Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
am 1 intrebare: :sol: zebrele se integ cu perusii?

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
am 1 intrebare: :sol: zebrele se integ cu perusii?
Pai asta chiar nu stiu. Din cate am citit pe net zice ca se pot tine impreuna dar eu nu am incercat
Onutza1998, te sfatuiesc ca dupa o saptamana le scoti.
Buna , fetele !!! Varul meu are o Zebra acasa si pentru ca s`a mutat intr`un apartament mai mic nu mai poate sa o tina , asa ca mi`o va da mie ......... Are in jur de 2 ani si este mascul , este sanatos si nu are niciun fel de problema , dar as vrea sa mai iau o Zebra de la PetShop si nu stiu daca se vor intelege Voi Ce credeti ??? Si cum pot sa le "dresez" , adica sa mi se urce in palma , sa zboare prin camera etc ? Astept cat mai multe sfaturi :hug: Multumesc :angel: !!!
Hehe, in sfarsit miam luat zebrutele ^.^ . Abia leam adus. Sunt micute, au vreo 3 luni. Femela e alba si masculul baltat. Sunt foarte dragute ). Mai tarziu voi pune poze
felicitari irukandji sa ai grija de ele ,alexuta13 bine faci daca ii iei o pereche cred ca va fi fericit nu vad de ce nu sar intelege acum de dresat nu cred ca vei putea dar ale mele ies singure din colivie si se baga apoi singure la loc dar de venit pe mina nu stiu daca vei reusii sa le inveti dar succes ,sa le iei si cadita pt. baie ca le place sa se balaceasca
Astazi cand mam uitat la zebrute m ramas masca. Fetita cea mica s-a dovedit a fi baietel :wow: cand mam uitat la obrajori am vazut ca acum a inceput sa ii apara rosu. Celalalt pui deja are penajul aproape complet si ea acum a inceput numai sa se roseasca in obrajori. De ce este atat de ''intarziata '' ? Poate ca nu a fost prea bine clocit outul ? Apropo iam schimbat numele din Melody in Manny
:sol: o veste buna zebrutele mele sau pus din nou pe treaba avm 2 oua :bravo: ,pacat ca din prima tura nu a iesit nimic dar sper ca acum voi avea puiuti ca acum sta amindoua in cuib
hehe, am venit si cu cateva poze cu noile mele animalute. Nu sunt foarte clare pentru ca inca nu sau obisnuit cu mine si se sperie.
Multumesc pt sfaturi xxy :merci: !!
Ft dragute zebrele voastre :bravo:
Mie mi se pare ca e mult prea micut si fragil al tau baietel, irinukadji.
adopt zebrute australiene si nu prea dispun financiar dar imi plac foarte mult cine poate sa ma jute va rog
Raluky4, ai dreptate e micut ( se pare ca si la animale masculul se dezvolta mai tarziu, desi probabil femela e cu cateva zile mai mare ), crescatorului i iam cerut pe cei mai tineri pe care ii are. Inca nu au facut 3 luni. Maine au o saptamana la mine :iubareti:
salut din nou!am vesti noi .leam pus lui tedi si rori bucati de servetele si atza si el a facut cuibul
cred ca urmeaza oute.apropo cam ce se intamplacand fac oua.adica se comporta normal sau nu mai mananc..stau mai mereu in cuib etc...leam pus si nisip ptr zebre si mananca.sunt super fericit.
apropo:cat ar trebui sa las ouale la clocit??? :wow: .multumesc mult
Pai lasa-le 2-3 saptamani, 0 luna, ca sa fiii sigur, dupa aia arunca ouale daca nu a iesit nimic.
ms de sfat raluka!
Buna as vrea sa imi achizitionez si eu o pereche de zebre australienept ca am 2 colivii .in una din ele am o pereche de perusi si una es goala.as vrea sa am o pereche tanara.am si niste intrebari in legatura cu aceste zebre:
cam la ce varsta depun oua pt ca am un prieten si el a zis ca fac foarte greu oua
Astept raspunsuri;)
si am uitat sa intreb cat costa o zebra pt ca nu sunt la curent cu preturile zebrelor
O zebruta costa in jur de 20, 30 de lei, dar mai bine iei pereche.
Fac oua pe la un an,2, daca au cuib( si nu se mai opresc, decat cand scoti cuibul).
K,cred ca o sa imi iau o pereche
daca tot am facut poze...
foarte dragutza zebrutzele tale :bravo:
Chiar ca...am o intrebare,s-au invatat cu tine sau cum ? Am inteles ca se ataseaza ff greu si sunt ff sperioase.
am si eu o problema cu o zebra ca numai poate zubra bn o fi epuizata din cauza ca a facut pre multe oua : ce trebuie sa fac multumesc
pana sa imi faca oualele a mai avut 2 seri de cate 5 si 6 pe care nu stiu ce sa intamplat de nu le scos si akum are 5 oua spuneti-mi si mie va rog eu mult raman dator ma pute-ti contacta urgent la id ozybarna nr de tel dati un beep si sun eu 0728814801
multumesc mult de tot
Pt ca intentionez sa imi achizitionez o pereche de zebre de "MOS NICOLAE" as vrea sa stiu urmatoarele lucruri:
-pot sta in colivie cu inca 2 perusi ??
-daca unul din perechile de perusi sau zebre face oua cealalta pereche le sparge?
-trebuie sa aiba amandoua perechile cate un cuib??
Astept raspunsuri
Vlad, eu ti-as recomanda sa tii separat perusii de zebrute.
Perusii, fiind mai mari si mai vechi in casa, deci mai teritoriali, ar putea rani zebrutele, care sunt mici si gingase.
Cuibul zebrutelor difera de cuibul perusilor, deci e mai bine sa ai cuiburi diferite si potrivite pentru fiecare.
In plus, si alimentatia lor difera, deci e mai bine sa ii tii separat.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata