6,726

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Gabi, sa-ti traiasca, frumosi foc puisorii. In caz ca ramane un pui disponibil, eu sunt dispusa sa-l cumpar.

Vicky - Mamica fericita

6,727

Maine ma duc sa-mi iau perus..un baietel big_smile Urati-mi succes cred ca este a 5-a oara cand ma duc sa caut unul frumusel foc.  :perusi: .

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,728

Bafta, Anny!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,729

misha67, copilasii si-au gasit toti stapani. Numar 1 la matusa G.(1), numar 2 si 3 la matusa V., mama si tata la matusa G.(2) si numar 4 ramane la mine, asa a dorit mama.
Imi pare rau ca nu mai am, ti-as fi daruit unul cu cea mai mare placere (nu am vandut niciodata animale). Voi tine legatura cu matusa mea si in caz ca mai fac pui si vrea sa ii dea, te anunt prin pm.
anny1997, iti urez mult succes!

Gabriela

6,730

succes anny  :succes:  :k:  tongue

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

6,731

:bd: Am cumparat un perusel  :perus:  :perus: mic si albastru o frumusete :X:X are nasu rozaliu spre mov e baietel  :rusine: E fff speriat nu a scos o vorba de cand l-am cumparat ..  hmm . Daca vreau sa-l iau in mana fuge prin toata colivia  smile si ma ciupeste  :rusine:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

6,732

Asteptam poze cu baietelul anny big_smile . Apropo, cum il cheama?

6,733

iam pus numele celui pe care l-am pierdut adica loli  :heart: . Poze nu am cu ce sa fac aparatul foto l-am stricat  :furios: . Iam dat drumul prin camera si acum sta sus pe lustra  :perus:  e un scumpiiic

6,734

Foate dragut numele, atunci cand faci rost de un aparat, te asteptam cu pozele cu micutul tau. big_smile

6,735

:bravo: sigur :heart:

6,736 (edited by suana 14-08-2010 10:51)

Bubu-linu' meu.  :heart:     http://i34.tinypic.com/15mhaic.gif

http://img804.imageshack.us/img804/2047/dscn0018.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,737 (edited by iancumarian 14-08-2010 12:18)

foarte frumos suana!
aveți idee de ce perușul meu doarme cu piciorușele agățate de tavanul coliviei și cu capul atârnând în jos?Mi se pare o poziție cam ciudata!  big_smile

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,738

Mai sunt cazuri din astea,daca te uti in urma cu mai multe pagini si a lui iloveanimals(Dany),dormea asa.Nu cred ca e motiv de ingrijorare.
PS:multumesc.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

6,739

da dar pana acum nu dormea asa!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,740

poate de la caldura  :bang:  :bang:

- Bianca

6,741

Si ai mei mai dorm pe curbura de la colivie,in loc sa stea pe bete.Probabil ca asa se simte bine al tau acuma si da,poate si de la caldura excesiva.Cine stie ce e in capul lor micutz.....   :perusi:

6,742

Suana e superb Bubu-linu' tau. Sa-ti traiasca :pup:

6,743

Multumesc rocks. La fel.  :perus: E singurul perus englez pe care-l am.Daca te uiti si la topicul de chow-chow,am pus si acolo poze cu el si Daissy.   :perusi:

6,744

E foarte frumos Bubulinul , Ramona !  :pup: Si pe mine ma bate gandul sa imi iau si 2 perusi ... Dar ma mai gandesc . Inca nu sunt hotarata .

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,745

Multumesc Laura.Englezii sunt mult mai cuminti si mai calmi ca ceilalti perusi.Pot spune ca si seamana cu un lord englez cu bune maniere.  :hihi:  Bubu e asa de scump si cuminte ,tot timpul il pupacesc pana nu mai poate......  :perusi:  Chestia e ca a fost anul trecut la tara o scurta perioada,cei de acolo l-au lasat prin camera si a cazut cred dupa ceva.Cand l-au apucat,l-au tras de coada si a ramas fara.Si de atunci ,cu toate vitaminele si mancarea buna nu reuseste sa si-o refaca.De asta nici nu l-am mai lasat acolo,e prea frumos si cuminte sa fie stresat.

6,746

Am trecut si pe acolo si v-am vazut si frumusetea de catel. Si v-am mai vazut si ciobanescul. Sunt minunati toti. Sa va traiasca! :pup:  Am o intrebate...perusul englez l-ati luat de la vreo crescatorie sau de la petshop? Ca eu nu am vazut pe la magazine  :perus: englezi....

6,747

Astazi l-am gasit pe Diego mort pe fundul coliviei  :cry:  Imi pare atat e rau dupa el era cel mai mare dintre cei 7 puisori si cel mai prietenos  :cry:  Nici nu stiu de ce am foat foarte surprinsa cand lam gasit mort pentru ca nu a avut nici un semn ca ar fi bolnav ca sa stiu sa il tratez . Pur si simplu lam gasit mort   :cry:   :cry:   :cry:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,748

:hug:
Ne-am intors si noi de la mare, ceva mai mari si mai frumosi .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

6,749

Imi pare foarte rau Estera, pacat
Sa-ti traiasca setris, frumosi ce varsta au?

Detin un perus (Paco) :perus: si o nimfa de 3 ani (Cookie), :nimfa:, VA IUBESC :heart:

6,750

Merci mult George, au cam patru saptamani, ii cresc la mana de cand aveau o saptamana jumatate-doua.  :k:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu