7,876

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

E bine Silviu ca baietelul tau incearca sa spuna ceva. Nimfele vorbesc forte greu. Rar vezi nimfe care vorbesc, mai mult imita cantece, triluri si sunete precum sirenele.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,877

Am sa incerc faza cu prosopul, urati-mi succesc, sau tineti-mi pumnii. Imi este cam frica, sa nu se supere pe mine prea tare:D

7,878

Daca vezi ca se zbate cam tare, incearca sa ii acoperi cu mana capusorul. Eu asa faceam zilele trecute cand trebuia sa ii dau medicament.

7,879

Gata   big_smile
A fost bine, l-am cam stresat un pic. L-am fugarit cam mult prin camera. Am reusit sa il prind, a stat putin pe piept, dar l-am scapat, ca mi-a fost frica sa il tin prea strans, sa nu il ranesc. Apoi, iarasi, razboi, pana la urma am reusit sa il prind. L-am tinut astfel incat sa nu scape. L-am tinut vreo 20 min. S-a linistit, il mangaiam pe cap, ii vorbeam. Se linistise el, numai ca tot mai dadea sa mai multe. Apoi l-am lasat sa stea el in prosop, fara sa il mai tin eu. A simtit ca nu il mai tin si a zburat, bineinteles pe dulap. M-am urcat la el, am apropiat degetul, a inceput el sa tremure, dar nu a fugit. Am apropiat degetul, l-am atins, a fugit putin mai incolo. Iarasi am apropiat degetul, l-am atins si tot il impingeam, ca sa se urce pe deget. Nu s-a urcat, in schimb a fugit.
Gata pe ziua de astazi, nu il mai stresez. L-am stresat prea mult. Sper sa nu poarte pica pe mine.

7,880

Mie mi se mai intampla ca atunci cand ajungeau in locuri mai inguste prin casa sa accepte sa se urce pe degetul meu. E drept ca uneori isi luau zborul imediat, alteori acceptau sa stea pana ajungeam aproape de colivie.
Mi s-a mai intamplat ca baiatul sa un vrea sa intre in colivie. Si zbura de pe un dulap pe altul, eu dupa el, pana cand a obosit si atunci s-a urcat pe deget si l-am bagat si l-am dus pe suportul de pe colivie, iar el a intrat singur pe sus, acoperisul fiind deschis.
Eu cred ca tine mult si de pasare. La mine fetita este mai blanda si accepta sa o iau pe deget, comparativ cu baietelul.

7,881

silviuof wrote:

Gata   big_smile
A fost bine, l-am cam stresat un pic. L-am fugarit cam mult prin camera. Am reusit sa il prind, a stat putin pe piept, dar l-am scapat, ca mi-a fost frica sa il tin prea strans, sa nu il ranesc. Apoi, iarasi, razboi, pana la urma am reusit sa il prind. L-am tinut astfel incat sa nu scape. L-am tinut vreo 20 min. S-a linistit, il mangaiam pe cap, ii vorbeam. Se linistise el, numai ca tot mai dadea sa mai multe. Apoi l-am lasat sa stea el in prosop, fara sa il mai tin eu. A simtit ca nu il mai tin si a zburat, bineinteles pe dulap. M-am urcat la el, am apropiat degetul, a inceput el sa tremure, dar nu a fugit. Am apropiat degetul, l-am atins, a fugit putin mai incolo. Iarasi am apropiat degetul, l-am atins si tot il impingeam, ca sa se urce pe deget. Nu s-a urcat, in schimb a fugit.
Gata pe ziua de astazi, nu il mai stresez. L-am stresat prea mult. Sper sa nu poarte pica pe mine.

Salut Silviu
Max al meu are 4 luni, eu il am de 2 saptamani,l-am luat cand avea 3 luni jumate,toate au un inceput,bafta multa.

7,882

Merci. Deci e mai tanar al tau si e mult mai bine pentru imblanzire. Merci oricum pentru sfaturi. Sper sa ma pot bucura si eu candva ca golanul meu imi va sta pe deget si sa vina singur pe umarul meu. STIU, rabdare  big_smile

7,883

Inca un filmulet cu baiatul meu Max  smile .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yb8c4L__UO0[/youtube]

Pe zi ce trece este mai rasfatat si un mare mancacios.

7,884

Salut Bogdan. Sa iti traiasca copilasul. Eu cred ca e fetita. Am auzit ca fluierati. E prea mica ca sa fluiere. Pe la 4-6 luni incep sa cante si sa fluere. Asa stiu, daca gresesc, sa ma corecteze careva.
Bafta

7,885

silviuof wrote:

Merci. Deci e mai tanar al tau si e mult mai bine pentru imblanzire. Merci oricum pentru sfaturi. Sper sa ma pot bucura si eu candva ca golanul meu imi va sta pe deget si sa vina singur pe umarul meu. STIU, rabdare  big_smile

Depinde unde sunt crescuti. Eu am perechea adulta cumparata de la pet shop si sunt groaznic de salbatici, puii care i-au crescut ei erau speriati de bombe, in schimb cei crescuti la mana de mine sunt foarte balanzi. Am perechea de adulti de 2 ani si am reusit abia sa le castig increderea si sa vina singuri la mine pe borou ademeniti cu seminte, stau pe spatarul de la scaun si se uita cu mine pe forum. Atat. Perluta este de la noi de la un crescator si Puf este adus din Ungaria. Perluta vine pe masa din bucatarie si mananca ce prinde, gusta din toate, daca ma joc cu puii , vin si adultii foarte aprope incat pot sa-i ating.

- Mary-

7,886

Vi se pare ca fetita mea ar fi umflata in acea zona?

7,887

mie mi se pare putin umflata dar de ce nu faci o poza mai apropiata

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

7,888

Da, asa mi se pare.
Deyseby: Eu il am pe golanul meu de la un crescator. Golanul a crescut cu parintii lui si cu inca vreo 4 nimfe langa. Eu ma bucur foarte mult, ca totusi s-a apropiat  de mine mult fata de cum era la inceput. Sper sa se apropie si mai mult. Cred ca a functionat faza cu prosopul, pentru acum ca se sperie de deget mai putin fata de cum era. Accepta sa ma apropii pana sa il ating. Atunci fuge. Inainte, nu ma puteam apropia asa de mult de el. De acum, saptamana viitoare, luni va mai fi o sedinta de genul, pana atunci nu am timp.
Multumesc tuturor pentru sfaturi

Adaugat: 15-10-2010 21:27

A inceput concertul smile  smile  smile
Ma bucur tare mult ca nu s-a suparat prea tare pentru stresul pe care i l-am facut. Daca a inceput sa cante, e de bine si ma bucur. :k:  :k:  :ok:  :ok:  :hug:

7,889

ralukutza.cool wrote:

mie mi se pare putin umflata dar de ce nu faci o poza mai apropiata

Nu poate focaliza aparatul din cauza zabrelelor de la colivie.

7,890

Florin, cloaca ramane umflata dupa ce termina de depus si apoi se retrage singura de la sine. Daca mai are de depus, posibil sa aiba out, daca nu mai depune, este normal. Se retrage mai greu, dar se retrage.

- Mary-

7,891

Multumesc. Cred ca se retrage mai greu. Ultimul ou l-a depus pe 8 octombrie.
Vad ca este mult mai bine fetita mea.
Dar baietelul ma cam supara. In iulie parca nu facea ca acum. Intra el in cuib, iese fetita sa manance, dupa 2-3 minute golanul iese si ea imediat intra in cuib, nici nu apuca sa manance bine.
Daca zeama de la orez este prea groasa, putem sa adaugam apa?

7,892 (edited by Misu85 16-10-2010 19:42)

mititei mei sunt gata sa iasa afara sa zboare,stiu ca e cam devreme dar ma doare sufletul cand il vad ca vor si ei afara cu parinti,seara cand dorm ei puiul cel mare nu are stare vrea in leagan langa mama lui dar ea nu o lasa dar pana la urma a reusit sa stea amn2 dragul de el

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,893

Florin zeama de orez se amesteca cu apa plata si se pune in adapatoare ! Tu le-ai dat-o asa concentrata pana acum ?

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,894

Tot timpul le-am pus si eu apa plata, dar in proportii diferite si m-am gandit sa intreb ca sa fiu sigur.

7,895

Prim-plan......Silverina&Hanny.  :heart:
http://img233.imageshack.us/img233/2544/dscn0129e.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img266.imageshack.us/img266/4254/tmbirdscockatiel.gif

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,896

Sunt foarte draguti :iubareti:
si cel care se misca e nice smile  :nimfa:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,897

Ce super e cel alb cu negru. smile Daca ai un pui ca acesta si e femela, poate ne inrudim, cu golanul meu  :rusine:
Golanul meu abia acum a incetat din cantat. A avut concertul cam lung, de pe la 22 pana la 23.30
:pup:  la toti motatii.

7,898

Cu toata placerea ,dar.....Nu am pui si Silverina are pereche,pe Bombonel care e tot whiteface.Din pacate,nu am reusit sa avem puiutzi de la nici una din perechi.  sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,899

E greu sa gasesti nimfe winterfage. Cine are e bine cine nu cauta mult pana gaseste. Dar se mai gasesc. Ce zburlita este Hanny!   smile

- Mary-

7,900 (edited by suana 17-10-2010 11:26)

Eu de cand am luat-o pe Silverina,acum cativa ani buni, am mai vazut doar un singur whiteface.Cred ca anul trecut cand cautam noi e fetitza pentru tine,Mary.Sunt mai greu de gasit,dar sunt asa frumosi si speciali.Eu am noroc sa am o pereche atat de frumoasa.  :heart:
Hanny era la ora de relaxare. smile Ii place sa stea ,,la balcon''(cum zic eu),pe batul de la intrarea in colivie.