1,776

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Ba stiu ce sa faca cu el dar si-l aranjeaza cum vor ele. smile Cum cred ele ca e mai bine pentru ele si pentru oute.

1,777

aha.ms o intrebare cum afli varsta la zebre? neutral  tongue  :pls:  :pls:

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

1,778

Cam greu...daca are inel la picior te uiti si vezi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,779

nu are...alfel nu sti(fara suparare
big_smile  big_smile  tongue

1,780 (edited by raluky4 12-08-2010 17:05)

Din pacate nu prea stiu o tehnica ,,oficiala", dar am observat ceva: Cand era mic Rikisor al meu avea ciocul mai deschis la culoare si Candy il avea mai inchis.Acum...nu stiu...asa mi s-a parut, poate te ajuta si pe tine.Pune si tu o poza cu ei ca sa vedem... ca  din aia de la semnatura nu prea iti dai seama.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,781

scz de poze da is cam nashpa.o intrebare(io ala mister intrebare smile  tongue )asa.de ce tedy si rory stau toata ziua unu sus un jos si invers si seara stau lipiti?ms

Adaugat: 12-08-2010 22:01

next si ultimele.akm scz..daca nu se inteleg perfect dar daca le faceam de aroape se speriau..
eu azi pe el nu lam vazut sa bea apa.oare dc?poate a a fost cald si nu leam pus caditza?

:nb: la toti

1,782

Deci, 1, Mi se pare ca baiatul e cam de varsta lu` Rikisor al meu, deci adult . Fata se pare ca e pui.
2,Poate ca ziua le e cald si de aia stau asa si poate ca noaptea le e mai frig sau se sprijina unul de altul.
3, Poate ca nu bea apa fiindca le ajunge cea din morcovel sau ce  legume ii mai dai tu pe acolo .

1,783

tedyrory, te rog sa nu mai scrii mesaje unul dupa altul si sa nu abuzezi de emoticoane. Multumesc!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

1,784

pai silviu,par din cauza pozelor,ptr ca am spus ca leam facut cat de aproape am putut,pentru ca sunt speriosi si fug de orice e aproape de ei.

Adaugat: 13-08-2010 10:55

vreau sa va intreb:la zebre partenerii tre' sa fie de ceeasi varsta ptr. imperechere sau pot fi de varsta diferita.si altceva..cum isi amenajeaza cuibul?adik mereu vor fi in el(pana cand este gata),araanjazdusi pe acolo,sau doar sa transporte materialele ,asezadule aiurea?ms :merci:

1,785

Silviu, masculul are acei ,,obrajori specifici".Nu sunt in niciun caz amandoi masculi.
A, si cu placere Ionutz! wink  wink  neutral
Depinde de fiecare, Ionutz.In general trebaluiesc ceva pe la cuib p-acolo, nu il lasa vraiste.
Mai citeste si tu articolele de pe Latifa, te vor ajuta mult de tot!

1,786

am citit tot despre zebre de pe latifa dar...ai mei sunt contrar ce scrie aici smile  smile .oricum raluky4 tu mereu imi dai sfaturi  si ma ajuti.ms :pup:  :k:  wink

Adaugat: 13-08-2010 19:38

birdslover nu imi trebuie neparat dar eu inka sunt mik(daa mai sunt  mik la aproape 14 ani smile )asa am vrut si eu asa sa am din alea ca poate aveam pui si am zis sa nu pun mana pe oua s.a.m.d.si vreau sa iti multumesc si tie ptr ajutorul dat ms :pup:  wink .ca familika mea e asa de agitata ca sar din colt in colt si se agita si parca au inebunit.off..inainte,cana  iam luat ea era um pic mai linistita,dar cand sau obisnuit a turbatsi ea dupa el. smile

a si am zis de forfecutza ptr ca domnu'TEDi are la degetele din spate niste ghioare de te sperii cand le vezi.si rori are si ea gherute dar sunt de 2 ori mai mici fatza de tedy smile  smile

1,787

Pai.. nu ai nevoie de chestiile alea. Iar gherutele nu le taia tu, ca ele sub gheruta au o vena si daca le tai vena, pot sa si moara din cauza pierderii de sange. Vena aia nu se vede foarte bine. Mai bine du-te la pet-shop si cere bete abrazive. Se aplica pe batul din colivie si au rolul de a toci gherutele. Si nu sunt scumpe, e maxim 5 lei pachetul de 3 bete.

1,788

ok.ms de sfat birdslover smile  :pup:

Adaugat: 14-08-2010 21:29

cred k zebrele mele o sa faca oua,otr ca stau linistite una langa alta si se tot uita unu la altu da as afrumos si mai clipesc din cand in cand.poate am noroc si devin buni smile  smile  big_smile

1,789 (edited by raluky4 15-08-2010 10:26)

Poze cu picii mei mici, cand le-am dat drumul.

Ionutz, nu te supara pe mine, dar pune toate mesajele intr-unul.Aduna-ti ideile si scrie.
Ti-a atras si Latifa  atentia, dar nu aibagat in seama acest lucru.Vezi ca poate sa te si baneze.
Sa stii ca eu am luat zebrutele(actuale) in februarie, respectiv aprilie si au inceput sa oua din mai/iunie, dar nu au scos niciun pui, au mancat ouale.

1,790

stiu,scz de mesaje dar am scris 2 ptr ca mam grabit :cry:  :rusine: si...am mancat litere si nu stiu cum sa modific mesaju.nu ma supar dar eu mam speriat um pic. :rusine: promit k nu se mai repeta.scz de off-topic

sunt super frumoase zebrutele tale

1,791

Merci de apreciere.
Nu am vrut sa te sperii,Doar te-am informat.
Iti poti edita mesajele cand ajungi super utilizator.

1,792

oare cat timp trece pana se obisnuiesc cu locul?adik daca le dau drumul prin curte sa vina inapoi?ms

1,793 (edited by raluky4 16-08-2010 19:52)

Doamne fereste!!!!!!!!!! Crezi ca sunt caini sau pisici, sa se intoarca inapoi? mad
Tu chiar nu iti dai seama ca odata ajunse in libertate, nu se mai intorc? Mai ales zebrele.
Sa nu le dai drumul NICIODATA! Poate doar prin casa si POATE ei intra singuri in colivie, dupa mancare.Si vezi sa nu fie deschis niciun geam.
Chiar nu te-ai gandit sau informat despre acest lucru?Era evident.

1,794

Astazi Elly a facut un ou  :wow:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,795

estera:bravoo!!oul sa se faca pui :sanatate:
raluky4:stai linistita ca mam ganit la asta dar oricum nu o sa le las prin curte.prin camera poate..dar nu as risca ptr.ca nu stiu cum o sa le prind :cry: si nu vreau sa le pierd...oricum ms de raspuns big_smile .eu am intrebat ca am auzit ca la micul alexander (unele cazuri)iau lasat liberi prin curte si nu fugeau prin lume.dar ala era micu alex.zebrele sunt mici si iuti .dar eu tot le iubesc wink  tongue

1,796

bravo,super,un puisor,sper sa fie fertil si sa iasa din el un pui,frumos si foarte sanatos,succes! :pup:

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

1,797

astazi am vazut ca puisorii mei aveau ochii deschisi.erau asa de comici.tata a inceput sa rada cand i'a vazut  smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,798

super andreea sa-ti traiasca :dans:

1,799

multumesc  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,800 (edited by di.modi 19-08-2010 15:00)

Hotărât lucru, am ghinion la zebre !  :cry:
De aia nici n-am mai prea dat pe aici  sad
Zilele trecute, pustoaica vecinilor, mi-a deschis colivia si Puia si-a luat zborul pe geamul deschis ... a doua zi, Puiu era teapăn in cuib ... si de-abia ce se invătaseră să intre in "Vila" pe care le-am mesterit-o    :cry:
Abia azi am reusit să vorbesc cu crescătorul de la care le-am cumpărat si mi-a spus, că si el a observat că,  unele zebrute fac perechi pe viată, desi nu e comportamentul lor obisnuit.
   Cu ocazia asta, mi-a promis ca-mi tine un mascul din cei motati născuti acum în 10 august, si dacă e posibil (adică dacă este, că incă nu le stie sexul), si o femelă. Deci prin 10 septembrie, voi avea din nou ciripei în casă (că-i tare tristă fară ei)  sad   ... si tot Pui si Puica, am să le spun !  neutral

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez