1,726

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

multumesc ralu.da e prima tura

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,727

Felicitari Andreea pentru puisor sper sa iasa si celalalt  :bravo:

Adaugat: 02-08-2010 14:23

Poze noi cu micutii mei smile

Adaugat: 02-08-2010 20:30

App am uitat sa va intreb la cat timp o sa le apara puilor culorile ?

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,728

a iesit si al 2-lea puisor  :elefant: acum asteptam sa creasca...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,729

felicitari  Andreea sper sa se faca mari si sanatosi :elefant:  :elefant:

1,730

Andreea felicitari pentru micuti  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,731

multumesc alex si estera  :pup:

1,732

Felicitări Andreea7 !  :k:  Să-ti crească mari si voinci, puiutii !  :sanatate:

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez

1,733

felicitari Andreea! sa creasca mari,voinici si sanatosi puisorii tai :heart: !

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

1,734

de ce femela il bate pe mascul ?azi dimineata se iubeau si acum il alearga prin colivie si scoate niste sunete,il prinde pe mascul si ii smulge penele de ce?iar din oua inca nu a iesit nimic sad            http://asia.sunphoto.ro

http://asia.sunphoto.ro

1,735

L-o fi prins pe la vecine, xxy ! :hihi:

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez

1,736

Poate ca vor sa se calce din nou.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,737

Wow, ce tare, acum mai nou femeile isi bat barbatii  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,738

poi de calcat a calcat-o apoi a inceput sa-l fugareasca smile iar spre seara sau impacat ,azi dim tot asa la fugarit prin colivie si acum stau frumos una linga alta

1,739

estera cam pe cand le dispare negreala de pe cioc si incepe sa se faca portocalie iti poti da seama care e mascul si care e femela

1,740

am revenit si eu din vacanta si asteptam cu nerabdare sa imi vad minunatiile mele....am si eu o intrebare...unul din puiuti are pielea roz si celalalr neagra.e normal?!

1,741

sall.sunt nou pe aici..sambata miam luat 1 pereche de zebrutze.tedi si rori :angel: 2 ingerasi. la capitolul pui as avea 2 intrebari:1.cam cand fac zebrele pui?(in carte nu scria o perioada anume)2.leam pus cuib,dar nu intra in el.oare de ce? cea de la magazin nu avea cuib..poate ma puteti ajuta cu intrebaile astea...ms mult

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

1,742

bine ai venit sint frumoase exact ca si ale mele poi in primul rind trebuie sa se acomodeze cu noua locuinta si cu tine in cuib sa pui talaj sau paie uscate se vor obisnui cu cuibul eu am pus cuib cind deja a avut un ou si s-au obisnuit mai greu ma refer la femela i-a trebuit cam 1 luna de zile succes cu ele smile

1,743

ms mult xxy.pai aia de la [et shop a zis ca sa le iau un fel de ata speciala ptr.cuib si ca isi fac singure cuibu.dar o sa le pun talaj wink ms de sfat.apropo..dc baiatul e mai mic decat fata?adik e vreo promlema la reproducere?

oricum nu stiu daca sunt din "aceiasi mama" sa zic asa.k aia de la pet shop a zis ca toti sunt la fel cand am intrebat de varsta.

Adaugat: 09-08-2010 18:19

poze noi facut la 21:20!!tedi si rori au intrat in cuib..xxy nu leam pus talaj dar maine le pun.sa va traiasca tuturor pasarile de companie si sa avetzi noroc cu toate animalele pe care le aveti  :k:  :k:  wink

1,744

Sa iti traiasca micutii, Ionut!
P.S.Bine ai venit!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,745

ms raluky4.iti doresc numai bucurii alaturi de animalutzele tale! :sanatate:

1,746

Multumesc, si tie la fel.

1,747

vreau sa te intreb.e bine daca le pun caditza si os de sepie?:S

1,748

e ff bn daca le pui :dans:

1,749

yokoman wrote:

estera cam pe cand le dispare negreala de pe cioc si incepe sa se faca portocalie iti poti da seama care e mascul si care e femela

Multumesc mult smile

Adaugat: 10-08-2010 12:53

tedyrory bine ai venit.  :hug:  Ai niste minunatii de zebrute. Sa iti traiasca si succes la oute si puisori  :k:

1,750

Salutare prieteni.O intrebare.Pui la zebrute ies din ou/eclozeaza pana in ziua a 13 de cand a fost depus oul sau e posibil sa eclozeze si dupa,..adica sa eclozeze dupa 14-15 zile.Ale mele zebrute au depus 3 oua,dintre care primul l-au spart in prima zi,al doilea l-au spart cam dupa vreo 8 zile de clocire,iar acum mai au un out care astazi ii cam vine sorocul.Mentionez ca sunt la prima serie de oute si nu am avut pana acum nici un puiut de la ele,adica cu alte cuvinte sunt la inceput cu ele smile