Eu n-am mai scris de ceva vreme, desi am urmarit ce ati postat voi. Bun-venit si noilor puiuti! Coco e tot mai nazdravan, are gulerul complet format, si i-a crescut coada la loc, ca o avea ca de ratusca, intr-o perioada.
Inainte sa plecam in concediu s-a dezobisnuit sa tipe, si chiar ii ziceam sotului ca avem un "copilas" tare cuminte. Nu stiu ce s-a intamplat insa cat am fost plecati, ca acum tipa mult si din senin. Il aud de la 3 blocuri distanta...
.
Vorbeste tot mai bine si mai mult, deja zice: "papa mama cioculetul, si aripioara si piciorusul" si scoate sunetele de pupic. Il striga toata ziua pe sotul meu, insa in loc de Marius ii zice :"Maaariuuushhh?". Noi credeam initial ca nu stie cine e Marius, insa primul cuvant pe care il spune dimineata cand ne aude umbland prin casa, e asta. Deci clar, il cheama pe Marius la el.
A ramas la fel de mancacios, nici nu se uita ce ii dau , ca isi infige ciocul intr-o fractiune de secunda. Aseara a mancat Marius prajitura cu mac, si Coco ii baga ciocul in gura si fura bucatele...
Ii place foarte mult sa ii cant, si cand ma opresc din cantat, ma cearta, scotand un craaaa, exact ca o cioara. Exact la fel face si daca il cert... Cand ii cant, ma soarbe din priviri, sta nemiscat de parca ar fi impaiat, si tace. Dupa ce ies din camera, incepe sa ii cante lui Marius, de il innebuneste de cap. Nu-i tace ciocul o clipa, cand sunt doar ei 2. Cand sunt si eu, nu vorbeste si nici nu canta - il aud doar prin usa.
Am fost luni la Oradea si am vazut intr-un petshop 2 fetite de MA, scumpe foc. Daca as stii ca nu fac si mai multa galagie impreuna, cred ca i-as lua lui Coco o pereche...
Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster --Claudia--