7,476

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Laura sunt minunati puisorii  :hug:  Sa iti traiasca si sa cresca mari si sanatosi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,477

Laura pozele sunt extraordinare,mai ales cele cu Ally. Poate facem si noi maine cateva si punem. Eu nu ma bag la cuib dar sper sa pot face macar 2-3.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,478

Va multumesc la toti : Silviu , Silviuof , Estera , Mary ! :pup:  :hug: Si voi sa aveti grija de iubitele voastre animalute , ca sunt mai scumpe ca aurul ! :angel:  smile
Ma enerveaza aparatul ca nu stiu inca sa setez data intreaga  :furios: ... imi arata numai ziua ! Dar nu ma las ! Gasesc eu de unde se seteaza !
Mary asteptam pozele promise ! Multa sanatate la toata gasca !  :pup:  :hug:
Maine eu cred ca nu mai iese nici un pui . Poimaine ar trebui sa iasa iar ... sa vedem ce va fi !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,479

Flyaway, multumesc mult pt sfaturi smile . Ai niste puisori superbi, sa`ti traiasca :hug: , sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
Mai asteptam poze smile !

:heart:   Rikkie :perus:  si Coco :nimfa:    :heart:

7,480

suntem 3 persoane care au nimfe cu cuib,eu mary ,flyaway70 si cine o mai fi...abia astept sa faca pacolina out,eu mai bag cate un ochi odata la 1 sapt daca e ceva smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,481

Multumesc Ella ! :pup:
Nimfa sa ai parte de oute si puisori cat mai repede , ca vad ca esti nerabdatoare !
Si o poza de azi !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

7,482 (edited by Misu85 23-08-2010 18:00)

da, apropo "nerabdator" smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,483

Vai Laura ce pufulici mici si scumpi  :pup:  Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi si desigur asteptam si pe urmatorii care urmeaza sa iasa  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,484

Se inmultesc puisorii. E de bine. Sa va traiasca. Al meu s-a mai linistit, dar spre seara, nu stiu ce are, face kilometri. Nu are stare deloc, umbla de parca il arde la ghiare  smile  smile  Am progresat, se bucura cand vin de la servici, ma urmareste, ma asculta. Am mai bagat mana in colivie, nu prea se sperie. Se sperie foarte tare atunci cand apropii foarte tare degetul de el. Si inca ceva, mananca de parca i-ar fura cineva mancarea smile si mi se pare ca deja e gras smile
Poate imi mai dati niste sfaturi, pentru incepatori tongue
Merci

7,485

Pai daca ii pui mai multa mancare, poate ca el mananca pana nu mai poate.Pune-i mai putina mancare in vas.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

7,486

Noi avem numai 3 oute.

- Mary-

7,487

Buna tuturor. Am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau sa cumpar un puiut, femela pentru masculul meu.
Puiutul acesta are 1 luna si cateva saptamani, oricum sub 2 luni. Dupa penaj, credeti ca e mascul sau femela? Mie imi pare a fi mascul, mai ales ca penele de pe cap se fac galbene. Daca nu incepe sa cante pana la 2-3 luni e semn ca nu e mascul? Are niste dungulite sub coada acum.

7,488

nimfa185 wrote:

da, apropo "nerabdator" smile

Scuze Nimfa , dar nu scrie nicaieri cum te cheama si nici la "sa ne cunoastem mai bine" tu nu ai nici o poza !
Multumesc Estera ! Si eu astept sa vad daca mai iesi vre-un pui ... Pupam si toate animalutele tale ! :pup:
Multumesc Silviuof ! Sa stii ca si nimfele mele se sperie de deget sau de mana ! In special baiatul care e mai "nou" in casa ! Si tot el mananca de zici ca il urmareste cineva ! Dupa ce ia samanta in cioc salta capul si se uita de jur imprejur  smile  smile
Mary iti tin pumnii sa iasa toate ! :hug:
Prozax nu stiu sigur ce sa-ti spun ... parca ar fi fetita ! Fetele de obicei au fata gri iar baietii galbena . Acum depinde si ce mutatie este . Daca e normal grey e fetita ! Nici pozele nu sunt prea clare ... Incearca sa mai faci poze si mai asteapta si alte pareri !  :k:
Daca in urmatoarele 3 zile nu mai iese nici un pui inseamna ca restul nu mai ies ! Astazi ar trebui sa iasa inca un pui ... Astept !

7,489

am o veste buna pt voi, avem primul out big_smile :ou:

==>Misu<==

7,490

FELICITARI !!!sa va bucurati de el...  big_smile

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7,491

Felicitari  :bravo:  Asteptam si urmatoarele  :k:

7,492

multumim,va anunt cand apare urmatorul out

Adaugat: 25-08-2010 10:54

poze noi

==>Misu<==

7,493 (edited by deyseby 25-08-2010 14:50)

Flay sper sa iasa puii si sa fie sanatosi,  ieri parintii nu au vrut sa mai intre la oute. Nu stiu ce aveau. Astazi sunt pe oua. O sa vad ce va fi pana la urma daca nu le-au racit.
Misu , este o veste extraordinara. Bravo.
Prozax, pozele sunt neclare si nu te pot ajuta. Cred ca este baietel. Dar nu se vede nimic concret.

- Mary-

7,494

forte frumoase ...  big_smile  smile  wink

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7,495

Multumesc pentru ajutor oricum. Ma gandeam ca nu sunt chiar atat de bune. Dar daca are culoare aceea care se vede in poze, dar cu cateva pene pe cap care se fac galbene, nu e obligatoriu mascul nu?

7,496

incearca sa faci mai de aproape si atunci ne dam cu parere ce este..ok?

==>Misu<==

7,497

Masculul are fata galbena si eventual cateva moate galbene ! Asa este al meu . Iti pun o poza ca sa vezi .

Adaugat: 25-08-2010 17:55

Nimfa , ma bucur pentru tine ! Spor la ouat de acum incolo !
Mary sper din tot sufletul sa nu se fi racit outele ! sad Iti tin pumnii in continuare !
Si asa am ajuns sa avem acum 4 puiuti ! :pisica:  :maimuta:  :caine:  :elefant:  Aseara cand m-am uitat erau tot 3 . Cred ca a iesit azinoapte sau dimineata ! Si 3 poze .

7,498

super laura :pup:

7,499

Doamne Laura, sunt adorabili  :pup:

7,500

Mai, mai ce ne-am inmultit! Sa iti traiasca puiutii, Laura!
Nimfa, ma bucur ca a facut, in sfarsit, un out!
Si Mary.. sper sa iasa si de data asta puisori la fel de frumosi ca ceilalti pt ca meritati :heart:

Zicea cineva ca se trezeste nimfa la 7 dimineata. Hmm pai cred ca ar trebui sa fii fericit. Cum se crapa de ziua, cum se trezeste pasarea. La fel ca gainile. E un insinct, nu ii deranjeaza lumina; pur si simplu ala e somnul lor.. atata trebuie sa dureze.. pana cand se crapa de ziua. La 7 dimineata deja mi se pare tarziu. Poti sa-i acoperi colivia cu un prosop, dar tot la ora aia o sa se trezeasca.

Si mai zicea cineva de taiatul aripilor.. unii sunt pro, altii sunt contra. Dupa parerea mea, taindu-i aripile, unei pasari ii iei cel mai mare dar al ei: acela de a zbura. Sa-i tai aripile sa o tii prin casa? Sa fie toata ziua langa tine? Mai mult o stresezi si o obligi sa faca ceva ce ii e frica sau nu-i place; in niciun caz nu-i faci bine. Daca ai de gand s-o scoti afara, sa pleci cu ea la plimbare etc. i le poti taia, dar altfel ar fi pacat...