6,826

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

imi pare tare rau........ sad

picii mei, va iubesc!

6,827

yoyo_si_cucky wrote:

:angel:  :perus: picii mei :perus:  :angel:

Deci eu ii caut lui Theo o domnisoara alba... si nu gasesc nicaieri.. .te invidierz!  smile Sa-ti traiasca! Cautarile continua!

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,828

incepe sa fie normal...ieri a facut al doilea ou si maine trebuie sa apara al treilea, sper sa fie fecundate.femela isi petrece mai tot timpul in cuib si atunci cand iese, masculul e atat de iubaret ca odata sare pe ea.saraca nici n-apuca bine sa bea apa.mi-am dorit oua si pui de perus dar parca m-au prins nepregatit.  big_smile

,,metalrock,, and animals forever........ :rock:

6,829

neatza! nu am mai postat de ceva timp pentru ca tot sunt pe drumuri...aici vad ca sunt in continuare perusi scumpi si dragalasi big_smile
Bella mea a murit acum o saptamana eu nici macar nu eram in Iasi...nu stiu exact ce s-a intamplat m-a sunat mama si mi-a dat vestea  hmm  ... Riky in schimb e bine ...vioi si galagios ca de obicei. nu-mi pare foarte afectat sau nu arata ca ar fi

6,830

soso_best wrote:
yoyo_si_cucky wrote:

:angel:  :perus: picii mei :perus:  :angel:

Deci eu ii caut lui Theo o domnisoara alba... si nu gasesc nicaieri.. .te invidierz!  smile Sa-ti traiasca! Cautarile continua!

mersi, big_smile succese cu cautarile! :perus:  :k:

picii mei, va iubesc!

6,831

sochaux wrote:

Am o veste proasta... Cel mic are o problema grava ! Nu cred ca mai are control asupra picioarelor... nu poate sta pe bete nici pe cusca... Cand il iau in mana doar mai da cu ciocul asa nu se zbate ca inainte... Sunt foarte ingrijorat! Sta pe fundul custii ... I-am pus acolo niste mancare... Chiar nu stiu ce sa fac... L-o fi batut cel mare ? sad

Nu m-ajuta nimeni? sad(

6,832

nu sunt asa priceputa avand in vedere ca si coco al meu e bolnav,dar eu iti recomand cea mai buna optiune:veterinarul.
apropo de unde esti?la vet-ul la care merg eu cu coco pare bun.coco al meu are o problema digestiva.
ieri am inceput tratamentul injectabil si s a simtit mai bn,azi vad ca iar doarme desi mai raspunde cand il strig si deschide ochii.daca e bun tratamentul dat de vet-ul la care merg,si esti din buc iti dau adresa sau nr de tel.
il poti intreba la tel dak vrei.il cheama florin.
uite nr de tel:0762280675

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

6,833

La 3 il duc la veterinar, sunt din Alexandria...

6,834

si apropo subiectul cred ca trebuie clasificat mai degraba la probleme medicale. :perus:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

6,835

Ma duc sa postez si acolo chiar acum...

6,836

oricum il poti suna,cred ca o sa-ti dea niste sfaturi.e tare de treaba

6,837

Zi-mi numele dumnealui...

6,838

i s-a mai intamplat la cineva pe un alt forum dar nu stiu cum a reusit sa rezolve....parerea mea este sa te uiti la piciorusele lui...daca nu are nimic dai o picatura 2 de vitamine direct pe cioc....si asteapta 1 ora....vezi cum reactioneaza...eu am alt numar de veterinar f bun din bucuresti dar nu stiu cum il keama 0744585321

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,839

sochaux:am scris si in celalalt post.il cheama florin

6,840

Scuze, sunt stresat big_smile

6,841 (edited by iloveanimals 28-08-2010 14:40)

El e Dave de 3 luni.  smile  :perusi:
Are aripioara lovita, intoarsa habar am cum, dar cu zborul nu are probleme si nu da niciun semn cum ca ar fi bolnav.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,842

i-ai luat lui Candy sotior?  :hihi:

- Bianca

6,843 (edited by necunoscuta 30-08-2010 15:27)

.

Simo

6,844

bratzarinuta wrote:

nu sunt asa priceputa avand in vedere ca si coco al meu e bolnav,dar eu iti recomand cea mai buna optiune:veterinarul.
apropo de unde esti?la vet-ul la care merg eu cu coco pare bun.coco al meu are o problema digestiva.
ieri am inceput tratamentul injectabil si s a simtit mai bn,azi vad ca iar doarme desi mai raspunde cand il strig si deschide ochii.daca e bun tratamentul dat de vet-ul la care merg,si esti din buc iti dau adresa sau nr de tel.
il poti intreba la tel dak vrei.il cheama florin.
uite nr de tel:0762280675

M-a ajutat de m-a rupt! I-am zis care-i treaba si face: pai eu nu pot sa te ajut ... Nici n-a asteptat sa-i spun ce are ...

6,845

0744585321 cauta aici...nu stiu cum il keama...baga si tu domnul veterinar... ::( sper sa te ajute...multi mi l-au recomandat...

App piticii mei sunt bine smile) nu au nimic

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,846

scz ca nu te-a ajutat se pare ca nu e asa de treba pe cum pare sad  :furios:

6,847

Nicio problema, tu n-ai nicio vina smile

6,848

necunoscuta wrote:
oana_ioana wrote:

uuu asta da sperietura
da cum de a cazut curca? :wow:

smile  smile  smile  smile  smile  Nu a cazut curca . A cazut cusca. tongue

smile  smile  smile  smile  smile  Voiam sa scriu cusca dar din greseala am scris curca smile  smile  smile  smile

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

6,849

scuze ca nu am mai intrat pe acest forum de ceva timp dar am fost amandoi destul de ocupati...acum anuntam cum bucurie ca fetita noastra a acceptat masculul cu bine ba chiar mai mult se pregateste sa devina mamica si acum a facut 7 oua si asteptam sa vedem daca se opreste sau va mai face...in afara de ce gasim aici pe forum ceva sfaturi utile ne mai puteti da?caci vrem sa fim f atenti cu ei si sa le cream conditii cat mai bune...sper ca voi aveti animalutele sanatoase si fericite si voi alaturi de ei...pupici

6,850

azi le-am cumparat perusilor un cuib din lemn doar ca e cam mic,dar daca imi vor face pui le voi lua unul mai mare.are batul pe care trebuie sa stea in cuib si in afara nu are nimic,ce trebuie sa fac sa fie si in afara?