Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Sa-ti traiasca este un dulce :pup:
PS: Nu esti singura care are gradina zoo acasa
Adaugat: 25-07-2010 15:55
Poze noi cu micutii mei
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Sa-ti traiasca este un dulce :pup:
PS: Nu esti singura care are gradina zoo acasa
Adaugat: 25-07-2010 15:55
Poze noi cu micutii mei
Ce frumusei sunt!
Imi place mult perusul din ultima poza ! Cum il cheama?
mersi estera si tu ai f frumoase pasarele
Va multumesc pt aprecieri.
Raluca cea din ultima poza este perusa si o cheama Penny
Va aminti pe perusul meu Paco...nu? au trecut deja 1 saptamana si ceva....si as dori sai dau drumul din colivie , imi este frica ca nu se va mai intoarce...voi ce spuneti sa ii dau sau il mai las in colovie?
Pai daca nu se mai intoarce ai 2 variante : Ori il lasi toata noaptea afara / Ori il prinzi tu usor.
Dar 70 % se intoarce cand ii e foame / sete.
setris wrote:iancumarian "nustiu din ce cauza masculul a devenit agresiv si nu mai lasa pe nimeni sa se apropie de cuib.Nici macar pe femela.Priviti! "
Este o reactie normala...fiecare se simte mai bine si mai in siguranta pe cel mai inalt punct...monteaza cuibul inafara coliviei...altfel nu o sa ai nici o sansa la puiuti.
am omis o chestie e agresiv cu femela doar cand sunt eu in preajma dar atunci cand pastrez o distanta de 2-3 metri nu e nici o problema!
in rest nu e nici o problema.Cand nu sunt langa ei mananca amandoi se giugiulesc etc.Oare de ce?
Este posibil ca el sa fie teritorial cu mine si doar atat?
Pai daca nu se mai intoarce ai 2 variante : Ori il lasi toata noaptea afara / Ori il prinzi tu usor.
Dar 70 % se intoarce cand ii e foame / sete.
multumesc ! maine ii dau drumu
Imi pare rau pentru Perlutza....
Sa ne spui parearea medicului,ce putea sa o darame asa rapid.
am fost la veeterinar mi-a zis asa ca a sunat 3 crescatori de perusi si nici unu nu a stiut sa ii zica ceva. a mai spus ca le-a explicat ca si cu Piki se intampla ceva ciudat , ca are ceromul cam straniu... adica e maro cu un pic de alb ... al Perlei era visiniu cand a murit si singurul raspuns care l-a primit a fost ca s-ar putea sa fie perioada de imperechere . deci nu stiu inca de ce s-a dus Perlutza mea si se pare ca nici nu voi afla vreodata asta este ....
Am revenit si eu cu 2 poze cu Theo... de cand am terminat facultatea am mers cu el la bunici la tara, iar acum il scot dimineata cu colivia afara... incep sa ne cada penele din coada (sper sa nu le ciufuleasca si pe cele noi)
Siii... suntem in cautare de partenera...
Vai ce frumusel e :pup: Succes la cautarea unei fetita pe masura de frumoasa ca si Theo :hug:
frumusel foc theo succes cu cautarile :pup:
@soso_best, de unde esti?
@soso_best, de unde esti?
Momentan sunt la bunici in Neamt... dar mai dau din cand in cand prin Iasi!
Adaugat: 26-07-2010 18:12
Multumesc pentru urari!!! :hug:
Am revenit si eu cu 2 poze cu Theo... de cand am terminat facultatea am mers cu el la bunici la tara, iar acum il scot dimineata cu colivia afara... incep sa ne cada penele din coada (sper sa nu le ciufuleasca si pe cele noi)
Siii... suntem in cautare de partenera...
Foarte frumos...sa-ti traiasca !!!
Daca erai din Bucuresti si aveam vreun pui fetita, era al tau...
din pacate astazi am scos cuibul perusilor :cry: poate tura viitoare voi avea si puisori
vin si eu cu vesti bune...paco nu mai este bolnavior si nu mai naparleste.este asa de scump cu noul penaj... :heart: mananca bine dar inca nu a ajuns la greutatea pe care o avea inainte speram ca in curand sa fie la fel de grasut si frumusel cum era inainte :heart:
Alexandra ma bucur ca micutul este mai bine si tinem pumnii ca sa capete cat mai repede in greutate :muscle:
multumesc! :pup:
sa va dau si eu o veste kiki meu m-a lasat sa pun mina pe el si sa asezat putin pe deget dar doar asa cu mina molivie sper ca o sa se obisnuiasca sa stea si afara din colivie tot pe mina mas bucura :perus:
Felicitari pentru reusita :bravo: Daca a inceput sa se aseze pe mana cu timpul va prinde mai mult curaj si se va aseza si in afara coliviei
Adaugat: 27-07-2010 15:42
1.Spirit
2.Spirit
3.Carudo si Diego
4.Penny si Diego
5.Carudo
masculul meu s-a potolit nu ma mai ,,ataca""!Intra in cuib si el si femela.Oare ce o fi avut in perioada aia? :perusi: :perusi: :perusi: :perusi:
1.Spirit
2.Spirit
3.Carudo si Diego
4.Penny si Diego
5.Carudo
Foarte draguti! :X Eu pentru Theo as dori o femela sa fie ca Penny sau Diego! Inca scanam... cautam...
scuze am gresiit o poza , si cred ca in asta se vede cel mai bine.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus