7,001

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Salut... Credeti ca daca imi tin perusii pe balcon pe vremea asta se poate intampla ceva? Balconul este acoperit, am inchis si geamul...

7,002

pai nu cred ca este  o idee prea buna adica daca e cald pe balcon e ok dar daca e frig....

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,003

E o idee buna,atata timp cat nu e curent,e cald,bate soarele, care nu incalzeste totusi ca vara,sa nu aiba aer.Dar spre dupa-masa/seara, cand se racoreste,e cel mai bine sa revina la locul lor din casa. http://img707.imageshack.us/img707/642/budg.gif

Uploaded with ImageShack.us

Adaugat: 09-10-2010 12:29

Lori....  :perus: ;la furat mancare..... :hihi:
http://img829.imageshack.us/img829/1081/dscn0055d.jpg

Atentie!!!!Se pozeaza.... http://img844.imageshack.us/img844/642/budg.gif

http://img687.imageshack.us/img687/3595/dscn0069yl.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,004

ce draguta e Lori  :heart:   :heart:  imi plac foarte mult si coliviile . Ai mei s-au imperecheat azi de vreo 3 ori si asta doar cand m-am uitat la ei , acum Maya sta numai in cuib ca m-am gandit sa nu i-l scot . Exista momente cand stau amandoi in cuib si se pupa si iubesc toata ziua  :hug:  .  Ieri Rocky si Alice au venit in vizita la Maya si Coco iar Alice vroia sa intre si ea in cuib si Maya a batut`o rau ... iar Piciu a inceput sa roada cuibul.  wink  Sunt tare nebuni   :hihi: , poate  o sa le fac cateva poze.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

7,005

Ramona sunt superbe fetitele sa-ti traiasca  :pup:
Anny suces atunci la oute si puisori si asteptam poze cu frumusetile.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,006

Astazi am avut si noi sedinta foto, va las sa va delectati cu Kimmy si Micu &Piscotel .  :heart:  :heart:  :heart:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,007

Ce frumosi mai sunt sa iti traiasca  :pup:
PS: Primul perus cel cu galben si verde, Kimmy daca nu ma insel este aproape la fel ca si Spirit al meu tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,008

:k:  Daaaa am remarcat asta de cand ai pus poze cu el, parca ar fi gemeni.  smile

7,009

Da sunt amandoi niste scumpi smile

7,010

setris,dulci din cale afara.  :heart: Pupici de la cioculetze mici si mari.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,011

sietris ai niste perusi f frumosi;)sa-ti traiasca

7,012

:bravo:  Multumesc...imi plac foarte mult acesti bulgarasi de fulgi ce au o tona de personalitate....perusii sunt preferatii mei.  :heart:  :heart:  :heart:

7,013

Ora de toaleta big_smile Foarte draguti mai sunt  :pup:

7,014

Sunt superbi  :heart:  , Kimmy seamana cu Coco al meu doar ca Coco nu are atat de mult verde.
Si perechea de albastrei e foarte dragutaa   :wis:  . Dar lui Kimmy nu o sa ii iei o sotioara?

7,015

annymary40 wrote:

Sunt superbi  :heart:  , Kimmy seamana cu Coco al meu doar ca Coco nu are atat de mult verde.
Si perechea de albastrei e foarte dragutaa   :wis:  . Dar lui Kimmy nu o sa ii iei o sotioara?

Piscotel a fost cumparata initial pt. el, dar Kimmy are deja un an si trei luni si nu mai este interesat de alte pasari, il streseaza, e atasat de mine si nu e dispus sa imparta  :hihi:

7,016

- Cu ce se joacă peruşii în colivie?
  -Când puii ies din cuib ce mănâncă?

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

7,017

Ok am inteles  :k: ma bucur ca v-ati atasat unul de celalalt .
Rolord , perusii se joaca in colivie cu jucarioare evident sau daca nu au cu ce gasesc. Jucariile se cumpara din pet-shop sau le poti confectiona. Iti pun cateva poze cu jucarii . In general au nevoie de oglinzi , leagane , scarite . Daca nu au jucarii se plictisesc .
Puisorii mananca nu numai cand ies din cuib ci si cand sunt in cuib . Cat timp stau in cuib sunt hraniti de catre parinti cu Ovomix ( este un fel de pasta de mei cu ou si miere care se cumpara tot din pet-shop ) si cu ou fiert (oul trebuie fiert cam 10 minute si apoi pisat si amestecat cu pesmet , dupa ce e fiert oul se lasa la indemana parintilor pentru ca parintii hranesc puiutul. Iar cand iese din cuib are deja 3-4 saptamani si o sa invete sa se hraneasca singur si daca ii va vedea pe parinti ca mananca mei , mere , crengute de mei sau altceva va invata si el pe parcurs.   smile

7,018

Ce colorit fantastic au perusii. Ma faceti sa-mi iau si eu o pereche. Chiar sunt adorabili.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,019

Deyseby asa e sunt foarte frumosi  :heart:  , merita sa ai o pereche sau daca nu chiar unul . Ai mei sunt liberi prin casa poate reusesc sa le fac cateva poze.  :hihi:

Adaugat: 10-10-2010 12:35

cateva poze cu cei 5 nazdravani ai mei  :heart:  , din pacate au iesit cam intunecate pozele  sad .
Maya si Rocky au fost de la inceput perechea perfecta timp de 1 an jumate. In vara asta verisoara mea l-a adus pe Coco la mine ca sa ii cumpere pereche si i-am luat-o pe Alice , Coco si Alice nu s-au inteles niciodata iar acum Coco a format pereche cu Maya de foarte putin timp si Maya l-a lasat pe Rokcy balta iar rokcy pot sa zic ca il ciuguleste si il iubeste pe Piciu si Piciu la fel pe el. Singura care a ramas fara pereche si pe care nu o indrageste nimeni e Alice...
  :floare:

7,020

Anny sunt foarte frumosi si perusii tai.  :heart: Sa iti traiasca  :pup:

7,021

Multumesc mult  :pup:  , chiar acum o sa le fac ou fiert si salata de mere  smile  . As fi vrut si alte culori dar asa s-au nimerit sa fie  smile . La vara sigur o sa imi mai iau o pereche si un sotior pentru Alice , cat mai curand as vrea. Maya este cea care a depus , se vede ca e putin mai umflatica. Are cloaca umflata si iar a inceput sa faca gainati mari , de-abia mai zboara.  :heart:

7,022

Foarte frumosi sunt perusii tai annymary.sper sa ai parte de multe outze fertile si pui multi. :k: piciu seamana foarte mult cu ola a meu

7,023

Piciu e cel mai nebunatic , in iarna se implineste un an de cand il am  smile Multumesc mult Vlad si tuturor si eu imi doresc puisori de la ei  :heart: chiar daca nu am avut parte pana acum .

7,024 (edited by suana 10-10-2010 20:40)

silviu wrote:

Chiar daca D-na Ramona ma uraste (intr-un fel) pt. ca am avut ceva conflicte in trecut, o apreciez in mod deosebit pt. pasarile pe care le are si cum le ingrijeste. Sper sa il luati ca pe un compliment si nu ca pe o lingusala.

Silviu,ma crezi sau nu ,nu  te urasc deloc.Asa sunt eu,exploziva de cele mai multe ori dar imi trece la fel de repede si nu tin nici supararea pentru ca nu pot.Si cu intarziere iti doresc,,La multi ani!'' pentru cei 18 ani pe care i-ai implinit.Acum incepi  viata de major  cu de toate,bune sau rele.Eu iti doresc numai bine .  :lma: Si multumesc pentru apreciere.
Scuze de off-topic,(Latifa sper sa nu se supere)dar daca aici ai scris,aici ti-am si rapuns.

7,025 (edited by smire 11-10-2010 13:31)

Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste clipe grele!!!!
i-am luat pereche lui kuky...o keama INKA ...pe seara a tradat-o pe yoyo, o hranea din gusa lui pe asta...e salbatica tare si are niste gheare imense,incolacite...era tinuta in niste conditii jalnice...initial m-am gandit sa iau din alta parte,dar mi s-a facut mila de ea ...n-a mancat, n-a baut apa, dar are grija Kukytzica s-o hraneasca...ii da si PUP...E fericit, ce sa mai....ma bucur pt el, desi pe yoyo n-o va mai inlocui nimeni...INKA are de gand sa-l salbaticeasca si pe KUKY...s-a facut obraznic si nu mai vrea sa pun mana pe el...dar,per total, e mai bine asa...(nu l-a vrut nimeni de pe forum pe kuky si de aceea duminica dimineatza i-am luat pereche...m-a sunat cineva duminica dupa-amiaza, insa deja decisesem sa-l pastrez).
despre YOYO am scris o postare aici: http://stireasaptamanii.blogspot.com

yoyo