Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Buna seara!
Este primul meu post, deci sunt incepator cu perusii. Deocamdata nu posed niciunul, dar ideea mi-a venit cand am crezut ca ei pot fi o afacere... Atunci m-am hotarat sa-mi iau o pereche, m-am documentat s.a.m.d... Dar vazandu-va pe voi aici, cu cata dragoste va ingrijiti micutii, mi-am dat seama ca nu trebuie sa ii folosesc ca pe o afacere...
Deci m-am hotarat sa achizitionez unul... Doar ca sunt din Alexandria, si la Pet-Shop par cam dubiosi... Adica sunt agitati incontinuu si n-au stare... Sunt multi acolo intr-o voliera... Ma rog poate mi s-a parut! Asadar, vreau sa stiu daca as luat o pereche la 3 luni amandoi ar fi ok? Sau sa-mi iau doar masculul si mai apoi sa-i iau o femela? Cam cat trebuie sa fie diferenta de varsta? Astept raspuns, si voi reveni cu un nou post! Multumesc anticipat!
Toate cele bune
Adaugat: 18-07-2010 20:51
am revenit si eu...am o veste trista...cat am fost plecata la munte, sora mea s'a ocupat de pasari si pipa a scapat :cry: .a ridicat usita coliviei, desi e prinsa cu un carlig de rufe, si a iesit pe geam.nu stiu cum a reusit ea sa ridice usita :cry: si maine era ultima zi de tratament impotriva raiei. cum am ajuns de la munte am si plecat sa cumpar o femela.vad ca cei doi se impaca bine.mi'e dor de micuta mea :cry:
Imi pare rau pentru tine, scuze ca n-am mentionat in celalalt mesaj, chiar nu vad functia edit...