1,701

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

xxy asteptam vesti daca mai fac ute si sper ca totul sa fie bine si sa ai puisori smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,702

Salutare prieteni smile .Stie cineva pe perioada clocitului se practica baitaza? Sau e contraindicat sa nu raceasca ouale.Azi a mai venit pe lume un OUTZ :)Pe asta vad ca nu i-au pus gand rau..si cu exceptia dupamiezii fetitza a astat mai mult pe el si din cand in cand si masculul cate putin.

1,703

Pune in fiecare zi cadita si o sa faca baie daca vor.
In acest fel, cu penele ude vor pastra si umiditatea outelor.
Nu uita de calciu, e foarte important ca femela sa isi refaca rezervele de calciu dupa ce depune ouale.
Mult succes si sa ne tii la curent!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

1,704

Salu prieteni.Am doua vesti pentru voi cea buna sa ziceam este ca zebrutele mele au mai facut astazi un ousor,dar cea rea e ca de azi dimineatza sebreuta fetita se simte rau.E abatuta ,somnoroasa,sta pe fundul coliviei si are penele infoiata,ii mai tremura si aripioarele putintel la intervale de timp.Nu am vazut-o sa fi mancat astazi ,doar a baut apa.Aintrat si in cuib in cursul zilei dar a stat si pe afara.Nu as vrea sa o pierd asa ca va rog care v-ati confrutat cu asemenea situatii ce solutii a-ti avut...Va multumesc din suflet si va rog sa ma ajutati sa o salvez. sad

1,705

Astazi le-am mai facut niste pozite la puisori dar am avut o surpriza . In loc de 3 puisori cat am crezut ca sunt pana acum am gasit numai 2  :wow:  Cum erau inainte foarte mici si stateau lipiti unul de altul mi s-a parut de fiecare data cand ma uitam in cuib ca vad 3 puisori  smile  Oricum ma bucur si pt astia 2 care sunt si sper sa fie sanatosi si sa creasca mari  :pls:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,706

2 erau si inainte.M-am uitat atent la poza anterioara si am vazut ca tot 2 erau.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,707

Sunt mici si dragalasi  ! Pupam cioculetele mici , mici  :pup: , sa se faca mari si frumosi !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

1,708

Da si eu mam uitat astazi mai bine si am vazut ca sunt doi. Important e ca ei sa fie sanatosi. smile
Laura multumesc smile

Adaugat: 28-07-2010 21:30

Astazi unul dintre puisori a iesit pe gura la cuib  :bravo:

1,709

vai :bravo: ce scump e sa-ti traiasca of la mine nu mai ies odata puiutii?sint niste scumpi ai tai felicitari smile

http://asia.sunphoto.ro

1,710

Si zicea puiul: Maaaaaaamaaaaaaaa, mi-e foaaaaaaaaame! big_smile
Felicitari pentru puiut si mai asteptam poze  :bravo:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

1,711

Va multumesc  smile
Puiutul nu zicea nimik  smile  doar ca deschidea gurita cred ca de caldura big_smile Astazi a fost la noi o zi grea din cauza caldurii dar au facut toti baita si am trecut cu bine peste tongue

Adaugat: 30-07-2010 23:31

Azi dimineata am avut o surpriza big_smile Puisorul mai mare a iesit din cuibulet  :bravo:

1,712

Ce indraznetz micutzul.  :bravo:  Pupicei.....  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,713

Multumim smile Si noi va dam pupicei  :pup:   :hug:

Adaugat: 31-07-2010 11:29

Poze cu puiutul cel curajos big_smile

1,714

:pup:  :pup:  :pup: Mic dar......curajos si frumusel tare. :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,715

Multumesc  :pup:

1,716

sad azi cind m-am uitat in cuib mai erau 3 oua din 4 unul era aruncat pe jos si era spart cu galbenus in el de ce?la aruncat ca nu a fost bun?

1,717

Da poate ca nu era fertil si ele stiu asta . Oricum mai ai 3 si poate ca o sa ai totusi puisori. Iti tin pumnii  smile

Adaugat: 31-07-2010 15:04

Acum mam uitat la ei in colivie si am vazut toata familia la un loc  :bravo:  A iesit si celalalt puisor afara din cuibulet  big_smile  Sunt asa de happy ca au crescut mari si sunt sanatosi  :blb:

1,718

ei sa-ti dau o veste estera acum 5 min am fost pina in terasa si ma tot uitam la zebrute si cind m-am uitat in cuib ce crezi iar 4 oua deci ar fi fost 5 daca nu il papau pe celalalt da sper sa am macar un puiut sa vad poate mai face oua ca vad ca ale mele is cam lenese face un ou pe saptamina de ce oare?ca au tot ce le trebe au os de sepie seminte, ou fiert le pun si fructe fac baita na ce sa mai fac?

1,719

Pai nu ai ce sa le mai faci decat sa astepti rezultatele big_smile Poate totusi din atatea oute o sa ai cel putin un puisor smile
La mine zebrutele au reusit sa scoata puisori numai la a treia serie de oute.

1,720

sad saracutele ei da acuma ai puiuti  :sanatate:

1,721

Felicitari, Estera! ma bucur din suflet  pentru tine! Sa-ti traiasca minunatiile si de la noi un pupic in plus pentru micutzul curajos!  :pup:

Adriana

1,722

Multumesc Elfie smile Defapt au iesit amandoi din cuib big_smile

Adaugat: 01-08-2010 11:37

Vaiii nu stiu ce sa ma mai fac cu zebrutele astea. Nici nu au gatat cu puisorii astia si deja astazi iara au facut-o ...  :wow:  Urmeaza sa faca iara oute  mad  Ce sa le mai fac ca nu se mai opresc ?

1,723

:wow:  smile  :bravo:

1,724

am o veste pentru voi  :elefant: am si eu un puiut la zebrutele mele  :elefant: e foarte foarte mic da' e foarte pufos(asa se vede).mai au un ou si cred ca si acela are pui in el ca e mai inchis putin la culoare.sunt fericita...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,725

Felicitari pentru puiut, andreea.Asta e prima lor tura de oute?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)