7,826

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Ziua buna tuturor. Astazi am observat ca golanul meu face scaunul moale, dar nu prezinta sintome de a fi bolnav, canta, papa, bea apa, dimineata se juca cu leaganul. Oare e bolnav? Ce sa fac?
O zi buna in continuare

Adaugat: 07-10-2010 12:17

Am vazut ca acum face normal. Oare de ce a facut moale?

7,827 (edited by george89 08-10-2010 21:29)

Nimfulinele mele sunt tare indragostite. Mai mult stau in cuib toata ziua, dar nu stiu ce fac acolo  tongue , cand e ea cu, corpul in cuib si capul afara, Pufi merge si o impinge in cuib  smile Sunt tare draguti, Angelina asa paseste pe bete ca si manechinele la parada de moda, exact asa merge.  :k: Pufi e un pic rautacios ca nu o scarpina in cap pe Angelina, dar ea tot timpu il curata pe el, ea cand isi lasa capul in jos, el nici nu o baga in seama. Altceva nu stiu ce sa va mai zic, aa.. inca nu a depus oute.  big_smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

7,828

Silverina mea frumoasa....  :heart:
http://img710.imageshack.us/img710/4852/dscn0053j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,829

E o dulce sa-ti traiasca  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,830

Hey!!bine v-am regasit!!cat ma bucur sa fiu si eu din nou printre voi!!E placut sa vezi niste fete noi...vreau sa le urez bun venit celor noi printre noi si regrete celor pe care i-am pierdut neutral  neutral ...mare pacat... Puiul meu e bine...nu se mai dezlipeste de cei pe care se urca...si a inceput sa imi roada biroul...sa nu mai vorbesc de scarita lui care e facuta praf  wink ...mi-a fost dor de el si de hamstericii mei!! :iubareti:  :iubareti: V-am pupat pe toti bine :iubareti:  :iubareti:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,831

Ramona , Silverina e frumoasa foc !  :pup:
Zuxi , bine ai revenit !
Poze noi !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,832

Laura sunt superbi micutii tai  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,833

Laura ce frumosi sunt toti  :hug: , imi plac tare mult pozele 3 si 5. Sa fie sanatosi toti.    :grey:  :nimfa:  :succes:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

7,834

Laura ,ce trupa frumoasa de motati ai!!!!  :heart:  :heart:  :heart: Ii pupam cu drag. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,835

Ce echipa frumoasa ai flyaway. Sa iti traiasca! Golanul meu ma surzeste. Si-a facut obiceiul ca la 9 seara sa inceapa sa imi cante. Nu il fac sa taca decat daca sting becul si atunci el se aseaza pe locul lui de somn (pe osul de sepie). E un scump. Eu ii vorbesc si el imi canta. As fi vrut sa imi si zica ceva, dar deocamdata nu se poate. Tot nu am reusit sa il fac sa se apropie de mine. O intrebare, ce jucarii si cum as putea sa ii fac eu, sau sa ii cumpar, ca sa nu se plictiseasca. Eu il scot din colivie (fortat, ca singur nu iese) si sta numai pe dulap, cel mai inalt loc din camera si nu coboara decat cand vrea sa intre in colivie, ca ii este foame. Mi-e tare drag golanul meu, mai ales cand se scutura si da din cap  smile  smile Imi dati idei cum as putea sa il apropii mai mult de mine si ce jucarii as putea sa ii fac sau sa ii procur. Cele din petshopuri mi se par mari si ciudate.

7,836

venim si noi cu poze noi,azi dimineata a iesit puiul cel mare

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,837

Va multumesc la toti ! :hug: Dar care pasare nu este o frumusete in felul ei ?!
Nimfa abia astept sa vad si urmatorul puiut ca iese ! :bravo: Sa se faca mare si frumos ca parintii lui si sa fie sanatos !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,838

Ce de poze frumoase, Nimfa ai unul perlat. Super. Eu nu am avut nici unul ca Perluta, dar uite ca are nepotei care sa-i semene. Flay ma faci sa-mi pozez si eu echipa si sa pun poze. Si sa ma mandresc si eu cu Puf al meu care seamana cu Silverina  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,839

nimfa sunt niste scumpii  pupam cioculetele lor de frumosi :iubareti:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,840

Pe golanul meu iar il apuca cantatul  smile  :bravo:
Nimeni nu imi sugereaza nimic? E cam tacere pe forum

7,841

sedinta foto big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,842

sunt foarte dragalasi mult succes cu noii pui de nimfa :lma:

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

7,843

sunt doar 2 nu a mai depus alte oute"mai sus ma referam ca a iesit din cuib"

==>Misu<==

7,844

nimfa185 wrote:

sunt doar 2 nu a mai depus alte oute"mai sus ma referam ca a iesit din cuib"

Nimfa sfatul meu este sa scoti cuibul pt ca parintii sa nu mai depuna alte oute si sa-ti omoare puii sau sa-i smulga precum face cu cel lutino. Eu zic sa-i pui pe amandoi si sa-i hranesti tu. Nu-l lasa pe cel lutino acolo ca este smuls si e vai mama lui.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,845

o sa sscot imediat acum dar il las pe fundul colivie asa ? si app lutino nu cred ca e smuls ca este mai mic decat alatu cu o sapt si de ieri a mai crescut pene un pic

==>Misu<==

7,846

Buna seara!

Am o pereche de nimfe. Am mai scris acum cateva luni pe acest forum.
Pe 2 oct a facut primul ou, iar pe 8 oct al patrulea. Au inceput sa cloceasca de 2 zile.
Pe la 7 seara cand am ajuns acasa, niciunul nu clocea. Am luat-o pe fetita si am vazut ca este foarte molesita. A ramas pe fundul coliviei, cu aripile putin lasate.
E drept ca de pe 1 oct avea diaree. Am crezut ca se intampla asta din cauza ca face oua. Asa mi-a facut si acum cateva luni cand a facut oua. Le-am pus zilele trecute ceai de menta, dar in continuare ea facea diaree cam odata pe zi care schimba mirosul in toata casa.
Mi-a dat un doctor veterinar o pastila de Romaxan si o solutie de hidratare.
Ce ma mai sfatuiti sa fac? Va rog sa ma ajutati.
Acum sta cu ochii mai mult inchisi, pe marginea unui castronas aflat pe fundul coliviei.

7,847

Salutare tuturor.
Am un baietel tare rasfatat pe nume Max,aici un filmulet cu el
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IBvQ2-gn_sI[/youtube]
,sper sa va placa.

7,848

e o scumpete sa-ti traiasca :grey:
KIKIta mea ii da un pupik maare :iubareti:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,849 (edited by suana 13-10-2010 09:31)

E rasfatat si foarte cumintel,din cate se vede.Sunteti norocosi si o sa puteti sa interactionati in toate privintele,fiind asa bland.In colivie puteti sa-i mai puneti vreo 2 bete de lemn si cateva jucarii.Pupici pentru Max.  :grey: :pup:

7,850

I-am dat aseara si putin iaurt cu siringa si zeama de la orez fiert.
Desi seara a ramas pe fundul coliviei, dimineata am gasit-o pe un bat. I-am dat tratament si dimineata plus zeama de orez. Le-am pus ou fiert, in speranta ca va manca mai usor fiind mai moale.
Isi curata penele, dar nu prea avea echilibru pe bat.
Nu gasesc nicaieri in Tulcea diropur. O sa caut pe vreun magazin online.