Draga oana,pentru niste simple vitamine nu cred ca e cazul sa se mearga la veterinar.Daca aici nu s-a scris destul despre boli,remedii si prim ajutor in caz de urgente ,nu stiu ce sa mai zic......As vrea sa vad in urmatorul post a lui alex ca facut ceva pentru nimfa.Ca i-a dat ceai,orez sau vitamine.De multe ori veterinarul pentru ca nu stie ce sa faca ,se repede la injectii si face mai rau pasarii.Dar daca se sta fara a se trata pasarea ,atunci cand se dau sfaturi utile,degeaba ajungi la vet ca mergi degeaba.Deja trebuia sa i se fi administrat ceva pentru a sustine organismul slabit.Dar unii vorbesc si altii nu ne iau in seama.Sa ai animale nu e joaca ci o responsabilitate cat se poate de serioasa,oricat ar fi animalutzul de mic.Sa speram ca va fi bine,daca totusi i-a revenit pofta de mancare.Pana la vet e forumul asta plin cu informatii si suntem si noi cei care am trecut prin diferite situatii cu animalele noastre si suntem in masura sa oferim sfaturi si remedii ,asa ca are oricine de aici posibilitatea sa stea de vorba cu noi ceilalti.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: