7,651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

frumosi foc, sa vedeti ca are paco tura de zi si ea mai spre seara pe la 4 vroia sa faca schimb cu el dar el inca nu o lasa sa vezi ce alearga dupa ea iar pe la 6 face schimb de noapte cam cand crezi ca ies puisori ? are o sapt de cand cloceste

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,652

flyaway70 ce le dai de mancare? Si cum o faci? Sa ii dau si golanului meu. Merci

7,653

Doamne sunt minunati Laura si puiutii imi vine sa ii pap de drag  :pup:  . Ce mari au crescut  :hug: Sa iti traiasca si sa creasca mari si sanatosi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,654 (edited by Monyxme 08-09-2010 22:38)

Flyaway o sa iau o nimfa de la tine ca o sa trec  prin bucuresti si e mai usor asa.
Deyseby te rog sa nu te superi.
Flyaway cat ceri pe o nimfa?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

7,655

am si eu un miracol :hihi:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,656

buna,foarte frumoasa nimfa ta,in curand am sa pun si eu poze cu coco ,este la fel ca a ta big_smile

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

7,657

Ooo vad ca toata lumea a facut progrese...Scuze ca nu am mai intrat dar am avut probleme cu netu' sad
oricum sa va traiasca puiutii si sa fie cuminti ca eu inca am batai de cap cu curatarea covorului de la ultima nazbatie wink  :pup:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,658

ralukutza.cool:ms!
oana_ioana:pe mine m a ajutat o prietena sa-mi dresez nimfu.

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,659

Laura felicitari pentru familia frumoasa si numeroasa, sanatate multa.
Mango si Ares s.au salbaticit si mai rau (cred ca de cand le.am facut tratamentul si i.am persecutat in fiecare zi) drept pentru care am cam renuntat sa ii mai chinui...consider ca sunt ca niste oameni trebuie sa ii accepti si sa ii iubesti asa cum sunt smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,660

Va multumesc la toti de aprecieri ! :pup:  :hug:
Nimfa  @ puiutii nu ies decat dupa 21-27 zile . Rareori ies la 18-21 zile .
Silviuof @ eu le dau mancarea lor normala , adica seminte pe care le amestec cu amestec pentru perusi (cand am luat-o pe Ally ea numai asa ceva manca) , seminte de in , seminte de polen , vitamine pentru pene si bineanteles vitamine de la Vitakraft si out fiert dat pe razatoarea mica cu tot cu albus si acum , ca au si pui , le mai pun calciu biologic . Si bineanteles biscuiti facuti dupa reteta lui Dany ! In rest altceva nu vor ! Nici legume , nici fructe ! sad Mai ciugulesc un pic de tot mar, patrunjel , miez de nucasi cam atat ! Nu am reusit sa-i fac sa manance si altceva ... ciugulesc , se stramba si gata ! tongue
Si reteta :
Mancarea lor obisnuita(250 g) fara seminte de floarea soarelui
un ou
faina, 2 linguri
o lingura de miere
le amesteci dupa care le dai forma si le bagi la cuptor, le tii pana se intareste mierea, ai grija se nu se arda.
Asta ca sa nu stai sa cauti ! wink
Moni @ Acum e prea devreme sa-i dau ... Dupa 2 luni de acum incolo . Trebuie sa se intarce !

bubbles wrote:

Laura felicitari pentru familia frumoasa si numeroasa, sanatate multa.
Mango si Ares s.au salbaticit si mai rau (cred ca de cand le.am facut tratamentul si i.am persecutat in fiecare zi) drept pentru care am cam renuntat sa ii mai chinui...consider ca sunt ca niste oameni trebuie sa ii accepti si sa ii iubesti asa cum sunt smile

Sabrina , aici ai dreptate ! Sunt si ele ca oamenii si au nevoie de iubire ! Degeaba incercam noi sa-i schimbam , ca ei vor fi tot cum vor vrea ! Te-ai mai gandit daca le iei pereche ?

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,661

Ma tot gandesc dar imi este cam imposibil din cauza spatiului si mizeriei...cine stie...cand voi sta singura poate va fi altceva...ma tot gandesc si la un schimb cu o femela dar raman la stadiul de gandire deocamdata smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,662

bratzarinuta wrote:

cred ca m-ai inteles gresit  smile  eu mi-am dresat nimfuta cand am spus ultima nazbatie nu ma refeream ca ar fi rea si nu ar fii atasata de mn ma refeream la boacana de azi de dimineata cand a sarit in ceasca mea de cafea si a varsat-o pe covor wink
:pup:  :pup:  :pup:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,663

bratzarinuta wrote:

Si cum a facut-o? Ca am si eu un motat golan smile

7,664

nu stiu.se pricepe big_smile

7,665

Laura, pozele sunt fantastice.La mine au iesit toti 3 puiuti si sunt ok. Astazi le-am facut cateva poze ca am spalat colivia si am lasat parintii liberi. Intra sa hraneasca puii, ii incalzesc si ies pe afara. Maine punem si pozele.  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,666

Ce ma bucur Mary ca sunt bine micutii  :bravo:  Abia astept sa pui pozele  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,667

flyaway70 wrote:

Moni @ Acum e prea devreme sa-i dau ... Dupa 2 luni de acum incolo . Trebuie sa se intarce !

Ma gandeam ca pot sa il hranesc eu dar ar fi cam greu  hmm  Mai bine iau unul mare...de 2 luni decat sa chinui biata pasare.
La bucuresti nu o sa pot sa vin decat saptamana viitoare....altcandva nu o sa mai merg.
Deyseby sper ca inca mai pot lua un pui de la tine  :pls:  ....
Imi cer scuze ca sunt atat de nehotarata...dar eram nerabdatoare sa imi iau o nimfa
Dar o sa astept si sper sa imi dea Deyseby un puiut.

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

7,668

deyseby wrote:

Laura, pozele sunt fantastice.La mine au iesit toti 3 puiuti si sunt ok. Astazi le-am facut cateva poze ca am spalat colivia si am lasat parintii liberi. Intra sa hraneasca puii, ii incalzesc si ies pe afara. Maine punem si pozele.  tongue

Mary imi pare nespus de bine ca au iesit toti 3 puiutii si sunt bine cu totii ! :heart:  :hug: Abia astept sa vad pozele cu ei  :angel:  :pup: !
Moni imi pare rau sa te dezamagesc , dar pana nu-i intarca , adica sa manance singuri ar fi pacat sa-i dau . E foarte greu sa-l faci sa manance la mana acum ... Nu ca nu as vrea sa-ti dau unul si tie ! Chiar m-as fi bucurat sa ajunga la cineva care sa-l iubesaca !
Si sedinta foto de azi !
Poza nr. 7 nu trebuia sa o pun ! Am gresit-o si nu stiu sa o sterg ! tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

7,669 (edited by Monyxme 11-09-2010 18:14)

Ce frumosi sunt!!!!!Si ce mari au crescut!
Si eu as vrea sa iau unul de la tine....Pe cel mai mare il vroiam...dar  daca nu mai trec pe acolo...asta e.Dar nu are nimic...sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa ii iubeasca asa cum i-as fi iubit eu  :heart:
Au o luna macar sa mai putin?

7,670 (edited by flyaway70 11-09-2010 18:26)

Pe 20 septembrie cel mare face o luna !  wink
Problema e ca toti au fata neagra si nu stiu daca o sa pot sa deosebesc fata de baiat ! smile

7,671

Iti zic din cate am citit eu si din cate ma pricep(nu ma pricep deloc  smile  )
Primul:este baietel
Al 2-lea este perlat si inca nu iti dai seama->cred ca seamana cu mama lui/a ei....tind sa cred ca e fetita
Al 3-lea este sigur fetita(este o fetita normal grey)
Al 4-lea si al 5-lea nu am nici o idee
Din cate mi-am dat eu seama....dar nu stiu sigur.La deosebire te poate ajuta Deyseby,stiu sigur.

7,672

Toata lumea este bucuroasa de motatii lor. Si eu sunt bucuros de golanul meu motat pentru ca am devenit prieteni buni, nu chiar foarte buni ca sa bem (suc) impreuna. Ce as mai putea sa ii mai fac motatului meu? Fructe nu vrea nici batut, doar mei, mei, mei si pardon, un baton cu ou pe care jumatate il da pe jos smile

7,673

Presupun ca batonul este din comert ... nu ? Incearca sa nu ii mai dai . Are multe chimicale si conservanti ! Fa-i tu sau pune pe cineva sa faca reteta pe care ti-am scris-o ! E mai sanatoasa !

7,674

Merci, deja am luat doua cutii, dar am sa incerc sa fac reteta aceea pe care ne-ai dat-o. Multumim!

Adaugat: 12-09-2010 12:56

Ce mai fac motatii vostri? Al meu e golan mare, il dau cu forta afara din colivie si intra singur (sa pape smile  smile  smile  smile  smile  )

O intrebare: Golanul meu nu prea canta. Canta doar cand il scot din colivie. Zice cateva sunete si vreo 3 tipete si gata, in rest tacut tare. Stiu ca asta imi doream, ca sa nu il faca fript varul meu, dar totusi, mi se pare prea tacut. E normal? Avand in vedere ca are in jur la 5 luni

7,675

Incearca sa il incurajezi,pune niste muzica,mai fluiera,gasesti tu ceva....
De exemplu angel,nimfa Iustinei,nu se mai opreste din cantata cand vede ooglinda  :wis: