1,676

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Se vede ca sunt foarte iubiti!  :bravo: Ia-le insa de acolo osul ala de sepie! E foarte periculos pentru papagali mari, ei rupand bucatele mai mari din el si putandu-se astfel ineca. Exista blocuri de calciu foarte tari, speciale pentru papagalii mari, din care ei nu pot rupe bucatele. Coco are unul de vreo 3 luni, si e doar putin zgariat.  smile

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,677

deyseby wrote:

Cate poze frumoase.... Ionut speram si noi la puiuti de alexei....  smile  Mai incolo. Claudia se vede asa de frumos gulerasul lui Coco.  Oricum sunt deosebiti .

In eventualitatea in care o sa am puisori,acestia vor merge doar la prieteni de ai mei care isi vor dori,nu voi vinde wink
Si Mary fii sigura ca vei fii prima care va primi unul din tot sufletul.Asta daca o sa vrei.  wink

LORA & LORD

1,678

Normal ca o sa vreau. Gabi o sa fie cel mai fericit   :k:   :merci:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,679

da dar din pacate la mine va mai dura putin...trebuie sa creasca Lord...apoi intra Lora ca corupere de minori  smile smile  smile

LORA & LORD

1,680

smile Doamne, cat de scump poate sa fie Lord cu caputul ala mare  :heart: Si ce fata de puisor are  :heart: Eu nu-l vad tatic big_smile

1,681

Lora si Lord sunt sunt super dulci.Superbe poze.
O sa pun video cu Toffy,sa nu va speriati smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ubhX6QD5JPk[/youtube]

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,682 (edited by suana 12-08-2010 18:16)

Se pare ca tot capacele sunt cele mai atragatoare.....  :bravo:  Ups!am crezut ca Toffy vine direct la noi.  :hihi:
Ionut,foarte reusite pozele.Se formeaza deja gulerasul la Lord,din cate se vede.Toti sunt frumosi,oricum.  :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,683

Toti sunt niste scumpi ... va invidiez ...  big_smile

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,684 (edited by suana 14-08-2010 11:47)

Alina,am recitit tot ce ai scris despre Angel,cum va distrati voi impreuna si mergeti peste tot cu el.Si pe noi ne bate gandul sa facem ceva in privinta Alexei.Cum suntem foarte mult timp plecati,am vrea sa nu mai stea atat de mult singura.Cand ne imbracam deja stie ca urmeaza sa plecam si face adevarate crize de nervi.Tipa intr-un fel de zici ca acum o strangi de gat.Mai ales cand pleaca sotul meu e jale......Daca am pus mana pe chei urmeaza a doua tura de tipete.Ieri zicea sotul meu sa-i taiem din aripi si el o sa mearga cu Alexi pe umar peste tot,pentru ca pentru el are Alexi o fixatie.Ceilalti ,motzatzii si perusii sunt impreuna in bucatarie,deci nu se plictisesc,se vad si se aud unii pe altii.Am vazut ca ai scris si despre un ham special si m-ar interesa si pe mine.Cred ca ar sta fara probleme pe umarul sotului meu,de el e foarte atasat.Vecinii nu mi-au zis nimic dar stiu cat de tare se aude Alexi.Si apoi ne-am distra cu ea,o mai scoatem din monotonie daca o ducem cu noi.Sa vezi show cand vom pleca de acasa cu Daissy si cu Alexi pe umar.Oare care pene trebuie taiate sa n-o ranesc?Si asa cred ca voi fi sigura ca nu poate zbura,sa nu am surprize ca pleaca,Doamne fereste.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,685

Ramona eu am plans cand i-am taiat aripile lui angel dar stiam ca e spre binele lui si sincer asa si este. uite nu stiu daca v-am povestit ca il mai duc si cu mine la lucru, deci e mult timp alaturi de mine .      e adevarat exista un ham dar din pacate la noi nu se gaseste nicaieri , eu astept sa vad daca imi aduce o vecina din spania.  daca chiar te hotarasti gasesti multe chesti despre taierea aripilor la pasari pe net . uiet chiar si aici http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ingrijire/taiem-sau-nu-taiem-aripile-papagalilor . mai era un filmulet pe youtube unde arata exact ce pene si cum trebuiesc taiate dar din pacate l-au sters , l-am cautat ca sa ti-l arat dar nu mai e>
hai totusi sa incerc sa iti explic ;     unde e scris cifra 1 -primele 2 pene nu le tai -motivul  e si estetic  si pt ca asa pasarea are o senzatie de echilibru mai mare. dupa ce le lasi pe astea incepi sa tai paralel cu al doilea rand de pene , adica pana acolo unde incep varfurilor penelor din randul din mijloc , tai 7 pene. cel mai bine e sa o acoperi pe alexi cu un prosop ca sa nu se sperie  si sa faci acest lucru ajutata de cineva.     la inceput saracutza va fi speriata , candd va vedea ca nu poate sa zboare dar se va obisnui. si va fi fericita sa va insoteasca peste tot.

Adaugat: 15-08-2010 00:51

sau poate reusesti sa iti faci rost de un ham . uite cum arata

1,686 (edited by suana 15-08-2010 10:43)

Multumesc Alina.  :hug:  E super ca poti merge cu Angel peste tot.Daca te documentezi mai bine si ai mai multe informatii,reusesti sa intelegi si motivul pentru care cineva taie penele la papagali.Desigur ca la cei mari care pot sa stea pe verande ,terase,gradini e mai bine pana se obisnuies sa nu plece.Poate suntem egoisti la faza asta dar ma gandesc serios sa o pot lua cu mine pe Alexi pentru ca papagalii mari in general interactioneaza altfel cu omul,gradul lor de inteligenta este mult mai mare.Pai daca Alexi stie deja cand incep sa ma imbrac ca urmeaza sa plec???!!!!......Ma asteptam la asta din partea unui caine dar mereu animalele ne uimesc.In schimb ,celialti ,motatii,incep sa tipe cand ne intoarcem acasa,ne aud si ne recunosc de afara.Stiu cum arata hamul,am mai vazut si din pacate la noi nu exista.Daca ne hotaram,sotul meu va face treba asta fara probleme,el se joaca cu Alexi si o intoarce cum vrea el pentru ca pe el l-a acceptat din prima sa puna mana pe ea.Cred ca va fi un pic stresant mai degraba pentru noi...... Cred si eu ca nu-i convine sa stea asa mult timp singura,find asa atasata de noi.

1,687

http://cgi.ebay.com/Aviator-Parrot-Harness-Leash-XS-/170525820951?pt=LH_DefaultDomain_0

Daca te hotarasti, Ramona, sunt multe persoane din tara care fac comenzi pe ebay, ii spui produsul si iti spune pretul total,cu adaosul lui, care de obicei este de 5 %.Eu am vazut pe un forum ca este un baiat din Craiova care face astfel de comenzi smile. Cand te hotarasti iti dau linkul unde poti discuta cu el.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

1,688

Multumesc frumos.O sa-i  arat si sotului meu despre ce e vorba.Presupun ca daca va avea ham nu va trebuie taiate din aripi.Ma si vad cu Daissy si Alexi.....amandoi in lesa.  :hihi:

1,689

swanheart wrote:

Se vede ca sunt foarte iubiti!  :bravo: Ia-le insa de acolo osul ala de sepie! E foarte periculos pentru papagali mari, ei rupand bucatele mai mari din el si putandu-se astfel ineca. Exista blocuri de calciu foarte tari, speciale pentru papagalii mari, din care ei nu pot rupe bucatele. Coco are unul de vreo 3 luni, si e doar putin zgariat.  smile

De la osul de sepie nu patesc absolut nimic! Este foarte bun pentru ei, este sursa NATURALA de calciu. Plus ca asa isi folosesc ciocul - lucru care este esential pentru ei. Blocurile acelea de care spui sunt fabricate de om si nu stii ce contin in totalitate... mai au si coloranti... plus sarma aferenta cu care sa-l legi. Sau mai sunt unii care le dau in loc de os de sepie, blocuri de BCA !?!  Incalificabil! Toti papagalii mei primesc tot timpul os de sepie si niciunul n-a avut vreodata probleme. In cazul in care te temi sa le dai osul intreg, il poti razui peste legume si fructe sau chiar peste seminte.

1,690

unde se gaseste acel ham?cum pot sa fac rost de el?se poate pune si la perusi?,multumesc anticipat  :pup:

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

1,691

Iubita mea,daca citesti mesajele de mai sus,s-a scris de unde se poate comanda.Dar nu cred ca micul perus are nevoie de asa ceva.Vrei sa pleci cu el la plimbare?Hamul este pentru pasarile de talie mai mare,sa poti pleca eventual cu ele sau sa le poti tine afara in siguranta fara colivie sau voliera.

1,692 (edited by ionutfinch 18-08-2010 17:40)

au prins curaj...isi fura unul altuia jucariile...se mai ciondanesc...dar in principiu e ok relatia...incepe sa mearga smile

numai eu pun poze aici??? sad sad sad

LORA & LORD

1,693

Ce frumosi sunt amandoi.Pupicei pe cioculete.
O sa pun si eu poze in zilele astea.Pupicei si o zi placuta. smile

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,694

Ionutz sunt superbi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,695

Ce dragut cuplu avem. In ultima poza , parca Lora vrea sa stea pe oua   smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,696

Sunt tare frumosi,ionut.  :hug:
Noi am mutat-o pe Alexi in camera cealalta si am pus-o langa oglinda sa se vada.E o slaba consolare,stiu,dar cel putin vede miscare cat suntem noi plecati si parca nu mai tipa asa tare.Plus ca las si muzica sa mearga.Oricat mi-as dori,nu pot sa mai iau un partener pentru ea,ca nu avem spatiul necesar.  sad

1,697

multumesc frumos tuturor...
eu ma bucur ca deja au inceput sa se inteleaga mai bine...se mai apropie unu de altul fara sa se repeada cu ciocul...mai avem si mici certuri cand e vorba de mancare ca amandoi sunt gurmanzi smile dar am rezolvat si asta...le pun mancare in 3 recipiente in colivie si fiecare are recipientul lui big_smile ei bine ca parca tot a lu celalalt pare mai bun si amandoi vor sa manance din acelasi recipient smile

Adaugat: 20-08-2010 12:08

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWC_qtWwg-0[/youtube]

dupa cum spuneam,ne place sa ne furam jucariile unul altuia smile

LORA & LORD

1,698

Unul trage de la un capat celalalt de la alt capat. "Da-i drumul ca-l rup si-ti dau si tie"  smile

1,699

Foarte frumosi, Ionut!
Cand iesi la plimbare, cauta salcie sau salcam si da-le crengi verzi sa roada. Sunt mai bune dacat creioanele, au vitamine in coaja! Nu uita, la salcam sa-i rupi spinii si sa speli bine crengutele. Sa vezi atunci ce placere vor avea sa roada  big_smile  . Pot fi si ceva mai groase decat un creion, ca se descurca ei...  :hihi:

1,700

ionut sunt super dulci!

Max-aratinga nanday