6,801

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

pei daca se va duce la veterinar de ce ai cerut ajutor aici ??  hmm  la veterinar iti va explica ce sa intamplat cu ei...oricum daca stiam iti ziceam  big_smile

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6,802

mersi, am intrebat  pt ca sa mai vad niste sfaturi! :perusi:

picii mei, va iubesc!

6,803

raluky4 wrote:
iancumarian wrote:
raluky4 wrote:

Eu cred ca dosr se infoaie in pene.Are ceromul maro? E in calduri? S-a imperecheat?

are ceromul maro deci e in calduri dar nu i-am vazut imperechinduse cu toate ca prezinta unele semne specifice imperecherii!

Hmm...poate asa se infoaie cand e in calduri...sau poate o sa te trezesti cu oua de la ei.Au cuib?

da au cuib!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,804

yoyo_si_cucky wrote:

buna! ma numesc Alexa . si vreau putin ajutor. perusii  verisoarei mele sunt bolnavi. sunt infati in pene,dorm pe amindoua picioare.  ei maninca si beau apa, dar aceste simptome osperie. miine se va duce la veterinar. ajutati-ma! va rog! :pls:  :pls:  :pls:  :pls:

Pai cum sa doarma, intr-un picior?
Nu te speria ca stau infoiati. Poate sunt in periada de imperechere. Stau non stop infoiati, sau din cand in cand ?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,805 (edited by birdslover 25-08-2010 20:09)

Stau pe fundul coliviei?
Ralu, sa stii ca, in mod normal, papagalii dorm intr-un picior big_smile

6,806

birdslover wrote:

Stau pe fundul coliviei?
Ralu, sa stii ca, in mod normal, papagalii dorm intr-un picior big_smile

Hai ca asta chiar nu stiam :wow: .

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,807

Pai depinde si de fiecare papagal in parte ca doar nu e o regula obligatorie sa doarma intr-un picior  wink  La mine unii dorm intr-un picior , unii intr-un picior si cu capul bagat in pene si altii pur si simplu stau pe bara normal tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,808 (edited by birdslover 26-08-2010 09:04)

:wow: Pai.. sa stii ca nu numai pt papagali e valabil. Si berzele si lebedele si ratele stau le fel. Cel putin din cate am observat eu. Cam asta e normal in ceea ce priveste somnul: un picior ridicat, cap in pene, stat pe stinghia cea mai inalta.. smile
Estera, intr-un final cred ca baga toti si capul in pene.. cand isi dau seama ca e ok mediul.

6,809

Posibil smile Eu am spus cum ii vad eu pe ai mei ca dorm si sunt toti ok . Acum posibil sa fie cum ai zis tu smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,810

raluky4 wrote:
yoyo_si_cucky wrote:

buna! ma numesc Alexa . si vreau putin ajutor. perusii  verisoarei mele sunt bolnavi. sunt infati in pene,dorm pe amindoua picioare.  ei maninca si beau apa, dar aceste simptome osperie. miine se va duce la veterinar. ajutati-ma! va rog! :pls:  :pls:  :pls:  :pls:

Pai cum sa doarma, intr-un picior?
Nu te speria ca stau infoiati. Poate sunt in periada de imperechere. Stau non stop infoiati, sau din cand in cand ?

stau tot timpul. :perus:

Adaugat: 26-08-2010 12:58

birdslover wrote:

Stau pe fundul coliviei?

uneori

Adaugat: 26-08-2010 13:00

numai ce ne-am intors de la vet. mi-a spus:Eritromicina sa ii dea, dar eu stiu de tetraciclina. big_smile  se poate sa ii dea Eritomicina? hmm

picii mei, va iubesc!

6,811

Pai din moment ce ia recomandat doctorul nu vad de ce nu ar fi bun  hmm

6,812

i-a dat numai ce .parca nu sunt asa de umflati. big_smile

picii mei, va iubesc!

6,813

E a3 a oara cand revin pe acest site de data aceasta jur sa nu il mai parasesc si sa ajut la randul meu alte persoane...
In timpul ce a trecut am dat 3 dintre cei 5 pui si acum mai am parintii si inca 2 pui pe care ii voi da duminica.
Un singur lucru ma sperie la femela...de cand a clocit acum 3 luni nu mai zboara bine deloc...si aseara cand s-a speriat de intuneric si am aprins becul mi s-a parut ceva ciudat la unul dintre piciorusele ei.
Are un fel de umflatura la incheietura...de la ce poate fi?
E grav?

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,814

E posibil sa se fi intepat in ceva. Ii poti da cu Baneocin gel de 2 ori pe zi.

6,815

In primul rand bine ai revenit. Probabil ca s-a lovit la piciorus si de aceea il are umflat  hmm Altceva chiar nu stiu ce ar putea sa aiba  neutral  Si de zburat chiar nu stiu care ar fi motivul poate cum a stat prea mult in cuib la clocit si nu a mai facut miscare.

6,816

Salutare smile Dupa lupte seculare, mi-am luat perusi... Sunt 2 frati... eu voiam numai unul dar sorumea a insistat sa-si ia si ea big_smile Sunt foarte dragalasi asa... Unul are o luna si celalalt doua. Cel de doua luni are ceromul albastru deci e clar baiat... Celalalt il are mov asa... Oricum sunt destul de speriati... Cel mic imi vine pe deget sta vreo 1 minute si pleaca... celalalt fuge prin toata colivia doar sa nu il prind... Dar cate-odata il mai mangai asa pe burta si sta... Doar cel mare m-a muscat o data cand l-am prins, el fiind afara din colivie... Mi-a luat ceva pana i-am bagat inapoi smile

6,817

bravo...sa-ti traiasca...am si eu un perus nebun de tot...ciupe tot ce prinde  smile

6,818

Adineauri mi-a venit si celalalt pe deget  :ok:

6,819

bravo...sa te bucuri de ei...ca sa nu ajungeti sa va certati asa cum fac eu cu al meu... smile ii poti taia felii subtiri de mar...sa manaci coaja de pe margini si sa le dai si lor sa manance din mana...eu asa am facut cu al meu da tot ma ciupe... neutral

6,820

Ce sperietura sad( sad( hiu bine ca nu s-a intamplat nimic...A cazut cusca omfg dormeam...i-am gasit zburand prin camera haotic...am aprins repede becul..(pe la 10 aveam persianele inchise) erau doar 3 ...masculul disparuse.L-am cautat disperat...stiam ca nu iese din camera...m-am dus la bucatarie si era pe margine chiuvetei...geamul era deschis...imediat m-am intreptat spre geam si l-am inchis...sunt bine...sper ca nici unul sa nu fi ramas cu shoc..acum canta....par linistiti... sper asa sa fie sad( si acum mai tremur

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

6,821

sper sa nu fie soc.  big_smile

picii mei, va iubesc!

6,822

uuu asta da sperietura
da cum de a cazut curca? :wow:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

6,823

:angel:  :perus: picii mei :perus:  :angel:

picii mei, va iubesc!

6,824

Am o veste proasta... Cel mic are o problema grava ! Nu cred ca mai are control asupra picioarelor... nu poate sta pe bete nici pe cusca... Cand il iau in mana doar mai da cu ciocul asa nu se zbate ca inainte... Sunt foarte ingrijorat! Sta pe fundul custii ... I-am pus acolo niste mancare... Chiar nu stiu ce sa fac... L-o fi batut cel mare ? sad

6,825

imi pare rau  sad  probabil ca la batut cel mare...