1,651 (edited by ionutfinch 29-07-2010 15:02)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

multumesc frumos pt gandurile bune...
ce ma amuza astia doi verzisori...daca face unu ceva,celalalt sta si se uita ce face si parca ar vrea si el sa faca...Lora pana acum nici nu baga capacele in seama...acum roade toata ziua ca il vede pe baietel cu ce pofta roade la ele smile) smile)
nu stiu ce nume sa ii pun,imi dati ceva idei??? big_smile

LORA & LORD

1,652

Ma bucur sa aud ca se inteleg bine. Si eu i-am dat capace pe masina sa se joace. Stiam de la Ramona  :k: . I-mi faceam griji pt somnolenta lui dar se pare ca s-a odihnit si e vioi.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,653

Primul gand care mi-a venit a fost sa-l  numesti Lord ,sa se asorteze cu Lora.  wink Cred ca merge si la papagali nu numai  la caini.Felicitari pentru baietel si sa te bucuri de ei mult timp.O sa vezi ca o s-o copieze si o s-o urmeze pe Lora in tot ce face si asa se va adapta mult mai repede si usor.
O pereche superba!  :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,654

Felicitari ionut ptr baietel smile  sa imi spui si mie cum se inteleg ptr ca vreau sa iau si eu inca un alex big_smile ptr fetita sau baietelu meu :d inca nu stiu ce este neutral si trebuie sa mai astept pana voi sti sigur ce este smile

1,655

Ionut, Ramona are dreptate. Lord e un nume superb. Si eu ma gandeam la un nume sa se asorteze cu cel al Lorei si nu-mi trecea nimic prin cap.

- Mary-

1,656 (edited by ionutfinch 30-07-2010 20:48)

ms Ramona...asa ii va ramane numele...LORD...pe mine nu ma ducea capul smile
azi iar au fost liberi putin prin camera,le-am dat drumu vreo 2 ore cand am venit de la munca...Lora iese imediat cum deschid usita coliviei...dar Lord nu iese decat dak il scot eu...de azi nu o sa il mai stresez sa il scot...o sa aiba usita deschisa si va iesi cand ii va dorii inimioara...m-a si surprins azi,a vazut-o pe Lora ca imi tot vine pe umar si la un momentdat m-am trezit cu Lord pe umar, dar a fugi cand m-am miscat putin...mi-a venit 1 data si pe brat big_smile sunt semne ca incepe o relatie ca intre baieti asa smile
ionutz84 sunt surprins ca Lora a reactionat asa de bine fata de Lord...ma asteptam sa fie mai agresiva...asta si dupa experientele cu nimfele si perusul...cu Lord nu isi permite...se inteleg bine...mai bine zic nu prea se baga in seama smile se mai reped ei asa unu la altul dar rar...sper ca incet incet sa nu mai dea nici un semn de agresivitate unul fata de celalalt si sa formeze o pereche...

o seara buna!!!

LORA & LORD

1,657

:bravo: Ionut,ma bucur ca micutul Lordy a ajuns la tine.Stii ca ei sunt frati?Si Toffy prima zi era speriata, dar acum sta pe capul meu sau pe mana mea.Felicitari  pentru micut.Sa mai pui poze. :nb:

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,658

multumesc frumos anszi...
si u sa mai pui poze cu Toffy sa se mai vada fratii macar in poze pe net big_smile
anszi citeste mesajele.

Adaugat: 31-07-2010 11:02

ce ne pacaleste Ionut si ne face sa venim unul langa celalalt smile

LORA & LORD

1,659

Vai ce draguti sunt  :pup:  Sper sa se inteleaga cat mai bine si sa formeze o pereche frumoasa  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,660

sunt super dulci..o pereche reusita,din suflet ma bucur ca nu ai dat-o pe lora.

Max-aratinga nanday

1,661

:bravo: Se vede ca sunt frati ,si la Toffy ii place marul si se joaca cu capacele.Poze superbe ,reusite.Sunt asa de scumpi amandoi :pup:

Adaugat: 31-07-2010 16:18

Papam mar si dupa aceea mergem la culcare. :nb:

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,662

Toffy aproape la fel de frumoasa ca fratisu smile
glumesc...doua bijuterii smile

LORA & LORD

1,663

Felicitari si din partea mea, Ionutz! Sunt doi frumosi!  :heart:  Eu sunt convinsa ca se vor intzelege, doar sunt din aceeasi specie.  smile Multa sanatate copiilor si la cat mai multe poze si peripetzii!  :bravo:

Adriana

1,664

F frumosi ionut smile sa iti traiasca mult pana la adanci batraneti big_smile sper sa iau si eu cat mai curand o pereche ptr fata/baietelu meu. (ce Z5500 ai wink  )

1,665

ionutz ce varsta are al tau???
eu pot sa zic ca avand si baietel si fetita se vede destul de clar diferenta...desi Lord e pui sunt 100% sigur ca e baietel...diferenta la cap destul de vizibila...si nu mai zic ca este deja mai mare ca Lora...mai pune poze poate ne putem da seama ce este wink
cand am chef de musafiri dau drumu la maxim la z5500 si imediat am vecinii la usa si toti zic acelasi lucru "da mai incet" smile smile smile

LORA & LORD

1,666

pai nush ce sa zic in legatura cu varsta neutral cand l-am luat mi-sa spus ca este nascut/a in luna octombrie 2009. acum nu am de unde sa stiu sigur puii mei. am sai fac ceva poze astazi si am sa le postez.
pe mine ma mai viziteaza si politia wink) asta cand dau drumu tot la z5500 big_smile dar scap repede de ei tongue

1,667

Ionutz,ma simt onorata sa fiu nasa de botez a lui Lord.  :hug: E o pereche foarte frumoasa si din primele poze se vede ca nu exista rivalitate ci incearca sa faca totul impreuna.Sa se iubeasca cat mai mult si sa te bucuri de ei.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,668 (edited by ionutfinch 02-08-2010 13:41)

multumesc frumos...
ne-a pus Ionut capace sa avem cu ce sa ne luptam toata ziua...se cam enerveaza Lora ca Lord vrea mereu numai capacele ei si mai da din cand in cand sa il ciupeasca dar pana la urma se potolesc...sper ca odata cu trecerea timpului sa nu mai existe astfel de intentii de ciupit...

LORA & LORD

1,669

ionutz84 m-ai esti interesat de marele alex?

1,670

Salut alecss. da inca ma intereseaza un mascul de marele alexandru smile daca ai cumva da add la id de mess muc008. ms.

1,671

ionut, o hotarare inteleapta sa ii dai lorei o sansa,,si........ felicitari pt lord!!!!!!!!!!!
Ramona........nasica,,,,,esti buna de cinste...... sa iti traiasca finutul!!!!!!!!!!  :wis:

1,672

alexaj ai primit mesajul meu privat? astept un rasp. big_smile

1,673

Ionut, nu poate decat sa ma bucure alegerea pe care ai facut-o! Ma bucur pentru Lora, iar Lord e superb...
Noi am fost plecati in concediu, iar Coco a ramas singurel acasa. A fost cuminte, mai ales ca inainte de a pleca, i-a construit tati (ajutat fiind de Coco, bine-nteles) un playstand mare, si i-a amenajat si colivia - nu am insa poze decat cu playstand-ul, facute de atunci. Voi face si in colivie, zilele astea...

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,674

Cate poze frumoase.... Ionut speram si noi la puiuti de alexei....  smile  Mai incolo. Claudia se vede asa de frumos gulerasul lui Coco.  Oricum sunt deosebiti .

- Mary-

1,675

se mai reped ei unu la altul, dar sper ca din prea multa dragoste fac asta big_smile

LORA & LORD