Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
xxy asteptam vesti daca mai fac ute si sper ca totul sa fie bine si sa ai puisori
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
xxy asteptam vesti daca mai fac ute si sper ca totul sa fie bine si sa ai puisori
Salutare prieteni .Stie cineva pe perioada clocitului se practica baitaza? Sau e contraindicat sa nu raceasca ouale.Azi a mai venit pe lume un OUTZ :)Pe asta vad ca nu i-au pus gand rau..si cu exceptia dupamiezii fetitza a astat mai mult pe el si din cand in cand si masculul cate putin.
Pune in fiecare zi cadita si o sa faca baie daca vor.
In acest fel, cu penele ude vor pastra si umiditatea outelor.
Nu uita de calciu, e foarte important ca femela sa isi refaca rezervele de calciu dupa ce depune ouale.
Mult succes si sa ne tii la curent!
Salu prieteni.Am doua vesti pentru voi cea buna sa ziceam este ca zebrutele mele au mai facut astazi un ousor,dar cea rea e ca de azi dimineatza sebreuta fetita se simte rau.E abatuta ,somnoroasa,sta pe fundul coliviei si are penele infoiata,ii mai tremura si aripioarele putintel la intervale de timp.Nu am vazut-o sa fi mancat astazi ,doar a baut apa.Aintrat si in cuib in cursul zilei dar a stat si pe afara.Nu as vrea sa o pierd asa ca va rog care v-ati confrutat cu asemenea situatii ce solutii a-ti avut...Va multumesc din suflet si va rog sa ma ajutati sa o salvez.
Astazi le-am mai facut niste pozite la puisori dar am avut o surpriza . In loc de 3 puisori cat am crezut ca sunt pana acum am gasit numai 2 :wow: Cum erau inainte foarte mici si stateau lipiti unul de altul mi s-a parut de fiecare data cand ma uitam in cuib ca vad 3 puisori Oricum ma bucur si pt astia 2 care sunt si sper sa fie sanatosi si sa creasca mari :pls:
2 erau si inainte.M-am uitat atent la poza anterioara si am vazut ca tot 2 erau.
Sunt mici si dragalasi ! Pupam cioculetele mici , mici :pup: , sa se faca mari si frumosi !
Da si eu mam uitat astazi mai bine si am vazut ca sunt doi. Important e ca ei sa fie sanatosi.
Laura multumesc
Adaugat: 28-07-2010 21:30
Astazi unul dintre puisori a iesit pe gura la cuib :bravo:
vai :bravo: ce scump e sa-ti traiasca of la mine nu mai ies odata puiutii?sint niste scumpi ai tai felicitari
Si zicea puiul: Maaaaaaamaaaaaaaa, mi-e foaaaaaaaaame!
Felicitari pentru puiut si mai asteptam poze :bravo:
Va multumesc
Puiutul nu zicea nimik doar ca deschidea gurita cred ca de caldura
Astazi a fost la noi o zi grea din cauza caldurii dar au facut toti baita si am trecut cu bine peste
Adaugat: 30-07-2010 23:31
Azi dimineata am avut o surpriza Puisorul mai mare a iesit din cuibulet :bravo:
Ce indraznetz micutzul. :bravo: Pupicei..... :pup:
Multumim Si noi va dam pupicei :pup: :hug:
Adaugat: 31-07-2010 11:29
Poze cu puiutul cel curajos
:pup: :pup: :pup: Mic dar......curajos si frumusel tare. :hug:
Multumesc :pup:
azi cind m-am uitat in cuib mai erau 3 oua din 4 unul era aruncat pe jos si era spart cu galbenus in el de ce?la aruncat ca nu a fost bun?
Da poate ca nu era fertil si ele stiu asta . Oricum mai ai 3 si poate ca o sa ai totusi puisori. Iti tin pumnii
Adaugat: 31-07-2010 15:04
Acum mam uitat la ei in colivie si am vazut toata familia la un loc :bravo: A iesit si celalalt puisor afara din cuibulet Sunt asa de happy ca au crescut mari si sunt sanatosi :blb:
ei sa-ti dau o veste estera acum 5 min am fost pina in terasa si ma tot uitam la zebrute si cind m-am uitat in cuib ce crezi iar 4 oua deci ar fi fost 5 daca nu il papau pe celalalt da sper sa am macar un puiut sa vad poate mai face oua ca vad ca ale mele is cam lenese face un ou pe saptamina de ce oare?ca au tot ce le trebe au os de sepie seminte, ou fiert le pun si fructe fac baita na ce sa mai fac?
Pai nu ai ce sa le mai faci decat sa astepti rezultatele Poate totusi din atatea oute o sa ai cel putin un puisor
La mine zebrutele au reusit sa scoata puisori numai la a treia serie de oute.
saracutele ei da acuma ai puiuti :sanatate:
Felicitari, Estera! ma bucur din suflet pentru tine! Sa-ti traiasca minunatiile si de la noi un pupic in plus pentru micutzul curajos! :pup:
Multumesc Elfie Defapt au iesit amandoi din cuib
Adaugat: 01-08-2010 11:37
Vaiii nu stiu ce sa ma mai fac cu zebrutele astea. Nici nu au gatat cu puisorii astia si deja astazi iara au facut-o ... :wow: Urmeaza sa faca iara oute Ce sa le mai fac ca nu se mai opresc ?
:wow: :bravo:
am o veste pentru voi :elefant: am si eu un puiut la zebrutele mele :elefant: e foarte foarte mic da' e foarte pufos(asa se vede).mai au un ou si cred ca si acela are pui in el ca e mai inchis putin la culoare.sunt fericita...
Felicitari pentru puiut, andreea.Asta e prima lor tura de oute?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata