Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Perusii mei au un astfel de bat abraziv si pana acum sunt ok:
http://www.petboutique.ro/popup_image.php?pID=699
Nu as avea curajul sa le tai unghiutele.
In legatura cu perusii care au zburat: imi pare foarte rau pentru ei si sunt absolut sigura ca stapanii nu au ramas chiar indiferenti. Oricui i se poate intampla. Atunci cand luam un animal, il luam pentru a-l ingriji si pentru a-i oferi viata pe care nu o poate duce oriunde. Si chiar daca Silviu nu a aratat prin emoticoane cat de rau ii pare, mai mult ca sigur a suferit pentru pierderea micutului.
Toti isi iubesc animalele.
Si acum despre pasaricii mei: pui numar 2 a inceput sa zboare, si inca destul de bine, pui numar 3 musca mai rau decat mami Rica si aproape ca-mi dau lacrimile cand baga ciocul in mana mea, dar bineinteles, ii spun ca il iubesc si imi da drumul, ceilalti sunt bine, asteptam sa creasca si ii ducem la noile lor familii. A zis mama ca o sa-l pastreze pe pui numar 4, iar pe pui numar trei nu stiu unde sa-l dau, e ok daca pastrez doi baieti? (desi nu prea cred eu c-o sa am voie, dar speranta moarte n-are...)
E ok ca se agata de gratiile custii si dau repede din aripi? Observ ca le cad niste pene mici, un fel de puf...
Va pupam toti 7!