Multumesc Alina. :hug: E super ca poti merge cu Angel peste tot.Daca te documentezi mai bine si ai mai multe informatii,reusesti sa intelegi si motivul pentru care cineva taie penele la papagali.Desigur ca la cei mari care pot sa stea pe verande ,terase,gradini e mai bine pana se obisnuies sa nu plece.Poate suntem egoisti la faza asta dar ma gandesc serios sa o pot lua cu mine pe Alexi pentru ca papagalii mari in general interactioneaza altfel cu omul,gradul lor de inteligenta este mult mai mare.Pai daca Alexi stie deja cand incep sa ma imbrac ca urmeaza sa plec???!!!!......Ma asteptam la asta din partea unui caine dar mereu animalele ne uimesc.In schimb ,celialti ,motatii,incep sa tipe cand ne intoarcem acasa,ne aud si ne recunosc de afara.Stiu cum arata hamul,am mai vazut si din pacate la noi nu exista.Daca ne hotaram,sotul meu va face treba asta fara probleme,el se joaca cu Alexi si o intoarce cum vrea el pentru ca pe el l-a acceptat din prima sa puna mana pe ea.Cred ca va fi un pic stresant mai degraba pentru noi...... Cred si eu ca nu-i convine sa stea asa mult timp singura,find asa atasata de noi.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: