......Cine stie de ce nu o face.Se mai schimba si la ei comportamentulLa ai mei de exemplu nimic pe nicaieri,doar canta si se curteaza si cam atat. hmm

Seamana cu stapanii  tongue   smile  . Am avut un soc la filmuletul lui Flay. Nici nu am zis ca nu sunt Silverina si Bombonel. Doamne ce mi-a stat inima si ce bine seamana. Super filmuletul.   :hihi:

- Mary-