Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Bine ai venit si chiar te rugam sa pui poze cu pasarelele
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Bine ai venit si chiar te rugam sa pui poze cu pasarelele
bine ai venit AndreeaC ... vezi sa pui poze cu toti si mai ales cu printesele alea frumoase ale tale :pup: te rog sa treci pe la "caini","rozatoare" si "pisici" si sa ne incanti cu frumosii tai :heart: cel putin porcutele is superbe ...si catei :heart: superbi ..dar pisicutele si nimfele nu mi le-ai aratat .... o sa te "cert" nitel pe mess ca nu mi-ai spus de nimfe :pup: pupici multi multi multi de la Muchi,Mandy & Degetica,Bubu & Chermit,Teddy si nu in ultimul rand EU ! :pup: si sper sa te simti aici ca "Acasa!"
bine ai venit andeea ,sper ca vom auzi numai de bine despre papagalii tai si sper ca vei posta multe poze
welcome andreeac!!sa stii ca nu o sa poti sa le determini exact sexul...eu nici acuma nu sunt sigura daca e baiat sau fata...femeia de la care l-am luat a zis ca e baiat ca are obrajorii aprinsi...dar eu tind sa cred ca e fetita ...sa-ti traiasca toate animalutele :pup:
Imi pare rau, Mary... eu intrasem sa va spun ca :nimfa: Lolita mea tocmai a facut primul OUTZ :bravo: :bravo: si sunt tare bucuroasa, va fii cel mai frumos cadou de ziua mea ....si nu ma asteptam ca citesc asemenea veste rea .... chiar imi pare rau ...sper sa se intoarca Mago .
Pufulina mea de cateva zile nu are stare deloc, din cate mi-a zis mama si m-am convins si eu, amandoi isi schimba penele, si ea sta pe fundul coliviei si aduna penele intr-un colt. Asta ce vrea sa insemne? Plus ca e tare agresiva daca merg spre ea, pana acum nu a avut nimic. Eu ma gandesc ca poate o sa depuna oua, dar
nu i-am vazut sa se calce, hmmm. Astept pareri de la cei experimentati. ms
Nici la mine nu e roz situatia...Tot le mai cad pene, am inceput s ale dau drumu impreuna iar, dar tot nu se inteleg, Mango iar numai canta...chiar nu stiu ce o sa fac...
as vrea sa ii iau un companion la nimfulina mea...dar ma gandeam sa ii iau un perus...credeti ca s-ar intelege??
:nimfa: da,posibil sa se inteleaga,dar va sta mai mult cu noul camarad,succes! :perus:
as vrea sa ii iau un companion la nimfulina mea...dar ma gandeam sa ii iau un perus...credeti ca s-ar intelege??
cel mai bine ar fi sa ii iei tot o nimfa, chiar daca s-ar intelege cu perusul, tot nu e ca si cum ar avea o nimfa
George nu e nevoie sa se calce ca sa depuna oua.Daca sta jos in colivie si vrea sa-si faca cuib din pene e posibil sa si faca oua.In perioada asta sunt mai dificile si s-ar putea sa ia si o pozitie cu aripile deschise,sa fasaie si sa se legene atunci cand te apropii.Daca face oua asta e,lasa-le pana le face pe toate si apoi scoate-le ca n-are rost sa -si piarda vremea degeaba.
zuxi,nimfele se inteleg cu perusii,in general.Dar de ce nu ii iei o pereche sau vrei sa ai si un perus?Probleme mari nu vor fi,de regula perusii sunt mai autoritari ca nimfele.
Da are dreptate Ramona perusii sunt mult mai autoritari ca nimfele. Mai demult am avut doi perusi si dupaia mi-am mai luat si o nimfa . Si ce sa crezi cand ii lasam impreuna perusii o trageau pe nimfa de mot si nu ii dadeau pace
George nu e nevoie sa se calce ca sa depuna oua.Daca sta jos in colivie si vrea sa-si faca cuib din pene e posibil sa si faca oua.In perioada asta sunt mai dificile si s-ar putea sa ia si o pozitie cu aripile deschise,sa fasaie si sa se legene atunci cand te apropii.Daca face oua asta e,lasa-le pana le face pe toate si apoi scoate-le ca n-are rost sa -si piarda vremea degeaba.
zuxi,nimfele se inteleg cu perusii,in general.Dar de ce nu ii iei o pereche sau vrei sa ai si un perus?Probleme mari nu vor fi,de regula perusii sunt mai autoritari ca nimfele.
ok. Dupa ce am am cumparat-o avea pozitia aia ca statea pe fundul coliviei si se legana si mai deschidea aripile. Acuma o sa vad ce are de gand sa faca. Eu tare mi-as dori sa imi faca cativa puiuti Dar acuma mai depinde si de Pufi, ca nu se prea apropie de ea
El cand ma vede ca merg spre el tot da din cap si incepe sa cante. Asa e un scump :heart:
Da are dreptate Ramona perusii sunt mult mai autoritari ca nimfele. Mai demult am avut doi perusi si dupaia mi-am mai luat si o nimfa . Si ce sa crezi cand ii lasam impreuna perusii o trageau pe nimfa de mot si nu ii dadeau pace
Foarte tare
Si noi cantam in doi sau trei. :nimfa: Daca duc mana spre Motat sau Bombonel si fluier incep sa cante. :music: Am una din fetitele perus,Lola,cea cu galben,care vaneaza pe oricine se pune pe colivie;o prinde chiar si pe Alexi de picioare cand mai merge in vizita in bucatarie.Asa ca le dau drumul separat ,ca micutzii perusi imi tot necajesc motzatzii.
Si o mica sedintza foto,ca n-am mai facut demult poze.....
Uploaded with ImageShack.us
ramona chiar imi era dor de ei :heart: sunt foarte frumosi.pupam toate 4 cioculetele :pup:
Chiar sunt foarte frumosi :heart: sa iti traiasca !
Multumim,la fel. :hug:
Ramona sunt superbi motatii tai :pup: Sa iti traiasca ca sunt niste dulci :hug: :iubareti:
Si ai tai Estera. :pup: Ai niste frumuseti si te apreciez ca te ocupi asa mult de ei.Ca sa nu mai vorbim ca ti-ai marit si tu familia...... :perusi: Asta e microbul. :pisica:
sunt adorabili :heart: :heart: ...niste frumuseti :heart: :heart:
am o intrebare am dat drumu la AC cu ei camera si iam deschis un geam sa nu le bate aerul mai apus ceva..o sa va fac o poza cum e sper sa nu fie ceva grav
Adaugat: 03-08-2010 17:26
iata-le si pozele scz de dublu post ...
Multi pupici Ramona pentru motatii tai ! :pup: :pup: Sunt superbi ! :angel:
Asteptam si eu un raspuns la ce am scris pe pagina trecuta ... Asta e ! Acum avem 3 oute si maine al patrulea . Macar acum stiu ca s-au calcat ! Le-am pus iar cuibul , dupa ce am vazut ca am 2 oute langa tevile de la calorifer si nimeni nu mi-a spus ce sa fac ... Vad eu ce fac in continuare cu ele .
Sa va traiasca frumusetile motate ! :hug:
Cine are 2 nimfe baieti, fara fete prin preajma? Va rog eu ajung la disperare am nevoie de niste pareri, sa vad si eu cum traiesc altii asa frate...
Cand l.am luat pe Ares, Mango nu a mai cantat, Ares fiind mai autoritar. I.am despartit in camere diferite, a inceput Mango sa cante iar. Cu timpul i.am adus in aceeasi camera in colivii separate. La inceput iar numai canta Mango dar cu timpul s.a obisnuit si a inceput sa cante iar chiar si cu Ares in preajma, nu la fel de mult ca inainte dar oricum...canta unu tacea altul, canta altu tacea celalalt si tot asa.
Fiind foarte complicat cu datul drumu prin casa (pe rand in camere separate ca s anu se intalneasca, pentru ca au fost si intr.un tratament) dupa ce s.au recuperat in urma tratamentului, am decis sa le dau drumu impreuna....si de atunci....nu prea il mai aud pe Mango cantand.... tot se mai necajesc unul pe altul cand trebuie sa imparta castrinul cu mancare ( pentru ca mananc amndoi intr.una din colivii nu fiecare in a lui, dar de culcat se culca fiecare in a lui).
AM nevoie de un sfat....pe Ares nu pot s.l dau, adica ma chinui de atata timp cu el sa il tratez sa nu moara, oricat de slbatic ar fi ma doare sufletul sa il dau plus ca tipa unul dupa altul cand ii pun in camere separate ceva de speriat....deci probabil ca vor sa stea unul cu altul nici numai stiu....nu stiu ce sa mai fac...refuz sa cred ca sunt singura cu 2 nimfe baieti....vreau sa cante Mango
Si ai tai Estera. :pup: Ai niste frumuseti si te apreciez ca te ocupi asa mult de ei.Ca sa nu mai vorbim ca ti-ai marit si tu familia...... :perusi: Asta e microbul. :pisica:
Multumesc Ramona :pup: Asta este ne-a intrat in sange microbul si nu mai putem scapa de el
Asa e Ramona ! Ai dreptate ! :pup: Dar e cel mai deconectant microb care se putea gasi !
Gaza canta !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1f3jhkXZJYA[/youtube]
Adaugat: 03-08-2010 22:08
Veve canta !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qQ3JNi71Na0[/youtube]
Scuzati calitatea imaginii dar sunt facute cu telefonul si ... asta e ! Cantecul conteaza !
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus