Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
ms estera .si tie la tel :sanatate: :k: :k: :angel:

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
ms estera .si tie la tel :sanatate: :k: :k: :angel:
tedyrory cuplacere sa le dai si ou fiert si morcovi razuiti ca le place mult osul de sepie sa nu lipseasca ca au nevoie de calciu eu la ale mele le-am pus cadita in care se balacesc de mama focului succes cu ele :sanatate:
ok ms.eu azi leam pus caditza da se balacesc si se fac ude,iar cand ies din cada,juma'de apa nu mai e ca ba stropesc cu ea,ba o beau
:sanatate: .ms de ajutor.tot binele din lume
Poti sa lasi outul chiar si 20 de zile ca sa fii sigur!
ps:(ptr xxy) leam dau ou fiert si in 3 minute au lins farfuria.de morcov ras nu mai zic.in 2 zile nu au avut ce face decat sa bage in stomac=) :angel: :k:
Adaugat: 10-08-2010 15:15
am 1 intrebare .la zebre australiene.cand le iau mancare e bn sa apare pe punga/cutie doar poza zebrelor sau si a altor pasari?.ms :wow:
nu trebuie sa apara poza cu ele eu le cumpar si din piata la vrac si le iau si din magazin si le amestec oricum contin mei,orz,floarea soarelui si le cumpar batoane cu vitamine
aha deci tre sa fie mancare de oricare dar nu de pasari mari nu?k asta am inteles :einstein:
exact gasesti multe feluri ma refer la firma si vezi tu care le place cel mai mult
Nu poti sa le dai la zebrute mancare pentru papagali mari pentru ca e prea mare si solida pentru ele.
ms amandurora de sfat.dar inca 1 intrebare :ce sa nu le dau sa manance(daca stitzi)adik sunt intolerante la cevams
Incearca sa le dai in cantitati cat mai mici salata, struguri, kiwi, citrice si patrunjel, NU le da cartof crud, avocado, fructe nespalate, mai multe fructe/legume la un loc, hrana speciala pentru alte specii de pasari si alimentele de care nu esti sigur. A.. fructele si legumele sa fie decojite si date prin razatoare sau taiate in bucati mici.
ms de raspuns birdslover.eu am vrut sa e fac azi ou cu biscuiti si am citit ca in loc de biscuitii de pasari sunt buni si cei de catei/pisici.dar nush...am fost um pic mirad de reteta asta.tu ce zici?adik biscuitii de pasari ii faci firimituri nu? :wow: :wow: ms
Eu si multi utilizatori de aici le dam pasarilor galbenus cu pesmet (sau cu morcov ras), care mi se pare cel mai ok. Incearca sa ocolestii biscuitii astia de pasari, betele cu seminte, osul de sepie/blocul mineral cu arome pentru ca au numai chimicale. Eu nu m-as risca sa le dau nici mancare de caini
:wow: :wow: :wow: :wow: deci sa nu le dau os de sepie?? :wow: :wow:
Ba da, obligatoriu os de sepie, dar din ala simplu. Sa nu fie cu arome. Ca exista cu capsuni, cu banana etc. Alea nu-s bune.
ok ms de sfaturi.o sa ma ajute.dar tu sti daca zebrele au o perioada anume de clocire sau cand isi fac cuibul?daca sti
:rusine:
Nu stiu dar aflam
http://www.4animale.ro/pasari/canari-ci … producerii
Ps: nu isi fac ele cuibul, trebuie sa-l cumperi. Ps2: cel mai bine te-ar ajuta un crescator/stapan de zebrute.. cel putin la capitolul asta..
aha.oricum cuib au .dar la petshopul de unde leam luat nu au avut .iar akm leam pus iarba uscata pe jos si o sa e pun alaj cu a zis xxy.dar la alt petshop avea pe un musor niste atza a zis ca e speciala ptr asta adik ptr cuib de pasari(citeze australiene).si nus daca sa il iau sau nu.tu ce zici?ca eu cunosc un crescator dar nu are zebre
si nush.poate ma poti ajuta
Pai in primul rand n-ai facut bine ca le-ai pus iarba uscata pentru ca are foarte multi microbi. Poate avea si viermi intestinali pe ea.. fie ca vin ei de la mama natura, fie ca au fost eliminati de alte animale prin excretie si substante toxice si multe altele.
Ai putea sa le iei ata din aia dar sa o poti si schimba, pentru ca dupa ce ies puii, din cate stiu, asternutul trebuie schimbat zilnic.
aha.stai linistit k nu leam pus in cui..dar maine primu lucru o scot.ser sa faca pui ca de intes nam probleme cu iei.sunt cuminti.ms de sfat si eu ma gandeam sincer la atza aia.si la pui sa le dau eu hrana sau ii hranesc parintii ?
Vezi ca in primul rand sunt o "ea"
Pai lasa-i pe parinti sa ii hraneasca pentru ca ei sunt foarte plapanzi si trebuie sa fii experimentat ca sa le dai tu. Doar in cazul in care ii abandoneaza (ceea ce nu cred sa se intample), trebuie sa-i hranesti tu.
Ionutz, le poti pune in cuib zebrutelor servetele de masa simple, fara arome, taiate fasii.
Le poti pune os de sepie, chiar au nevoie.
ma ajuta si pe mine cineva?
am 2 cintezze si mi sau amperechiat si au facut 4 oua dupa aceia leau spart, si au facut acuma 8 oua :cry: e de bn sau rau sa ami dea cineva sfaturi cat mai repede va roggg!!
Adaugat: 11-08-2010 14:42
(eu sunt sora lui oana) care cere ajutor
:fluture:
Pfoai...pai asteapta sa iasa puii...pune-le os de sepie si morcovel ras si o cadita cu apa speciala pt. ei ca sa fie umiditate la oua!
ms raluky4.eu oleam luat ieri un ghem special(cika)ptr cuib,dar daca nu au fost invatzati cu cuib nu stiu ce sa faca cu el.si doar imprastie atzele.oare o sa se descurce :pls: :pls: :pls: :pls: :pls: ?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata