zuzu:gratarul se coate foarte usor.Desfaci partea de sus a coliviei cea ovala,iar gratarul se scoate ridicandu-l de pe tavita pur si simplu.Ziarul este foarte toxic din cauza tusului ,deci nu-l recomand.Ca sa nu consum atata hartie sau afise/pliante poti taia un dosar de plastic cum ti-am spus pe masura tavitei,care se spala foarte usor si asa ai colivia curata.Plantele in general sunt toxice pentru papagali deci grija ce rontaie.Daca ai posibilitatea muta colivia sa nu se mai vada in geam,el cred ca mai exista cineva acolo si e stresat.Si va tipa oridecate ori va auzi alte nimfe pentru ca e normal.Ele sunt in general mai galagioase.Ar trebui mutata colivia intr-un mediu mai linistit,alta camera sau unde crezi tu,sa fie mai linistita si sa nu aiba factori de stres care s-o tot enerveze si sa o faca sperioasa si nervoasa.Si eu am placerae sa-i pot mangaia pe unii din nimfulinii mei,dar asta dureaza ,e nevoie de timp pana devin prietenosi si nu ne mai considera un pericol.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: