7,401

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

cu frunzele nu stiu daca sunt toxice dar am si eu o planta deaea,dar in alta casa nu tin plante cand ii am si pe ei...cu reflectia in geam,nu stiu de ce se agita,sa nu il mai lasi la geam,sau sa pui ceva peste sa nu mai vada...succes! :pup:

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

7,402 (edited by suana 17-08-2010 10:25)

zuzu:gratarul se coate foarte usor.Desfaci partea de sus a coliviei cea ovala,iar gratarul se scoate ridicandu-l de pe tavita pur si simplu.Ziarul este foarte toxic din cauza tusului ,deci nu-l recomand.Ca sa nu consum atata hartie sau afise/pliante poti taia un dosar de plastic cum ti-am spus pe masura tavitei,care se spala foarte usor si asa ai colivia curata.Plantele in general sunt toxice pentru papagali deci grija ce rontaie.Daca ai posibilitatea muta colivia sa nu se mai vada in geam,el cred ca mai exista cineva acolo si e stresat.Si va tipa oridecate ori va auzi alte nimfe pentru ca e normal.Ele sunt in general mai galagioase.Ar trebui mutata colivia intr-un mediu mai linistit,alta camera sau unde crezi tu,sa fie mai linistita si sa nu aiba factori de stres care s-o tot enerveze si sa o faca sperioasa si nervoasa.Si eu am placerae sa-i pot mangaia pe unii din nimfulinii mei,dar asta dureaza ,e nevoie de timp pana devin prietenosi si nu ne mai considera un pericol.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,403

toxic  :bleah: gata il scot
si ms de sfaturi     :k:

7,404

pui mei dar unu trebuie sa-l vind sa nu am o pereche de frati iar unu il dau sorei mele

http://asia.sunphoto.ro

7,405

Nimfa din poza 2 are capul verde? :wow:  :wow:  :wow:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

7,406

Frumosi puiutzii,xxy.  :hug: 
Ralu,e din cauza pozei,e marita si din cauza luminii cand s-a facut poza.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,407

Ma speriasem. smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

7,408

nu asa e cum zice Ralu are capul de culoare verde spre galben da e interesant :grey:

http://asia.sunphoto.ro

7,409

Serios?Pai atunci e o culoare deosebita.Pupici pe cioculete si moturi.  :pup:

7,410

sunt asa de draguti ca e ilegal   :bravo: super draguti :x

Am facut progrese cu papagalul meu big_smile nu mai fuge in jurul custi cand il mangai acuma fuge doar pe creanga si azi l-am si spalat un pic  big_smile  (cu putina apa, nu l-am bagat sub robinet)

7,411

Da...mie mi s-a parut ca are capul verde ca obrajii lu` asta mic si galben: :bleah:

7,412

Nu papa
de 4 zile papagalul meu nu mananca decat rar, nu paote sa tina semintele in cioc si mancarea nu i-am schimbat-o de cand a venit  :bleah: e la acelasi nivel... credeam ca e normal dar deloc sa nu manance

Am fost la veterinar cu un alt papagal iar veterinarul a zis ca nu stie (cum Dumnezeu sa nu stie  :furios: )
oricum mai mananca cateodata daca ii dau eu seminte in cioc dar nu le mananca in intregime si nu le sparge... doar le ciuguleste D:

7,413

sunt frumusei foc xxy  :iubareti:  :heart:  :heart:  sa-ti traiasca!!

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,414

Buna seara. Nu stiu daca ma mai tineti minte. Am revenit. Am facut un pas si mi-am luat colivie si tot ce  trebuie pentru nimfa. Pana la urma m-am decis sa imi iau, cu toate ca voi avea scandal cu varul meu. Totusi, sper sa o pot imblanzi destul de repede si sa nu mai tipe ca "nebuna" :wow:  Acum, astept sa primesc nimfa. Trebuie sa mi-o trimita un crescator si are cam 3-4 luni. Abia astept

7,415 (edited by birdslover 17-08-2010 23:09)

Nimfa, ce se mai aude din cuibulet?

7,416

nimic deocamdata...estia tot intra ba iese ba intra, mai asteptam

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,417

buna ! acum 2 luni mi-am cumparat o nimfa(mascul) si este foarte sperios desi stau toata ziua cu el. l-am invatat sa imi manance din mana, dar nu ma lasa sa pun mana pe el, nu ca m-ar musca, dar imi este frica  sa nu-l stresez. va rog sa imi dati un sfat!  :grey:

Adaugat: 18-08-2010 11:28

nimfa 185, Paco al tau este defapt femela sau stiai asta? smile

7,418

of doamne de cate ori sa va spun ca Paco e baiat...

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,419

vasi...eu i-am dat drumul prin casa dupa cinci zile si m-am tot plimbat dupa ea chiar daca o stresam 1pic...si daca nu stia sa zboare a trebuit sa ma accepte ca nu putea sa fuga de mine...acum vine singura la noi  :iubareti: ...

7,420

iam prins pe amn2 facand baita smile

==>Misu<==

7,421

ce dulci sunt nimfa :heart:  :heart: ...a mea nu vrea nicicum sa faca baita...silviuof iti uram succes!!!

7,422

Ajutatima si pe mione careva

Papagalul meu nu a mancat DELOC de cand a venit decat foarte putin... i-am luat si vitamine cum iere si alte chesti dar tot nu mananca... am fost odata la veterinar cu un alt papagal iar veterinaru a spus ca NU STIE... chiar nu vreau sa moara de foame D: ce naiba sa ii fac... semintele sunt kiri kiri si sunt pentru nimfe dar el nu mananca deloc

7,423

ia o punga de mancare de la vitakraft alea sunt bune singur va manca (sper)..

==>Misu<==

7,424

zuzu wrote:

Ajutatima si pe mione careva

Papagalul meu nu a mancat DELOC de cand a venit decat foarte putin... i-am luat si vitamine cum iere si alte chesti dar tot nu mananca... am fost odata la veterinar cu un alt papagal iar veterinaru a spus ca NU STIE... chiar nu vreau sa moara de foame D: ce naiba sa ii fac... semintele sunt kiri kiri si sunt pentru nimfe dar el nu mananca deloc

încearcă să îi pui mâncarea în altceva, undeva mai sus sau în zona unde stă ea, aşa am păţit şi eu, până să descopere mâncarea îi întindeam chiar o linguriţă cu mâncare printre gratii şi până la urmă a învăţat unde e păpica, dar numai după ce am mutat-o mai sus.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

7,425

Kiri kiri? De ce le dati asa ceva sa manance? Da.i mancare de la Vitakraft pentru nimfe, Padovan sau Versele Laga, dar vitakraft s.a dovedit a fi cea mai acceptata de ei. Nu am urmarit povestea...daca abea l.ai luat dar daca este asa, nu te speria, nu va manca la inceput...cat despre veterinari asta e ceva ce deja ar trebuii sa stim cu totii. Sunt foarte rari veterinarii specializati pe animale exotice...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]