Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Gabi, sa-ti traiasca, frumosi foc puisorii. In caz ca ramane un pui disponibil, eu sunt dispusa sa-l cumpar.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Gabi, sa-ti traiasca, frumosi foc puisorii. In caz ca ramane un pui disponibil, eu sunt dispusa sa-l cumpar.
Maine ma duc sa-mi iau perus..un baietel Urati-mi succes cred ca este a 5-a oara cand ma duc sa caut unul frumusel foc. :perusi: .
Bafta, Anny!
misha67, copilasii si-au gasit toti stapani. Numar 1 la matusa G.(1), numar 2 si 3 la matusa V., mama si tata la matusa G.(2) si numar 4 ramane la mine, asa a dorit mama.
Imi pare rau ca nu mai am, ti-as fi daruit unul cu cea mai mare placere (nu am vandut niciodata animale). Voi tine legatura cu matusa mea si in caz ca mai fac pui si vrea sa ii dea, te anunt prin pm.
anny1997, iti urez mult succes!
succes anny :succes: :k:
:bd: Am cumparat un perusel :perus: :perus: mic si albastru o frumusete :X:X are nasu rozaliu spre mov e baietel :rusine: E fff speriat nu a scos o vorba de cand l-am cumparat .. . Daca vreau sa-l iau in mana fuge prin toata colivia
si ma ciupeste :rusine:
Asteptam poze cu baietelul anny . Apropo, cum il cheama?
iam pus numele celui pe care l-am pierdut adica loli :heart: . Poze nu am cu ce sa fac aparatul foto l-am stricat :furios: . Iam dat drumul prin camera si acum sta sus pe lustra :perus: e un scumpiiic
Foate dragut numele, atunci cand faci rost de un aparat, te asteptam cu pozele cu micutul tau.
:bravo: sigur :heart:
Bubu-linu' meu. :heart:
Uploaded with ImageShack.us
foarte frumos suana!
aveți idee de ce perușul meu doarme cu piciorușele agățate de tavanul coliviei și cu capul atârnând în jos?Mi se pare o poziție cam ciudata!
Mai sunt cazuri din astea,daca te uti in urma cu mai multe pagini si a lui iloveanimals(Dany),dormea asa.Nu cred ca e motiv de ingrijorare.
PS:multumesc.
da dar pana acum nu dormea asa!
poate de la caldura :bang: :bang:
Si ai mei mai dorm pe curbura de la colivie,in loc sa stea pe bete.Probabil ca asa se simte bine al tau acuma si da,poate si de la caldura excesiva.Cine stie ce e in capul lor micutz..... :perusi:
Suana e superb Bubu-linu' tau. Sa-ti traiasca :pup:
Multumesc rocks. La fel. :perus: E singurul perus englez pe care-l am.Daca te uiti si la topicul de chow-chow,am pus si acolo poze cu el si Daissy. :perusi:
E foarte frumos Bubulinul , Ramona ! :pup: Si pe mine ma bate gandul sa imi iau si 2 perusi ... Dar ma mai gandesc . Inca nu sunt hotarata .
Multumesc Laura.Englezii sunt mult mai cuminti si mai calmi ca ceilalti perusi.Pot spune ca si seamana cu un lord englez cu bune maniere. :hihi: Bubu e asa de scump si cuminte ,tot timpul il pupacesc pana nu mai poate...... :perusi: Chestia e ca a fost anul trecut la tara o scurta perioada,cei de acolo l-au lasat prin camera si a cazut cred dupa ceva.Cand l-au apucat,l-au tras de coada si a ramas fara.Si de atunci ,cu toate vitaminele si mancarea buna nu reuseste sa si-o refaca.De asta nici nu l-am mai lasat acolo,e prea frumos si cuminte sa fie stresat.
Am trecut si pe acolo si v-am vazut si frumusetea de catel. Si v-am mai vazut si ciobanescul. Sunt minunati toti. Sa va traiasca! :pup: Am o intrebate...perusul englez l-ati luat de la vreo crescatorie sau de la petshop? Ca eu nu am vazut pe la magazine :perus: englezi....
Astazi l-am gasit pe Diego mort pe fundul coliviei :cry: Imi pare atat e rau dupa el era cel mai mare dintre cei 7 puisori si cel mai prietenos :cry: Nici nu stiu de ce am foat foarte surprinsa cand lam gasit mort pentru ca nu a avut nici un semn ca ar fi bolnav ca sa stiu sa il tratez . Pur si simplu lam gasit mort :cry: :cry: :cry:
:hug:
Ne-am intors si noi de la mare, ceva mai mari si mai frumosi .
Imi pare foarte rau Estera, pacat
Sa-ti traiasca setris, frumosi ce varsta au?
Merci mult George, au cam patru saptamani, ii cresc la mana de cand aveau o saptamana jumatate-doua. :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus