6,601

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Sa-ti traiasca este un dulce  :pup:
PS: Nu esti singura care are gradina zoo acasa  smile

Adaugat: 25-07-2010 15:55

Poze noi cu micutii mei smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,602

Ce frumusei sunt!
Imi place mult perusul din ultima poza ! Cum il cheama?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,603

mersi estera si tu ai f frumoase pasarele

http://asia.sunphoto.ro

6,604

Va multumesc pt aprecieri.
Raluca cea din ultima poza este perusa si o cheama Penny smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,605

Va aminti pe perusul meu Paco...nu? au trecut deja 1 saptamana si ceva....si as dori sai dau drumul din colivie , imi este frica ca nu se va mai intoarce...voi ce spuneti sa ii dau sau il mai las in colovie?

Detin un perus (Paco) :perus: si o nimfa de 3 ani (Cookie), :nimfa:, VA IUBESC :heart:

6,606

Pai daca nu se mai intoarce ai 2 variante : Ori il lasi toata noaptea afara / Ori il prinzi tu usor.

Dar  70 % se intoarce cand ii e foame / sete.

:rock:

6,607

iancumarian wrote:
setris wrote:

iancumarian "nustiu din ce cauza masculul a devenit agresiv si nu mai lasa pe nimeni sa se apropie de cuib.Nici macar pe femela.Priviti! "

Este o reactie normala...fiecare se simte mai bine si mai in siguranta pe cel mai inalt punct...monteaza cuibul inafara coliviei...altfel nu o sa ai nici o sansa la puiuti.

am omis o chestie e agresiv cu femela doar cand sunt eu in preajma dar atunci cand pastrez o distanta de 2-3 metri nu e nici o problema!

in rest nu e nici o problema.Cand nu sunt langa ei mananca amandoi se giugiulesc etc.Oare de ce?

Este posibil ca el sa fie teritorial cu mine si doar atat?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,608

cristime wrote:

Pai daca nu se mai intoarce ai 2 variante : Ori il lasi toata noaptea afara / Ori il prinzi tu usor.

Dar  70 % se intoarce cand ii e foame / sete.

multumesc ! maine ii dau drumu

Detin un perus (Paco) :perus: si o nimfa de 3 ani (Cookie), :nimfa:, VA IUBESC :heart:

6,609

suana wrote:

Imi pare rau pentru Perlutza....  sad Sa ne spui parearea medicului,ce putea sa o darame asa rapid.

am fost la veeterinar  mi-a zis asa ca a sunat 3 crescatori de perusi si nici unu nu a stiut sa ii zica ceva. a mai spus ca le-a explicat ca si cu Piki se intampla ceva ciudat , ca are ceromul cam straniu... adica e maro cu un pic de alb ... al Perlei era visiniu cand a murit si singurul raspuns care l-a primit a fost ca s-ar putea sa fie perioada de imperechere .   deci nu stiu  inca de ce s-a dus Perlutza mea si se pare ca nici nu  voi afla vreodata  neutral    asta este ....

6,610

Am revenit si eu cu 2 poze cu Theo... de cand am terminat facultatea am mers cu el la bunici la tara, iar acum il scot dimineata cu colivia afara... incep sa ne cada penele din coada (sper sa nu le ciufuleasca si pe cele noi)

Siii... suntem in cautare de partenera...

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,611

Vai ce frumusel e  :pup:  Succes la cautarea unei fetita pe masura de frumoasa ca si Theo  :hug:

6,612

frumusel foc theo succes cu cautarile :pup:

6,613

@soso_best, de unde esti? smile

Gabriela

6,614

gabriela094 wrote:

@soso_best, de unde esti? smile

Momentan sunt la bunici in Neamt... dar mai dau din cand in cand prin Iasi! big_smile

Adaugat: 26-07-2010 18:12

Multumesc pentru urari!!!  :hug:

6,615

soso_best wrote:

Am revenit si eu cu 2 poze cu Theo... de cand am terminat facultatea am mers cu el la bunici la tara, iar acum il scot dimineata cu colivia afara... incep sa ne cada penele din coada (sper sa nu le ciufuleasca si pe cele noi)

Siii... suntem in cautare de partenera...

Foarte frumos...sa-ti traiasca !!!

6,616

Daca erai din Bucuresti si aveam vreun pui fetita, era al tau...

Gabriela

6,617

din pacate astazi am scos cuibul perusilor :cry: poate tura viitoare voi avea si puisori hmm

6,618

vin si eu cu vesti bune...paco nu mai este bolnavior si nu mai naparleste.este asa de scump cu noul penaj... :heart: mananca bine dar inca nu a ajuns la greutatea pe care o avea inainte sad speram ca in curand sa fie la fel de grasut si frumusel cum era inainte :heart:

6,619

Alexandra ma bucur ca micutul este mai bine si tinem pumnii ca sa capete cat mai repede in greutate  :muscle:

6,620

multumesc! :pup:

6,621

sa va dau si eu o veste kiki meu m-a lasat sa pun mina pe el si sa asezat putin pe deget dar doar asa cu mina molivie sper ca o sa se obisnuiasca sa stea si afara din colivie tot pe mina mas bucura  :perus:

http://asia.sunphoto.ro

6,622

Felicitari pentru reusita  :bravo:  Daca a inceput sa se aseze pe mana cu timpul va prinde mai mult curaj si se va aseza si in afara coliviei  wink

Adaugat: 27-07-2010 15:42

1.Spirit
2.Spirit
3.Carudo si Diego
4.Penny si Diego
5.Carudo

6,623

masculul meu s-a potolit nu ma mai ,,ataca""!Intra in cuib si el si femela.Oare ce o fi avut in perioada aia?   :perusi:   :perusi:   :perusi:   :perusi:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

6,624

Estera wrote:

1.Spirit
2.Spirit
3.Carudo si Diego
4.Penny si Diego
5.Carudo

Foarte draguti! :X Eu pentru Theo as dori o femela sa fie ca Penny sau Diego! Inca scanam... big_smile cautam...

6,625

scuze am gresiit o poza , si cred ca in asta se vede cel mai bine.