Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Merci de raspunsuri :k:
Sa inteleg ca in colivie nu se face curat in aceste zile....dar daca este alarma falsa, eu am inteles aiurea mesajele lor si nu fac nic :wis: ? Si acum nu prea am cum sa ma feresc de ei sa trag cu ochiul, ceva, ca sunt tot timpul in cuib In privinta zburatului prin camera....mai astept sa ramana in casa si apoi Am scris ca peste zi ii duc in balcon iar cand s-a racit afara ii mut in casa Vremea se va raci si atunci nu voi mai avea parte de astfel de mutari iar ei se vor invata mai mult cu noi, cred Abia dupa un timp, poate imi voi face curaj sa-i las liberi
Ieri am profitat ca dumneaiei era iesita din cuib si am facut curat, dar nu am umblat la cuib Ea nu a mai intrat in cuib si spre seara s-a asezat pe batul din fata cuibului - scuze repetare cuvant "cuib"
Nici azi nu a intrat dar tot pe batul ala a stat Aseara am micsorat lumina din camera si am tras cu ohiul .... si-a asezat sforicelele cum trebuie Dumnealor tot se alinta si se pupacesc de zor :iubareti: Am incercat sa ii fac sa se aseze pe un deget al meu....ea a pus numai un piciorul, asa in trecere....el - pas, doar m-a ciupit nitel
Nu stiu ce sa zic...daca fac ceva, cumva...eu mai urmaresc si sper sa vad ce si cum trebuie
:floare: