1,726

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Oau super, sa-ti traiasca.Sigur a fost crescut cu mana si deaia este asa de bland si nu prea tipa.Ma bucur ca vine la tine.Si Toffy la inceput ma muscat ,dar i-am zis ca nu e voie si acum stie.Sunt asa de destepti si dulci... :pup: .Asteptam poze.O zi superba

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,727

varza?? eu stiu ca nu este indicata la papagali...poate ma insel eu dar eu nu le-am dat la ai mei niciodata...
in rest e foarte bine...fructe..legume...
este ceva normal sa i se dilate pupila...probabil sa focalizeze mai bine unele lucruri...ca la aparatele foto smile
sa iti traiasca si deabia asteptam sa il si vedem big_smile

LORA & LORD

1,728

eu sint riko smile sint putin ciufulit dar imi schimb penele , poi nu are 5 saptamini deyseby mininca singur numa asa mia zis sa i dau cu lingura apa dinaia ca sa se obisnuiasca mai repede cu mine ozi super la toti va mai scriu mai tirziu sa va mai zic ce am facut azi :pup:

http://asia.sunphoto.ro

1,729

E un dulce micutul  :pup:  Sa-ti traiasca si bafta cu imprietenitul  :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,730

ionutfinch wrote:

varza?? eu stiu ca nu este indicata la papagali...poate ma insel eu dar eu nu le-am dat la ai mei niciodata...
in rest e foarte bine...fructe..legume...
este ceva normal sa i se dilate pupila...probabil sa focalizeze mai bine unele lucruri...ca la aparatele foto smile
sa iti traiasca si deabia asteptam sa il si vedem big_smile

ai dreptate Ionut , varza nu e buna pt papagali, ba din contra e foarte rea. le provoaca gaze pe care ei nu le elimina si se baloneaza. .... trebuiesc evitate avocado ,varza, ceapa , fasole,seminte de mere si samburi de cirese si piersici, ciocolata, ciuperci ...deocamdata atat imi aduc aminte .

1,731

spuneti-mi pot sa ii dau porumb din conserva scrie pe el ca contine zahar ,bun nu le mai dau varza le dau salata

1,732

Daca are zahar/sare, nu.

1,733

xxy wrote:

spuneti-mi pot sa ii dau porumb din conserva scrie pe el ca contine zahar ,bun nu le mai dau varza le dau salata

Nu le da salata. Nici salata nu este buna. Daca vrei ceva bun le poti da frunze de papadie, frunze de spanac, de telina cu tot cu tija verde (un deliciu), de conopida. Toate bine spalate si uscate. Porumb poti sa le dai proaspat - acum e sezon. Mai tarziu, de la Bonduelle - porumb natur, fara adaos de zahar si sare.

1,734 (edited by ionutfinch 26-08-2010 21:41)

" Putina intimitate nu ar strica...daca am intra si noi peste voi in timp ce faceti baie,ce ati zice? "

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yZb3yaGm6p0[/youtube]

LORA & LORD

1,735

asta da !!!  smile  smile  smile  smile  smile

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1,736

super micuti(am vrut sa zic maricei smile ) :pup:

Adaugat: 27-08-2010 13:50

xxy wrote:

poti sa le dai frunze de papadie, eu le pun in frigider pe toate si apoi le scot si le dau cite una/zi

picii mei, va iubesc!

1,737

bun am inteles nu le mai dau nici varza nici salata numa ca le placea dar daca nu e bine ce sa fac am sa le dau spanac si ce ati mai zis voi ,azi leam cumparat porumb si le place la nebunie i-am mai pus lui riko si banana,piersica si prune prima data am pus o bucatica pe mia si mi-am bagat mina in colivie sa vad daca o ia si pina la urma si-a facut curaj si a luat-o cam dupa cit timp imi dau seama daca pot sa pun mina ca sa il las sa se aseze sa il scot din colivie voi cum ati facut?il am doar de 4 zile

1,738

eu pe ai mei i-am scos de la a 2-a zi :angel: poti sa il scoti! wink (asa zic eu) wink

picii mei, va iubesc!

1,739

Eeee Buna Seara all si bun venit celor noi pe acest forum. gata am revenit si noi acasa dupa un bine venit concediu big_smile coco al meu (pot sai spun asa acum cu siguranta tongue ) tine sa Salute toate fetele big_smile si le da cate un pupic pe cioculet. am sa pun si eu cateva poze cu scumpul meu coco in devenire de mascul feroce big_smile pozele nu sunt asa de bune ptr ca nu am fost acasa. am sai fac maine niste poze mai misto ptr a-mi vedea scumpul baietzel smile

tin sa mentionez ca baiatul meu a fost plecat cu mine in concediu la munte big_smile si i-a placut fff mult.

1,740 (edited by ionutfinch 27-08-2010 22:50)

Deja Lord este gelos...cum sa se dea Coco la gagica-sa smile  Lora este deja luata  smile...presimt ca va iesi un mic scandal smile
Foarte frumos Coco...sa iti traiasca si sa aiba succes la fete wink !!!

LORA & LORD

1,741

Multumesc la fel ionutfinch. eee si daca este luata ce?? pana se ace lord mare si frumusel are Coco grija de ea smile) nu cred ca va fi o pb din partea lui tongue  sa vedem poate ii gasesc si eu o fata frumoasa cum i-ai gasit u lui lora un baietel smile pana atunci sper sa gasim o fata pe aici smile)

1,742

aveti pici extraordinari! :pup:

picii mei, va iubesc!

1,743

buna ,castravete are voie sa pape?
multumesc si sa-ti traiasca animalutele  smile

1,744

Doamne deci ma inebunit baietelu asta al meu sad tipa toata ziua  sad  ai vostri fac la fel? al meu tipa si cand stau in camera cu el ii pun muzica degeaba tipa ca un nebun sad aveti idee care ar putea fi pb? imi puteti da un sfat ceva ....

1,745

poi eu asa am citit ca ii trebuie ceva sau ca nu i place ceva si atunci striga, al meu nu prea striga de ex. astazi cind a strigat m-am dus la el si am vorbit putin cu el ssi a tacut incearca si tu sa vb. cu el poate ai sanse smile sa taca ,nu stiu de ce acum cind imi bag mina in colivie vrea citeodata sa ma muste asa fac si ai vostrii ,azi mi-am luat o minuse si l-am mingiiat a atentat si la minuse si i-am zis ca nu e voie si s-a retras sper sa se obisnuiasca cu mine repede si inca ceva de ce e asa ciufulit ?ii mai cade cite o pana mi sa zis ca isi schimba penele oare asa este ca in rest mininca bine

1,746

pozele promise de ieri cu nebunu meu care tipa de ma zapacit  smile  de cand i-am dat drumu afara din colivie este f linistit si nu mai tipa,doar vorbeste de ma spart acum  smile  cea ce ma bucura f mult big_smile  ps sper sa ma placa si pe mine o fata big_smile poate se indragosteste cineva de mine acum ca ma fac si eu barbatel  :muscle:

1,747

xxy stai linistita...cu timpul o sa devina din ce in ce mai frumos penajul...cat despre tipat...asa tacea si Lord la inceput...asteapta sa se obisnuiasca si vezi apoi tongue
referitor la muscatura...si la mine este o problema cu Lord...inca nu am reusit sa il fac sa se lase mangaiat...cand vede degetele ori fuge ori ciupeste sad pe cap,pe antebrat,langa mine vine...mananca din gura si nu ciupeste de buza  sau de fata...din mana mananca... nu stiu de ce oroarea asta cu degetele...probababil asociaza cu prinderea si fortarea sa faca ceva...si asta nu le place de nici o culoare...au personalitate...
frumusel foc Coco big_smile

xxy - are voie castravete wink
ionutz84 - cred ca tipa cu gandul la Lora...dar mi-a zis Lord sa ii transmit sa isi puna pofta in cui smile
acum serios vorbind referitor la tipat...tipa si ai mei...cel putin Lora cand incepe...nu o mai pot oprii...dar are sunetele ei pe care le scoate din placere,banuiesc,dar are si sunetele pe care le scoate cand nu ii convine ceva...eu deja le deosebesc big_smile incearca sa il intelegi mai bine big_smile si mai pune poze cu Coco wink

Adaugat: 28-08-2010 20:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=980YKKPYMLs[/youtube]

-E dopul meu :furios: !
-Ba e dopul meu :furios: !
-Ionut mi l-a dat mie :furios: !
-Ba mie mi l-a dat :furios: !
:bang:

LORA & LORD

1,748 (edited by birdslover 29-08-2010 12:20)

smile Dar da-le si tu 2 doape. Faci copiii sa se certe  smile
Ps: cel din dreapta (Lora cred big_smile ) i-a luat celuilalt dopul din mana  smile
Ps2: la ce te uiti, la desene animate? Mi se pare ca la un momentdat zice "Stupid parrot"

1,749

hehe f tare ionut  smile zici ca sunt 2 copii care se cearta pe o bomboana  smile  nici porcusoru meu nu sta sa-l mangai sad cand vede degetele parca vede un demon  smile  dar sta sa il pup pe capusor pe gat,vine in capu meu sta pe umar big_smile sper sa il fac sa stea la mangaiat.

1,750 (edited by birdslover 29-08-2010 12:25)

Pai nu-i place sa ii deranjezi fulgisorii si zice ca il murdaresti. Eu abia dupa un an si ceva am reusit sa-mi mangai papagalul  hmm Incearca sa-l scarpini dupa gat, vezi daca ii place