Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna ziua all pupam cioculetele la fete :* in special Coco
stie careva daca este bine sa le dam Gutuie la alexei? eu i-am dat azi un pic de gutuie si sper sa nu fie vreo pb.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna ziua all pupam cioculetele la fete :* in special Coco
stie careva daca este bine sa le dam Gutuie la alexei? eu i-am dat azi un pic de gutuie si sper sa nu fie vreo pb.
buna seara
dupa cum se face, pt ca nu am mai intrat de ceva timp atasez foto cu koku-tul meu. care acum a facut 1an si 2 luni. la fel ca si multi altii nu este diferit. roade tot parca e soarece.
a venit toamna , sau dupa cat de frig este direct iarna. intrebare. le dam vitamine la koku-ti ?
stima pt toti
Adaugat: 09-10-2010 19:33
si apropos daca renoveaza cineva, in loc sa aruncati o usa poate ma ajutati, ca se pare ca a mea nu mai are mult si se ...consuma
La varsta asta,koku-tul tau cred ca e mai degraba kokutza(tot cu k :k: ).Cum se vede din poze are gulerasul ,un verde mai deschis decat restul penajului,specific femelelor.Cu rosul.....asta e,toti ne confruntam problema asta si ne descurcam cum putem sa nu faca prea mari stricaciuni.... :wis: Ar fi bine acum sa-i iei vitamine solubile de la Padovan sunt foarte bune(multivitaminico).Plus multe fructe si legume.
Uploaded with ImageShack.us
@ionutz-este un articol pe Latifa,legat de hranirea micului sau marelui alex.Ei sunt foarte pofticiosi si provenind dintr-o tara exotica e clar ca meniul lor ,cu care au fost obisnuiti in natura,este destul de complex.In afara de ciocolata,avocado,seminte de mar,ceapa,piersica,rubarbara(asa cum scrie in articol) poti sa le oferi multe fructe si legume.
buna Suana
Nu stiu de ce aveam impresia ca te pricepi mult mai bine la kokuti decit mine.
te rog sa te uiti in foto din semnatura.
- guler negru sub gat , aparut la 8 / 9 luni, gulerul din zona git spate ( roz )apare in jurul virstei de 2,5 / 3 ani.
- cap turtit ( fetele au capul rotund )
- inel pe picior / fix nu detasabil, codul tarii si anul nasterii + inca 4 cifre ?? ( se pune doar la baieti )
te-a putut insela coloritul penelor care a fost amplificat mult de blitul telefonului
multumesc. am sa-i cumpar vitaminele pe care le-ai prezentat
comiashi,am spus CRED,nu ca e sigur .Din ultimele doua poze eu una nu vad nici un guler.Se poate sa ma insel eu si sa ma fi derutat de la poze.
comiashi...dupa forma capului eu tind sa cred ca e baietel...dar faptul ca are 1 an si 2 luni si nu se vede nici un fel de guleras, da de gandit...Lord are 6-7 luni si are guleras mai clar decat are Koko al tau (si gulerasul se formeaza pana la varsta de 2 ani,nu cum zici u)...nu iti zice nimeni cu rautate ci doar ne dam cu parerea...o zii bun va doresc!!!
Bine v-am regasit pe toti!!!!
salutare si pupici la toti alexeii si alexutele de aici[ in spaecial pt ele..... :angel: ]..
ce mari v-ati facut de cand nu am mai intrat noi pe aici.....si ce multi baietei sunt acum,,,,concurenta serioasa, ce mai.......
ca sa fim pe subiect,,,,,,,si noi suntem in perioada de imperechere,,,,tipa,,,,,imi calareste mana,,,,,, asa e primavara si toamna,,,[am observat], sunt anotimpurile lor,,,,
aici un pui de alexut e 1100-1200 lei......
comiashi , din cele 2 poze asa pare, ca ar fi fetita, dupa colorit, tu stii mai bn, poate lumina a fost mai deschisa....nu se vede de acolo nici un guleras......
Alexi, ce faci? nu ti-a fost dor de noi? noua, DAAAAAAA... si de toti de aici.....
PUPICI MUUULTI PT TOTI..... :pup: ne mai vedem......sa mai punem niste poze mai recente cu noi......
comiashi,,,,,usa ta arata super!!!!!!!!!!1 sa o vezi pe a mea cum e,,,,,si mai discutam....
eu ma laud , angel a meu nu a distrus nimik "inca" . e cumintel baiatul meu . azi i-am facut poze , a fost colega' mea in vizita si i-am pozat impreuna .
Dragutzelul de el. :hug: Trimitem si noi pupici,la baietzelul cumintel. :pup:
Vreau si eu pup de la Angel. :pup:
Colega, mersi ca ai postat pozele cu noi, Vanesa si Angel
Naomi,si tu care esti? ca nu prea te zaresc (adica nu semaan niciuna cu poza pe care ia pus-o tu la "sa n prezentam" ) :pup:
Sunt in prima, a doua si in ultima poza.
Fetita este fetita Alinei, Vanesa.
Poza de la prezentare e de 3 ani, de cand am terminat liceul.
Sper ca nu m-am schimbat asa de tare...
Alina, mai vrem poze cu Angel!
Pup cioculetele alexilor!
Nu,nu prea te-ai schmbat,dar prca in poza de la "sa ne prezentam" aveai parul mai scurt si am crezut ca aceea e recenta
:pup:
A venit toamna si la Alexi.....
Vand Marele Alexander varsta 6 luni + colivie ...Constanta Tel.0765273195
Hei! Topicul asta nu s-a inchis. Ce e cu voi? Unde sunteti. Parca erau multi curtezani pt Alexi. Unde sunt? Fata asteapta si voi?. Uite ce frumoasa este. :k:
heiiii noi suntem pe aici , dar cred ca , cam pitici pt alexi :hihi: poza cu vanesa e de azivara , celelaltre de azi , imi cer scuze daca nu is prea clare le-am facut cu telefonul , nu am avut timp sa caut aparatul ... aaaa si trebuie sa va anunt ca iubitul meu Angel vorbeste , a inceput sa zica , ce faci? isi petrece zilele zicand ce faci? fluiera de mama focului , parca am fi pe. deal cu oile , mai zi tipa cateodata , din fericire mai rar.
si ceilalti alexei pe unde or fi??? :wis:
alina vad ca se intelege bine cu verdi.e foarte frumos
felicitari alina de cind il ai pe verdi?dupa cit timp a zis primul cuvint? abia astept sa sica si rico al meu ceva deocamdata numai miriie la mine ,mincam din mina si e destul de blind dar nu vine singur la mine inca dar sper sa facem progrese uite citeva poze noi cu iubi meu
Mai ai si cei doi Micul ALexander pe langa acesta?
Cat costa un Marele Alexander pe la pet shop-uri ?
Alina se asorteaza Angel cu Verdi.
xxy , se vede cine sunt utilizatori fideli. :k: Foarte frumoase pozele.
Restul a-ti intrat in repaos?. Ionut, hai cu pozele ca sunt fantastici alexeii tai. Pacat sa nu pui pozele cu ei pe care eu le stiu. :pls:
Ramona fa tu un pas important ca nu prea mai aveti avant. Serios.
Cat costa un Marele Alexander pe la pet shop-uri ?
costa intre 1400-1800 lei...dar nu te sfatuiesc sa iei din petshop...
Mary...stii ca nu pot sa pun unele poze de acolo ca este un forum si nu se poate sa le vada toata lumea ...nu ar fii frumos
unii de pe acest forum nu au trecut prin viata ca noi
)
Nu pe toate. Astea sunt bune. :k:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria