Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Am revenit cu cateva poze noi cu puisorii care au crescut Cel mai mare este baietel si cel mai mic este fetita
Scz ca pozele nu sunt prea clare dar nu stau locului deloc ca sa le pot face poze
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Am revenit cu cateva poze noi cu puisorii care au crescut Cel mai mare este baietel si cel mai mic este fetita
Scz ca pozele nu sunt prea clare dar nu stau locului deloc ca sa le pot face poze
ce faini sunt. :pup: :pup: .sa iti traiasca si sa te bucuri de ei :sanatate:
Multumesc
Parerea mea e sa mai ai rabdare cu determinarea sexului...inca nu se observa foarte bine!
foarte frumosi estera sa-ti traiasca :lma:
va multumesc tuturor de aprecieri :hug:
raluky4 eu nu ziceam ca unul este fetita si unul este baietel pana nu eram sigura Baietelul deja se inroseste in obrajori si ii apare pata neagra pe piept la fel cum are taticul sau , iar fetita e simplu gri si nu scoate abia nici un sunet pe cand baietelul deja a inceput sa ''compuna'' cantecele
A, ok.Nu te supara.Nu vazusem obrajorii baiatului. :pup:
estera sunt tare ,tare ,tare draguti! :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup:
Nici o problema Raluca Intradevar in poze nu iti prea dai seama pentru ca nu sunt clare pentru ca nu stau la poze
Acum este si mai colorat pe zi ce trece si e tare cantaretz
yoyo_si_cucky multumesc si ai tai sunt foarte draguti :pup:
ms,ms,ms! :rusine:
in sfarsit am revenit.vreau sa va spun ca mi'au murit cei 2 pui de la zebrute :cry: .nu stiu din ce cauza.au avut tot ce le trebuia
Imi pare rau Andreea pentru puisori
am revenit si eu.andreea..scuze de pui poate o sa se nasca alti
.estera succes in continuare cu puiutzi
Multumesc
ce o sa faci cu Chipy si Melody?o sa ii pastrezi sau o sa ii donezi cuiva ?
O sa i pastrez desigur Doar de aceea iam lasat pe parinti sa faca puisori ca sa fie mai multi si sa nu se simta singuri
Hopa! Dar ai grija sa nu faca oua fratii intre ei sau parintii cu unul din pui!
Pai chiar daca ar fi sa faca leas arunca
Hmm nu prea mi se pare in regula. In primul rand ele se consuma mult pentru a face oua.. si vitamine si calciu si energie.. Si in al doilea rand sunt outele lor.. e ca si cand le-ai arunca copiii. Cel mai bine e sa le scoti cuibul si sa nu le lasi sa faca oua
Pai nu au cuib si am spus solutia ca arunc outul in caz ca va face asa din intamplare unul nu ca le-as pune eu cuibul sa faca si dupaia sa le arunc.
am si eu 2 zebre australiene azi au depus al 2-lea ou(au mai avut 6 oua din prima tura dar nu au mai clocit si au putrezit). masculul tot imi scoate atele din cuib si acum in cuib au ramas doar ouale ele nu mai clocesc. ce sa ma fac??? va rog ajutati-ma
Pai daca a scos tot din cuib si nici nu le clocesc posibil sa nu fie fertile si vor avea aceeasi soarta ca si primele Daca vezi ca in cateva zile nu locesc outele ar fi mai bine sa le scoti dupa parerea ma. Oricum mai asteapta si sfatul celorlalti
Adaugat: 01-09-2010 17:11
Cateva poze noi cu zebrutele mele si puisorii care s-au facut mari
1.Stanga-Melody(fetita) si dreapta-Chipy(baietelul)
2.Chipy
3.Sid-tatal puilor
4.Sid,Chipy,Melody si Elly
5.Chipy
6.Chipy,Melody,Elly
7.Melody si Sid
8.Sid si Chipy
wow ce mari au crescut estera. imi place foarte mult de elly :heart: sa'ti traiasca
Multumesc Andreea
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata