6,876

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Estera wrote:

Nu e bun deloc ala e potrivit pentru zebrute australiene. Pentru perusi e prea mic ca atunci cand cresc puii inainte sa iasa din cuib sunt aproape cat parintii de mari. Si daca va face vreo 3-4 pui unde vor incapea toti plus si mama lor ca sa le dea sa manance ?

dar daca vor oua in el dupa aceea se mai poate schimba cuibul?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,877

Pai nu e prea bine sa le schimbi cuibul ca nu le place ca ei se invata cu cuibul pe care il au acum si poate ca vor abandona outele  hmm

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,878

Estera wrote:

Pai nu e prea bine sa le schimbi cuibul ca nu le place ca ei se invata cu cuibul pe care il au acum si poate ca vor abandona outele  hmm

am vorbit cu el mai devreme.A zis ca a dat pe cuib 15 de lei.daca cineva de aici in da 20 il da cu cea mai mare placere.Unul mare de 19 pe 19 cu 25 era 32 de lei dar el nu a stiut ce sa ia!

Adaugat: 05-09-2010 15:04

iancumarian wrote:

un amic de al meu a luat un cuib de perusi.Nu a stiut ce sa ia si a luat cel mai mic model.Are 14 cm latime si lungime si 19 inatltime.Credeti ca e prea mic sau e cat de cat bun?

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … r-optime/2
aici zice ca exact astea sunt dimensiunile potrivite.Oare a gresit cel care a pus acest articol pe site?

6,879

Pai eu nu zic ca nu sunt bune dimensiunile de pe site dar gandestete si tu ca daca cumva ii scoate multi pui cum mi-au scos si ai mei din 7 oute 7 pui unde incap atatea?  :wow:  Or sa stea ca sarmalutele? Oricum el face ce vrea dar pacat de bietele pasarele sa le chinuie. Eu am luat unul cu dimensiunile celui care ai zis ca era cu 32 ron si tot parca era micutz.  neutral

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,880

Estera wrote:

Pai eu nu zic ca nu sunt bune dimensiunile de pe site dar gandestete si tu ca daca cumva ii scoate multi pui cum mi-au scos si ai mei din 7 oute 7 pui unde incap atatea?  :wow:  Or sa stea ca sarmalutele? Oricum el face ce vrea dar pacat de bietele pasarele sa le chinuie. Eu am luat unul cu dimensiunile celui care ai zis ca era cu 32 ron si tot parca era micutz.  neutral

ai dreptate.Dar se mai pot imperechea de acum in colo ca se apropie sezonul rece?

6,881

Ai mei au facut prima data pui in luna ianuarie cand era ger afara tongue Deci nu cred ca are nimik daca ii ti la caldura.

6,882

duminica seara femela mea de perus a facut al 7-lea ou si parca nu se opreste.m-am gandit sa nu verific ouale pana luni cand se implinesc 9 zile de la inceperea fecundatiei dar poate ca marti va mai face un ou.oare daca le verific maine si nu e fecundat niciunul si le arunc pe toate si ea mai face oua nu cumva o bruiez prea tare sa-i iau toate ouale din cuib.poate k le voi verifica doar cand se va opri.voi ce parere aveti???

,,metalrock,, and animals forever........ :rock:

6,883

I;m sorry Maya... sad

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,884

Cateva poze cu micutii mei.
1.Carudo si Penny
2.Spirit
3.Carudo
4.Carudo
5.Penny

6,885

Estera,baietelul albastru e tare dragut,toti sunt big_smile ,

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

6,886

Multumesc smile

6,887

estera,ii tii?sunt foarte scumpi,mai ales penny,are un colorit superb :heart:

6,888

Sa-ti traiasca, Estera! Sunt ff frumosi  :heart:
Matusa mea a prins un perusel si il tine ea. S-a dus i-a luat colivie, mancare  :hihi:  :bravo:

6,889

Multumesc smile
Alexandra da ii tin acestia 3 vor ramane la mine si in curand ii voi lua si lui Spirit pereche sa nu se simta singur smile

6,890

tocmai am primit un perusel(femela)si nu stu ce nume sa ii dau...........va rog mult sa ma ajutati

6,891

Bine ai venit vasi. Vezi ca sunt si pe site nume de anmale si poate gasesti acolo ceva frumos.

6,892

Vasi:iti sugerez doar.cichita,birdy,dudita.Prietena mea avusese perusi(fete)ca le chema asa si mi s-au parut dragute.sper sa te ajute.

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

6,893

estera: foarte frumosi papagali  :perus:  :perus:  :perus:  :perus:  :perus: dar sunt de la aceeasi pereche?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

6,894

Adriana imi pare rau pentru Maya  :cry:

Estera sunt niste dulci   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,895

Multumesc Ella si poseidon96 Nu, nu sunt de la aceeasi pereche.

6,896

Sunt foarte frumosi Estera, dar banuies ca nu ii tii acolo in permanenta nu?

6,897

Nuuu  :wow:  Bineinteles ca nu ii tin acolo. Iam pus in acea colivie mica pana am facut curatenie generala in voliera si le-am facut si cateva poze  tongue

6,898

Estera , sa ai mare grija de Carudo ca s-ar putea sa ti-l fur ! smile  smile M-am indragostit de el ! Mai ales ca are si culoarea mea preferata !  wink Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei ! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,899

Multumesc Laura o sa am grija de el ca nu cumva sa mi-l furi dar si tu sa iti pazesti puisorii ca o sa vin sa iti iau unul tongue Si pe mine ma furat cand lam vazut in vitrina la petshop si nu mam lasat de capul lui tata pana nu ma lasat sa il iau  smile

6,900

femela noastra a devenit mamica de ieri...a iesit primul pui...dar inca nu a mai iesit nici un puiut...ea a depus ouale si la diferente de 2-3 zile intre ele....ultimul de exemplu nu are decat 12 zile si un pui e deja iesit afara...probabil va dura mult pana vor iesi toti...iar de verificat ouale nu am mai apucat caci am tot evitat..ce parere aveti?va fi diferenta mare intre ei?e bine asa?