1,626

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Alina,e fff dulce  si frumos, Angel............sa iti traiasca, sa te bucuri de el cat de mult si sa il iubesti in continuare la fel, indiferent ca ar face.................
totusi sunt cam nedumerita: e liber si chiar nu zboara????????/ chiar daca i-ai taiat penele din aripi,,,,el e pui deocamdata, nu prea are dorinta de a zbura des,,,,,,,dar.............e posibil sa aibe o sclipire,,,ceva,,,,sa isi ia zborul si............ce faci??????????? e cam periculos

1,627

Alina e super Angel.Toffy zboara mult.Este foarte blanda,pupici toata ziua,si nu distruge nimic.Are foarte multe jucarii.
Lora ce mai face?
Ramona:mai pune poze cu fetita,este asa de dulce.Am vazut cu ea video pe you tube.Este superba.

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,628 (edited by AlinaVanesa 19-07-2010 20:44)

alexaj wrote:

Alina,e fff dulce  si frumos, Angel............sa iti traiasca, sa te bucuri de el cat de mult si sa il iubesti in continuare la fel, indiferent ca ar face.................
totusi sunt cam nedumerita: e liber si chiar nu zboara????????/ chiar daca i-ai taiat penele din aripi,,,,el e pui deocamdata, nu prea are dorinta de a zbura des,,,,,,,dar.............e posibil sa aibe o sclipire,,,ceva,,,,sa isi ia zborul si............ce faci??????????? e cam periculos

si cand incearca sa zboare zboara inspre mine, s-au daca il las la distanta de mine pe un copac sau pe o banca , face el ce face si pana nu ajunge la mine si se urca pe umarul meu nu se lasa.    in plus pe cand se va mai raci afara ii vor creste penele si nu i le voi mai taia . poate doar vara viitoare . am de gand sa ii cumpar un ham special cu care o sa il pot scoate afara si daca poate zbura.
Ramona , Mary , Ionut  si restul eu prefer sa raman neutra dar vreau totusi sa va rog sa nu va mai certati , va consider pe toti prietenii mei , pe unu chiar prieteni apropiati    si imi pare atat de rau sa va vad discutand . :sol:

1,629

Imi pare enorm de rau ca s-a ajuns la situatia asta!

Ionut ti-ai spus of-ul pe forum, si mi s-a parut firesc sa iti raspund. Nu puteam citi, apoi sa trec pur si simplu cu vederea, si sa-ti zic: "Eh, o dai pe Lora...asta e...". Probabil tu doar ne-ai anuntat ca ai luat deja o decizia de-a o da, si nu aveai nevoie de sfaturile noastre. Dar nu puteam ramane pasivi, eu cel putin am simtit nevoia sa te fac sa vezi ca gresesti (si ti-am povestit ca pisica mea mi-a omorat perusul, dar am trecut peste asta - si stiu ca si tu poti trece, in timp). Stiu ca sunt dura (sigur din cauza profesiei, desi asta nu e scuza), lucru care te-a deranjat - si sunt convinsa ca te-a deranjat doar pentru ca simteai ca am dreptate. Totusi, asta nu-ti dadea dreptul sa ma jignesti! Nu e locul potrivit pentru filozofii, dar stii...mereu am fost convinsa ca cei care te trag de urechi si iti atrag atentia asupra unor lucruri iti sunt prieteni, si iti vor binele. Un strain caruia nu ii pasa trece mai departe...Chiar imi pare rau ca dupa ce ti-ai pierdut perusul, dupa ce o vei pierde si pe Lora (desi tii enorm la ea si vei suferi si mai tare), ai mai luat si ban 5 zile. Sper ca totusi dupa cele 5 zile sa revii pe forum! Esti unul dintre cei care au animat acest topic (eu recunosc ca mai mult citeam ce scriati voi, decat am scris - si intru de mai multe ori pe zi sa vad ce s-a mai scris).

Mary, stiu ca ma respecti, si sentimentul e reciproc!  :hug:

Ramona, sper din suflet ca ceea ce ai scris e (ca si la mine) doar sub impulsul nervilor de moment. Nu ai voie sa nu mai postezi aici!  big_smile Inainte sa iau decizia de a-l cumpara pe Coco, am luat topicul de la prima pagina, si cateva zile am tot citit ce s-a scris aici, mai precis ce ai scris tu. Efectiv ai tinut "viu" acest topic, fara tine n-ar fi fost asa, acum. E pacat sa se strice micuta comunitate care s-a format aici... Apropo, ne primiti in vizita vara asta? Avem in plan sa ajungem la o buna prietena din Hunedoara, pentru cateva zile.  big_smile

Alina, e un dulce Angel! Ma bucur sa il vad fericit, desi pe cealalta parte ma intristez stiind ca e privat de al 2-lea lucru pe care il stie face - zborul (pe locul 1 e ruptul/rosul, fireste  big_smile ). Nici nu stiu cum e mai bine pentru ei: sa stea mai mereu in colivie, desi pot zbura, sau sa fie liberi neputand zbura?  sad

L-am prins in sfarsit pe Coco fluierand imnul Stelei (sambata a cantat si a fluierat toata ziua), trebuie insa sa incarc video-ul pe youtube... Sambata l-am prins si incercand sa vorbeasca foarte cursiv, insa nu zicea nimic inteligibil.  smile

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,630

Multumesc Claudia si Alina. Sunt o fire care ma enervez greu si-mi trece repede. Nu am pica pe NIMENI. Am simtit nevoia sa-i iau apararea lui Ionut deoarece era singur contra 3  smile  . Atat. Lucru pe care nu l-a scris pe forum si poate ca ar fi trebuit ,era ca el o vedea acum pe Lora atat de dura si de rea incat credea ca daca ii va lua o pereche de marele alex si va fi pui mai mic decat ea, il va face si pe ala frenjuri. Deja ar trebui sa primeasca un mascul de 6 luni, parca, si va avea companie pt Lora care sta 10 ore pe zi libera.Despre Ramona, eu nu ma pot supara niciodata pe ea. Orice mi-ar zice. Adevarul e ca am batut apropo si la adresa ei dar s-a simtit mult mai mult decat mi-as fi dorit eu. Poate nu trebuia sa ma bag ca ... dar nu puteam sa las sa pierdem o persoana care activeaza zilnic si care i-mi este si bun prieten ca si Alinei si altora. Aici am cei mai buni prieteni si nu pot concepe sa pierd pe careva.O pup si pe Ramona cu tot cu supararea ei si sper sa fie bine. .

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,631

He he eu am stiut asta de pe un alt forum.Da ,puiutul care merge la el are 6 luni,si va spun  un "secret" este fratele lui Toffy. smile

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,632 (edited by suana 20-07-2010 13:27)

M-am certat cu toata lumea zilele astea asa imi cer scuze ca m-am lasat purtata si aici de val.La cineva i-am inchis chiar telefonul cand m-a sunat si a cerut cu sotul meu.....  :bang: Stresul si munca asta de zi cu zi ma da gata.Dar mi s-a strans inima cand am citit ca vrea sa o dea pe Lora,sincer.Si probabil cel care te ia de urechi asa cum am facut eu ,si cum a subliniat si Claudia,e pentru ca imi pasa  si chiar foarte mult.Am avut cosmaruri cu Lora si m-am simtit si pusa la punct,ca recunosc, sar atunci cand  e vorba de bunastarea animalelor.Latifa cu tot ce reprezinta ea,e in sufletul meu si nu voi putea niciodata sa plec de aici.Mi-e mult prea drag tot ce se intampla aici.
Mary,ma cunosti foarte bine si multumesc ca m-ai inteles.  :pup:
Claudia,oricand sunteti bine primiti la noi.Doar sa ne anuntati din timp.Daca aveti mai mult timp ,va invitam si la tara.Abia astept.  :hug:
Alina ce sa spun......Incercam sa mi-o imaginez si eu pe Alexi impreuna cu noi peste tot.Dar n-am curajul asta,plus ca ar trebui sa fiu atenta doar la ea si nu prea pot sa fac doar asta.Acum ca e vara,se bucura si Angel de plimbari si cu siguranta e admirat peste tot unde mergeti.Pana la toamna isi va ,,repara'' penele.
Ionut,imi cer scuze,poate n-am fost la nevoie prezenta pe mess sau pe forum sa te inteleg,dar timpul nu-mi permite.E o lectie grea prin care ai trecut,a fost o neatentie  si sper ca Lora e deja iertata pentru ca merita sa fie iubita in continuare.Si n-a fost nimeni contra ta,doar te-am puat putin de urechi pentru a nu o condamna pe Lora.
Anszi,multumesc pentru gandurile bune.  :pup:   :hug:
Ultima boacana a Alexei:sotul meu si-a agatat camasa de colivia ei.N-a facut-o niciodata,nu stiu ce i-a venit, dar a primit o gaura in camasa de toata frumusetea.Cand sa se imbrace avea o aerisire ....  :hihi:   :hihi:   :hihi:  Pai i-a facut un bine nu,fiind asa cald???

http://img641.imageshack.us/img641/4528/dscn0006w.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/248/dscn0009.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/6161/dscn0001e.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,633

forte frumosa alexi :heart:  pupici de la cioulete mai mici :pup:

1,634

Stiti ce ma doare acum? Ionut nu va mai primi puiul de alex de la Timisoara, crede ca cei de acolo au citit aici si nu au incredere in el. Ar trebui sa lase si el deoparte supararea si sa scrie din nou cu mai multa atentie si sa fie mai explicit sa nu se inteleaga gresit.  sad 
Ramona de asta poti fi sigura ca te cunosc si ca nu ma pot supara pe tine orice ar fi. Discutii in contradictoriu o sa mai fie, asta poti fi sigura, dar ne va trece repede si va fi bine.  :k:
O sa incerc sa-l ajut  daca pot. Daca voi avea traseu spre Timisoara, merg eu sa-l iau, dar mai mult avem drum la Turda. La Constanta mergem cel mai des si-l pot duce lui sigur. Mai dificil e spre Timisoara.
Daca cei de la Timisoara citesc as dori sa le transmit ca Ionut are foarte mare grija de Lora si ca puiul o va duce forte bine cu siguranta. Nu au de ce sa-si faca griji in privinta asta.

- Mary-

1,635

Mari, se poate ca cei din timisoara sa fi citit ce se scrie aici, si revin,,,,,,,,,,,,,ionut nu ne-a spus ce a facut Lora, ci a transmis fff hotarat ce s-a decis sa faca cu ea si ca nu revine asupra hotararii....dar.......cei din timisoara ar trebui sa citeasca forumul si cu multe pagini in urma, unde Ionut spune cat de mult o iubeste pe Lora,,,,,,,,,cum se distreaza cu ea, ce inteligenta e,,,,,si grija ce i-o poarta......
Hai sa va spun ce am vazut ieri : intr-un restaurant din centrul Bucurestiului, afara , in soare,,,,era o colivie cu un marele alexander. Normal ca m-am dus sa il vad, sa vb cu el, ....o dezamagire TOTALA!!!!!!! e adult, e femela, are o culoare a penelor fff pala, micuta rau fata de alexeii nostri, nu avea coada [am intrebat daca i-a cazut de curand si au spus ca ii creste putin si ii cade], APA ERA FFFF MuRDARA SI SE VEDEA CA E VECHE, M-AM OFERIT SA II SCHIMB APA SI NU M-AU LASAT,,,,,,nu e blanda, se repede la orice......ce ziceti, sa sun la protectia animalelor?>????????? ar trebui , nu? e tinuta in conditii groaznice,,,,,am cautat un nr de tel de la pr, anim si nu am gasit....stie cineva ????
mi-au dat lacrimile cand m-am apropiat si am vazut-o,,,,,,,,  :wow:   :sol:

1,636

CITAT :
"daca se rezolva cu transportul cat mai aproape de constanta 80% iau un puiut de la tine...
iar daca se rezolva cu transportul pana la constanta 95% iau un puiut de la tine...o sa te contactez telefonic zilele urmatoare sa stabilim...ms
"

Asta mi-a scris Ionut cand a spus ca vrea puiutul de la mine. Cum sa am incredere sa trimit un pui pe care eu l-am crescut, atatia amar de km. si sa ma trezesc ca nu vine sa-l ia? Sa stresez puiul degeaba? Mai bine il tin acasa, unde este in siguranta. Nu am refuzat categoric sa-i dau puiutul, dar il dau doar daca vine el sau altcineva din partea lui, dupa puiut.
Sa aveti o zi buna!

1,637

Alexaj,cred ca poti apela la protectia animalelor.Fiind la Bucuresti ai multe sanse sa poti contacta pe mai multa lume.......sau de ce nu,sa chemi un post de televiziune care mediatizeaza cazurile de animale rau tratate.Sau fa poze si posteaza-le pe un site de televiziune....ProTv este foarte mult implicat in acte de caritate fata de oameni si animale.Eu asa as face.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,638 (edited by deyseby 22-07-2010 08:45)

alexandra daca pot sa ajung eu sau sotul meu la Timisoara va fi foarte bine. Sper ca in noi sa ai incredere ca-l vom duce cu bine la Ionut. I-ti dai seama ce-l iubesc pe alexut pana ajunge la Ionut. Am facut si o rima. Ma bucur ca s-a inteles. Alexaj ai dreptate, suna la protectia consumatorului sau fa reclamatie magazinului.Fa reclama proasta sa stie lumea ce cumpara de acolo.

- Mary-

1,639

deyseby wrote:

alexandra daca pot sa ajung eu sau sotul meu la Timisoara va fi foarte bine. Sper ca in noi sa ai incredere ca-l vom duce cu bine la Ionut. I-ti dai seama ce-l iubesc pe alexut pana ajunge la Ionut. Am facut si o rima. Ma bucur ca s-a inteles. Alexaj ai dreptate, suna la protectia consumatorului sau fa reclamatie magazinului.Fa reclama proasta sa stie lumea ce cumpara de acolo.

Va astept cu placere!

1,640

O poza cu Toffy.
O seara placuta si pupicei pentru prietenii mei. :hug:

1,641

si noi ne consideram prietenii tai   asa ca va pupam si noi  :pup:

1,642 (edited by deyseby 23-07-2010 17:26)

Eu pot sa-l pup de dimineata?  :pup:

- Mary-

1,643

Pupicei dulci pentru Toffy.   :hug:  :pup:

1,644

Multumim mult. smile

1,645

pupici pentru toffy, angel, alexi......si toti puiutii de aici....  smile   :k:

1,646

Lora si viitorul iubit(sa speram)
Sa nu imi ziceti de colivii ca sunt mici...STIU asta numai ca nu am mai avut bani de altele mai mari deocamdata...in viitorul apropiat o sa le schimb pe amandoua...sau poate direct o voliera mare dak o sa inceapa sa se inteleaga bine.

Adaugat: 28-07-2010 16:49

suntem obositi de pe drum...doarme noul membru al familiei si Lora mananca, ce face ea mereu ...

LORA & LORD

1,647

Ionut felicitari pentru noul membru al familiei este minunat  :bravo:  Sper din tot sufletul sa se inteleaga bine cu Lora si sa faca o pereche frumoasa  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,648

Doamne ce ma bucur Ionut , sa iti traiasca amandoi  si Doamne ajuta sa se iubeasca  :heart:  si sa ai parte si de puisori  :hihi:

1,649

Ionut ma bucur enorm ca ai renuntat la ideea de a o da pe Lora si iai luat un partener ...  :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,650

ionut felicitari pentru alegere  :bravo: sper sa se inteleaga bine si sa ai parte de puisori.e foarte frumos iubitul lorei, la fel ca si ea  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi