Annymary40, dintre jucariile postate noi avem scarita care este si foarte colorata, mai avem un soi de leagan dar nu il prefera pentru ca se sperie cand se clatina
Oglinda nu am luat pentru ca am inteles ca sunt preferatele papagalilor fara pereche Cineva scria ca saptamanal le schimba sa nu se plictiseasca, le roteste Oare sa mai cumpar ceva ? Mingiute, clopotei de la copii nu sunt bune oare ?
In privinta puilor....delicat si greu pentru mine ca nu stiu unde sa citesc exact, cred...
Bun, sa le iau cronologic cumva:
1. da Doamne sa ajung sa ma faca bunica.....adica sa avem oua
In cuib pusesem bucatele de sfoara (le-au scos in cateva zile), pene de ale lor (asisderea, scoase), rumegus adus de la munte (mai este in cuib dar nu stiu daca a scos si din el sau nu) De ce le scot ? Oare trebuia sa las cuibul curat, sa scot si rumegusul ?
2. sper ca ouale sa fie ok :merci: Aici, am iar nelamuriri....depune oua (am inteles ca dureaza ceva zile) Nu stiu cum am sa procedez dar papagalii mei inca nu sunt liberi in casa...asteptam sa se mai invete cu noi, ca toata vara au stat in balcon Cine cloceste ouale: ea sau el :wis: ? In cat timp apar puisorii? Am citit acum ca 3-4 saptamani sunt in grija parintilor, eu trebuie sa am grija doar sa asigur hrana celor mici...si mari Asa-i ?
3. cum ies din cuib puii ? Trebuie pusi separati de parintii lor ?
Ei tot fac curat in cuib, ieri au fost simultan in cuib dar nu stiu daca au facut prostioare iar de catva timp cavalerul doarme noaptea pe colivie agatat...desi am pus si o lumina slaba sa vada batul pentru asezat..
Cu mancarea...ca la copii mofturosi: struguri boabe curatate de seminte, morcov ras, orez fiert, cartof fiert, seminte germinate de trifoi rosu, pere - nic nu papa din astea :cry: :cry: :cry: desi le-am pus in farfuriute jos pe tava de nisip, apoi le-am pus in hranitorile lor....nu si pace ! Numai seminte si mere Imi puteti spune ceva tactici sa ii amagesc ?
:floare:
Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.