Va multumesc la toti de aprecieri ! :pup: :hug:
Nimfa @ puiutii nu ies decat dupa 21-27 zile . Rareori ies la 18-21 zile .
Silviuof @ eu le dau mancarea lor normala , adica seminte pe care le amestec cu amestec pentru perusi (cand am luat-o pe Ally ea numai asa ceva manca) , seminte de in , seminte de polen , vitamine pentru pene si bineanteles vitamine de la Vitakraft si out fiert dat pe razatoarea mica cu tot cu albus si acum , ca au si pui , le mai pun calciu biologic . Si bineanteles biscuiti facuti dupa reteta lui Dany ! In rest altceva nu vor ! Nici legume , nici fructe !
Mai ciugulesc un pic de tot mar, patrunjel , miez de nucasi cam atat ! Nu am reusit sa-i fac sa manance si altceva ... ciugulesc , se stramba si gata !
Si reteta :
Mancarea lor obisnuita(250 g) fara seminte de floarea soarelui
un ou
faina, 2 linguri
o lingura de miere
le amesteci dupa care le dai forma si le bagi la cuptor, le tii pana se intareste mierea, ai grija se nu se arda.
Asta ca sa nu stai sa cauti !
Moni @ Acum e prea devreme sa-i dau ... Dupa 2 luni de acum incolo . Trebuie sa se intarce !
bubbles wrote:Laura felicitari pentru familia frumoasa si numeroasa, sanatate multa.
Mango si Ares s.au salbaticit si mai rau (cred ca de cand le.am facut tratamentul si i.am persecutat in fiecare zi) drept pentru care am cam renuntat sa ii mai chinui...consider ca sunt ca niste oameni trebuie sa ii accepti si sa ii iubesti asa cum sunt 
Sabrina , aici ai dreptate ! Sunt si ele ca oamenii si au nevoie de iubire ! Degeaba incercam noi sa-i schimbam , ca ei vor fi tot cum vor vrea ! Te-ai mai gandit daca le iei pereche ?
:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: