Buna,
Sunt noua pe acest site.....de aceea rog intelegere
Am o pereche de perusi achizitionata de la magazin in luna iunie :perus: cadou pentru copii mei
In privinta alimentatiei, totul este ok, zic eu.......candva, acum multi ani in urma, am mai avut o pereche pe care am donat-o....eh ! eram tanara. :rusine: ...deci stiam cate ceva Bun !
Respectivii sunt foarte iubareti si ciripesc continuu, dar asta nu este o problema :iubareti: Toata vara au stat in balcon, dar de cand s-a facut frigut afara, noaptea ii aduc in casa si peste zi, cand s-a mai incalzit ii scot din nou pe masuta din balcon - acolo este locul lor
De o saptamana le-am luat un cuib care l-am amplasat in afara coliviei Are usita spre interiorul coliviei, iar in interior locul pt oua Am pus ceva rumegus de la munte adus, si am taiat bucatele mici de sfoara Am inchis cuibul si a stat neinspectat cateva zile Ca tentatie si sa se apropie de cuib, le-am agatat un bat cu seminte de-ale lor langa intrarea de la cuib
Azi, toata ziua, domnisoara mea a stat in cuib si se aude parca tropaind Mai scoate capul pe gaura de la cuib, il saruta pe dumnealui si intra din nou :wis: El sta de straja la intrare in cuib
Ma intreb:
1. sa ma pregatesc sa devin "bunica" ? :ou:
2. am pus oare suficient rumegus si sforicica in cuib ?
3. cum mai fac curat daca ea tot sta in cuib ?
4. stiu ca in cuib nu am voie sa intru :wis: , dar cum sa trag cu ochiul ? Daca se supara vreun :perus: ?
5. cam incearca sa ciuguleasca, sa rupa, din gaurica de intrare la cuib E normal ?
6. cum procedez sa aflu daca ceva....cumva...daca suntem mai multi in apartament
?
Multumiri anticipate :floare:
Buna iar
Tot citesc ce povestiti voi pe acest forum si ma intreb: daca dau drumul papagalilor in casa
, nu fac kk peste tot ? Cum procedati in aceasta privinta ?Ei stiu sa vina la colivie sau raman aiurea in casa? Dati-mi niste detalii in privinta asta
Apoi, am profitat ca fetita a iesit din cuib si am facut curat in colivie Azi e prima zi cand am vazut fetita aproape numai in cuib Si ma intreb, dupa ce am citit una alta scrise de voi, cum faceti curat in cazul cand ea a depus cateva oua? Nu stiu cum sa procedez, care ar fi ritualul zilnic de curatenie in colivie
Mercic :floare:
Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.